Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Vik vikleyen oooo çok var, benimki bik bik ama. Bik bikleyen insanlar beni katil olmaya teşvik ediyor. Çok bilmiş, her şeyi bildiğini sanan ama hiçbi şey bilmeyen insan. Boş teneke çok ses çıkarır ya. İşte o çıkan ses vik vik

Galiba evet bundan sonra herkese vikvik yapacağım kesinlikle öyleleri çok yaraniyor:)

sanırım bdv de bir konu kaçırdık ondan mütevellit açılmış bu konu

konudan bihaberim sanırım da, konu var mı ki, ondan da emin değilim :)

İşte topiğin tarihçesi

Şimcik konu tam olarak şuydu arkadaşlar :

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı

Ondan sonracıma vay sen naısl ev hanımlarına fare gibi vik vik ediyolar dersine döndü
Konu sahibi de hiç oralı olmadı, üstüne vik viklemeyen üstüne alınmasın madem dedi
Bende dedim kızlar beni burda vik vikletmeyin sonra ban yiyorum
Açın bi konu bansız bansız vik vik ederiz

Tam adamına sordum ben ne anlarım romantik şiylerden

Bdvde de bolca varlar masallah
Ne desen birileri uzerine aliniyor
E alinma o zaman dimi
Ama yok ille kavga cikaracak

Şişeyi niye kesiyodunuz ayıptır sorması

şimdii ben öle ayırıyorum evet daha masum çoçuk gibii nazlanarak vikviklenmek tatlı oluyorr istediğinide yaptırabiliyosun ama dır dırr yapıp söylenmek kafa ütülüyo tabii

ama muhtemelen herkes tatlı vikviklediğini düşünüyor

sürekli şikayet modu olacak, ve ay ben onu yapamam bunu halledemem diyecek ki güçsüz kadın imajı versin kocasına.Yeri geldiğinde kocası/sevgilisi vs hayatındaki adam şimdi benim vikvik halledemez deyip kendi koşturacak ( bizimkiler gibi nasıl olsa sen yaparsın sen edersin halledersin deyip erkeğe çevirmeyecek karısını). Sürekli sorun çıkardığı için bu vikvik hatun, adam aman sorun çıkmasın diye huyuna gitmeye başlayacak bir süre sonra.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bol vikvikli günler efendim.

Ne vik vikmiş nereye çeksen uyuyo

İşte böyle anlatıncada akıllı hatun oluyor vikvik

İşte böyle anlatıncada akıllı hatun oluyor vikvik
valla akıllılar mı bilmiyorum ama işleri iş bu dünyada. Ya görüyorum vikvikleyen hatunlarla yaşayan adamları, muma dönüyorlar.Arkasından koşturuyorlar.Alınmasın, sorun çıkarmasın diye eşi dostu tembihleyip ama benim vikvikin suyuna gidin diyeni gördü bu gözler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…