Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ay valla bende gördüm hatta hergün görüyorum
Karı - koca bizim işyerindenler
Kadın başında bekliyo, adam salatalık domates doğruyo
Kızın egosu tatmin oluyo geliyo görmeyenlere de tabağını gösterip X doğradı yine kahvaltımı diyo muhaha çok komikler
Allah çirkin ve vik vik şansı versin ne diyeyim

aynen öyle, benim etrafımda da var ara ara öfke nöbetlerinde derim onların yaptığı akıllılık.Nerde doğru düzgün eli iş tutmayan, iki şeyi bir araya getirip yapamayan ya da bilinçli yapmayan, adama sürekli vır vır bişeyleri zehir eden var yaranıyor, kıymeti biliniyor.Bu saatten sonra verir mi o şansı bahtı bilmem, ama verse çok süper olur.

Ay çok açık yazmışım
İşyerinden biri görse hatta o kız kendi görürse kesin anlarlar

Cidden çirkin şansına ve vik vik şansına inanıyorum
Nerede mız mız adama gezmeyi bile burnundan getiren tek bi yere yollamayn tip var
Hepsi piremses

Ay çok açık yazmışım
İşyerinden biri görse hatta o kız kendi görürse kesin anlarlar
Bende de bi kuzen var benden 7ay once evlendi
Her gun facebooktan kocasiyla ask mesajlari cekiyolar birbirlerine
Abov gorsen neler neler
Kocasi kadinin arabasina cikilata birakmis misal, kadin arabaya biniyo ayyyy cikilataaaaa, hemen resmini cekip facebooka koyuyor canim askim sevgilim cikilata koymus ayyyy bebegimsin ölüyom seni seviyom falan
Biz de kocamla bakip guluyoz yav ne manyaklar var diye

Hergün maruz kalıyormuşsun zaten. Bak bu inandırıcı olabilir.
Hatta subniminal mesaj gibiler 25. kareden oldu dedi sonra vikvikleyip ağla avutsun seni alışır
Eşim de diğer şubeden. Tanıyo bunları
Ve o kıza gıcık oluyorum diyo selam bile vermiyo mecbur kalmadıkça
Sanırım bana kötü örnek oluyo diye sinir oluyo ona yoksa pek tanımıyo şahsi olarak

Nerede mız mız adama gezmeyi bile burnundan getiren tek bi yere yollamayn tip var
Hepsi piremses
işte erkekleri çok rahat bırakmıcaksın böle bazen koşacak peşinden mum gibi olcak hanımköylüü en seevdiğim

Hepsi piremses
aha da bizim kadirle zehradan bahsediyorsun sen :) Tuvalete gidemez tuvalete izinsiz.Hastanedeyse doktorla selfie yapmak zorunda ki bacımız inansın.Bizim kadir de garibim nasıl bir yüzükle ve nerede evlenme teklifi etsem derdinde, hayır ne yapsa beğenmeyecek çünkü biliyor :)

Ay öyle bi kuzen bende de var
Ben takipten çıkıyorum beni geri ekliyo
Bazıları poz vermek için yapıyo
Evde aşk ilan etmeyen, facebookta yorumlarda aşk manyağı oluyo valla komikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…