Vikviklemek Hakkında Herşey :)

İşyerinde öyle olmak lazım. Genelde canım tatlım abi abla muhabbeti dönen yerlede sağlam gıybet kazanı kaynar. Naparsan yap o kazanda senide kaynatırlar varsın olsun soğuk ukala desinler.
Hele işte özellikle canım tatlım diyerek insanların üzerinde hakimiyet kurma derdinde olan tiplere ayar oluyorum hepisini pıçaklarım.

Benim bi kuzenim var
Aynı senin komşuna benziyo N nscckts
Gel gitli
Bende anlamıyorum bu sefer hangi ruh halinde acaba diye tırsıp hep uzak kalıyodum
Uzaklık çekiyo mu nedir, ne zaman uzaksam o zaman ' naber canım kardeşim' der oldu
Ya millet soğuk seviyo ya da ben bi cacık anlamıyorum

Zaten dedikodu çok
Ama ben tek çalışıyorum
Ve hoşlanmadığım içinde ne olmuş ne olmuş modunda muhabbetlerine dahil olmuyorum
Sonra birbirine küsen gelip bana anlatıyo ben nasılsa tarafsızım diye
Aman işim gücüm yok sizin kanki cankiliğinizin perde arkasını mı dinlicem, hı hı diyorum
Yaz yaz bitiremedin zabıt katibi gibisin aman senle de dedikodu yapılmıyo deyip gidiyolar

Oradan geçme amacın kültür gezisi değil neden etrafına bakasın ki
Sen pikaçu musun elektrik veresin

Haftaiçi yetmiyo
Haftasonu da birinde toplanıyolar
Beni de çağırıyolarda hiç gitmedim
Birine gitsne hepsine gitmen lazım
Benim vaktim bana yetmiyo, hem işyerinde katılmıyorum muhabbetlerine oraya gitsem yeni gelin gibi süzülüp dururum sanırım
Sonra beraber gittik ayrı döndük biri taksiye beni beklemedi vs. olay çıkıyo
Pazartesi de gelip bunu anlatıyolar küsüşmeler filan , peh

Millette akraba, aile, alışveriş, ev işi yok mu şaşıyorum
Bizim haftasonu düğün olur, piknik olur, ev işi olur, aile ziyareti olur boş geçmez hiç olmadı ev alışverişi yapılır dimi

Bu toplumun senin gibilere ihtiyacı var N nscckts
Sen fazlasıyla üre sadece bir çocukla yetinme
Belki dünya birgün böyle güzelleşir, şu an çok berbat. Biz göremesekte çocuklarımız ya da torunlarımız görür inşallah..

ayyyyy ben bu durumu 10 yıldır calısıyorum kavrayamadım yenı yenı aklım basıma geldı cok saglam kazıklar yedım hatta az once bıle gıdıp delı gıbı agladım yasadıklarım yuzunden kendı kendıme....

sımdı ben de aynısını yapıyorum ama tek farkla...
kımse gelıp konusamıyor cunku oncelerı cıvıl cıvıl herkesle konusup gulumseyen bırıyken ıyınıyetlerım suıstımal edıldıkten sonra herkese soguk duruyorum artık...

Dedikodu olmayan iş yeri yok gibi bir şey. Sen he he deyip geçince zaten bir daha anlatmıyorlar.
Geçen biri bana eğlenceli demiş, ama tersi ters demiş korkuyorum demiş.
Ben ve eğlence, ben şok vefat

Dedikodu olmayan iş yeri yok gibi bir şey. Sen he he deyip geçince zaten bir daha anlatmıyorlar.
Geçen biri bana eğlenceli demiş, ama tersi ters demiş korkuyorum demiş.
Ben ve eğlence, ben şok vefat
Bizim işyerindeki sekreter de dedi ki
Bence Bir-Dost burda böyle çok ciddi duruyo da aslında fırlamalık var çaktırmıyo dışarda merak ediyorum

Valla bizim evde cumartesi günü temizlik günüdür. Sabaha özellikle plan yapmamaya özen gösteririz. Öğlene kadar tertemiz oluyor ev duşumuzu alıp hafta sonu takılırız.
Bütün hafta iş yerindekileri görüyorsun hafta sonu bize kalsa bari

Ya ben son bir kaç senedir gerek ülke gündemi gerek siyasi gerek ekonomik nedenler, bilgi çağında oluşumuz makineleşme ve tüketim çılgınlığından dolayı korkuyorum.
İstanbuldan ayrılmak istememin bir nedenide bu.
Geçen gün düşündüm elektrik gitse enerji olmazsa iş olmazsa vahşi doğada ne kadar dayanırım diye.
En zayıf halkayım yahu dedim kendime yediremedim.
Köyde yada müstakil evde yaşayanlar, az buçuk ekip biçme işinden anlayanlar ne kadar şanslı.
Benim KP hobi olarak avcılık yapıyor. Dedim benide götürür müsün ava silah kullanmayı öğrenmek istiyorum diye.
Manyaklaştım ben.

Aaa sen anlat biz yardım ederiz. Akılda veririz

ısyerınde olanlarla ve tavsıyelerle ılgılı fıkırlerınız varsa bırlıkte vıkvıkleyelım:)

Anlat sen anlat. Ne uçan ne kaçan kurtulur

Bizim işyerindeki sekreter de dedi ki
Bence Bir-Dost burda böyle çok ciddi duruyo da aslında fırlamalık var çaktırmıyo dışarda merak ediyorum

Bence sekreterin gözü açık işi biliyor.
Bizim işyerinde bir adam var. Adam nefretlik iş dışındaki hayatını çok merak ediyorum.
Eşi adama ulaşamayınca şirketi arıyor kocam nerede diye.
Şirketin eşsiz toplantı ve yemeklerine dahi kuyruk gibi geliyor

Soğuk nevale olmaya devam et
Ayetel Kürsi 3 lülerden koruyo ya, soğuk nevale olmakta ispikçilerden dedikoculardan koruyo

Hiç güleceğim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…