Ah evlenmeden önce kk ya üye olsaydım paçayı yırtmıştımbaşta nasıl alıştırırsan ölee
Ama ben hiç aileleri de çağırmadım ya doğum gününe
ahh canım yaaa geçti artıkk adama kül yutturamazsınAh evlenmeden önce kk ya üye olsaydım paçayı yırtmıştımama bende şans yok
Ay valla bende gördüm hatta hergün görüyorumvalla akıllılar mı bilmiyorum ama işleri iş bu dünyada. Ya görüyorum vikvikleyen hatunlarla yaşayan adamları, muma dönüyorlar.Arkasından koşturuyorlar.Alınmasın, sorun çıkarmasın diye eşi dostu tembihleyip ama benim vikvikin suyuna gidin diyeni gördü bu gözler.
Süreyim eşeği Niğde'yeahh canım yaaa geçti artıkk adama kül yutturamazsın
Doktoru ayarlarız vikvik hastalığına tutulmuş dedirtiriz. Maalesef tedavisi yokKocam bu saatten sonra yemez
Kesin beni doktora götürür
Bu böyle değildi yaşarken oldu diye
İşyerindeki kızdan öğrendim, bulaşıcıymış derizDoktoru ayarlarız vikvik hastalığına tutulmuş dedirtiriz. Maalesef tedavisi yok
aynen öyle, benim etrafımda da var ara ara öfke nöbetlerinde derim onların yaptığı akıllılık.Nerde doğru düzgün eli iş tutmayan, iki şeyi bir araya getirip yapamayan ya da bilinçli yapmayan, adama sürekli vır vır bişeyleri zehir eden var yaranıyor, kıymeti biliniyor.Bu saatten sonra verir mi o şansı bahtı bilmem, ama verse çok süper olur.Ay valla bende gördüm hatta hergün görüyorum
Karı - koca bizim işyerindenler
Kadın başında bekliyo, adam salatalık domates doğruyo
Kızın egosu tatmin oluyo geliyo görmeyenlere de tabağını gösterip X doğradı yine kahvaltımı diyomuhaha çok komikler
Allah çirkin ve vik vik şansı versin ne diyeyim
Ay çok açık yazmışımAy valla bende gördüm hatta hergün görüyorum
Karı - koca bizim işyerindenler
Kadın başında bekliyo, adam salatalık domates doğruyo
Kızın egosu tatmin oluyo geliyo görmeyenlere de tabağını gösterip X doğradı yine kahvaltımı diyomuhaha çok komikler
Allah çirkin ve vik vik şansı versin ne diyeyim
Cidden çirkin şansına ve vik vik şansına inanıyorumaynen öyle, benim etrafımda da var ara ara öfke nöbetlerinde derim onların yaptığı akıllılık.Nerde doğru düzgün eli iş tutmayan, iki şeyi bir araya getirip yapamayan ya da bilinçli yapmayan, adama sürekli vır vır bişeyleri zehir eden var yaranıyor, kıymeti biliniyor.Bu saatten sonra verir mi o şansı bahtı bilmem, ama verse çok süper olur.
anlarsa cevaben iki "vikvik" deyin, koşarak uzaklaşır belki :)Ay çok açık yazmışım
İşyerinden biri görse hatta o kız kendi görürse kesin anlarlar
İşyerindeki kızdan öğrendim, bulaşıcıymış deriz
Yüzüne de diyorum çok abartıyosun diyeanlarsa cevaben iki "vikvik" deyin, koşarak uzaklaşır belki :)
Bende de bi kuzen var benden 7ay once evlendiAy çok açık yazmışım
İşyerinden biri görse hatta o kız kendi görürse kesin anlarlar
Eşim de diğer şubeden. Tanıyo bunlarıHergün maruz kalıyormuşsun zaten. Bak bu inandırıcı olabilir.
Hatta subniminal mesaj gibiler 25. kareden oldu dedi sonra vikvikleyip ağla avutsun seni alışır
işte erkekleri çok rahat bırakmıcaksın böle bazen koşacak peşinden mum gibi olcak hanımköylüü en seevdiğimCidden çirkin şansına ve vik vik şansına inanıyorum
Nerede mız mız adama gezmeyi bile burnundan getiren tek bi yere yollamayn tip var
Hepsi piremses
aha da bizim kadirle zehradan bahsediyorsun sen :) Tuvalete gidemez tuvalete izinsiz.Hastanedeyse doktorla selfie yapmak zorunda ki bacımız inansın.Bizim kadir de garibim nasıl bir yüzükle ve nerede evlenme teklifi etsem derdinde, hayır ne yapsa beğenmeyecek çünkü biliyor :)Cidden çirkin şansına ve vik vik şansına inanıyorum
Nerede mız mız adama gezmeyi bile burnundan getiren tek bi yere yollamayn tip var
Hepsi piremses
Ay öyle bi kuzen bende de varBende de bi kuzen var benden 7ay once evlendi
Her gun facebooktan kocasiyla ask mesajlari cekiyolar birbirlerine
Abov gorsen neler neler
Kocasi kadinin arabasina cikilata birakmis misal, kadin arabaya biniyo ayyyy cikilataaaaa, hemen resmini cekip facebooka koyuyor canim askim sevgilim cikilata koymus ayyyy bebegimsin ölüyom seni seviyom falan
Biz de kocamla bakip guluyoz yav ne manyaklar var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?