dusunsene boylece hepbırlıkte komsuyuzooo ne güzel komşusun sen öyle ben geleyim komşu olmaya sana
Mesela işyerinde de bana diyolar ki çok resmisin
Eee işyerinde nasıl olunur
Ama kızlar birbirine bebeğim naber filanda diyo burda
Ben sevmem işyerinde ya da başka yerde bebeğim aşkitom kankitom demiyorum ki burda diyeyim
Ondan galiba millet soğuk buluyo
Benim sıcaklıktan aradığım şey, iyi niyet. O yoksa sittin sene de geçse 'merhaba-merhaba' takılırım
Sen nickini teletabi yapsanadusunsene boylece hepbırlıkte komsuyuz
ayyy ne tatlı olurduukk
Yaaaa kıyamam ben sana kocişini mi özledin
Ben daha evlenmedim ama 5 yıldır kocişimi özlüyorum
ayy kıyamam yaa
az kaldı az
Zaten dedikodu çokİşyerinde öyle olmak lazım. Genelde canım tatlım abi abla muhabbeti dönen yerlede sağlam gıybet kazanı kaynar. Naparsan yap o kazanda senide kaynatırlar varsın olsun soğuk ukala desinler.
Hele işte özellikle canım tatlım diyerek insanların üzerinde hakimiyet kurma derdinde olan tiplere ayar oluyorum hepisini pıçaklarım.
Bana itiraf edenlerden biri
10 küsür yıllık dostum mesela
Biz aynı semttendik ama tanışmıyorduk
Sonra aynı liseye yazılınca sırada tanıştık
Bana dedi ki beni tanıdın mı
Yooo dedim( cidden farkında değilim üst mahalleden olduğunun )
Sen dedi hem bizim sokaktan geçiyosun
Doğrudur dedim
Sonra zaman ilerledikçe döküldü
Biz sana ne havalı kız diyoduk diyo
Hiç sağıma soluma ve bunlara bakmazmışım, bunların bi grubu varmış kız grubu
( Ben tekken asker gibi yürürüm işimi görür aynı şekilde dönerim, ne bakayım ki sağa sola )
Bunlarda N nscckts gibi mahalleye gelenle tanışmak istiyolarmış sanırımbenden o elektriği görememişler hiç
Şimdi aradan 12 yıl geçmiş, geçen iftarda görüştüğüm dostumdan biri bu bahsettiğim arkadaş
Dedim ama hala anlatır biz eskiden böyle derdik bak şimdi nasılız diyeOradan geçme amacın kültür gezisi değil neden etrafına bakasın ki
Sen pikaçu musun elektrik veresin
ayyyyy ben bu durumu 10 yıldır calısıyorum kavrayamadım yenı yenı aklım basıma geldı cok saglam kazıklar yedım hatta az once bıle gıdıp delı gıbı agladım yasadıklarım yuzunden kendı kendıme....İşyerinde öyle olmak lazım. Genelde canım tatlım abi abla muhabbeti dönen yerlede sağlam gıybet kazanı kaynar. Naparsan yap o kazanda senide kaynatırlar varsın olsun soğuk ukala desinler.
Hele işte özellikle canım tatlım diyerek insanların üzerinde hakimiyet kurma derdinde olan tiplere ayar oluyorum hepisini pıçaklarım.
sımdı ben de aynısını yapıyorum ama tek farkla...Zaten dedikodu çok
Ama ben tek çalışıyorum
Ve hoşlanmadığım içinde ne olmuş ne olmuş modunda muhabbetlerine dahil olmuyorum
Sonra birbirine küsen gelip bana anlatıyoben nasılsa tarafsızım diye
Aman işim gücüm yok sizin kanki cankiliğinizin perde arkasını mı dinlicem, hı hı diyorum
Yaz yaz bitiremedin zabıt katibi gibisin aman senle de dedikodu yapılmıyo deyip gidiyolar
Zaten dedikodu çok
Ama ben tek çalışıyorum
Ve hoşlanmadığım içinde ne olmuş ne olmuş modunda muhabbetlerine dahil olmuyorum
Sonra birbirine küsen gelip bana anlatıyoben nasılsa tarafsızım diye
Aman işim gücüm yok sizin kanki cankiliğinizin perde arkasını mı dinlicem, hı hı diyorum
Yaz yaz bitiremedin zabıt katibi gibisin aman senle de dedikodu yapılmıyo deyip gidiyolar
Bizim işyerindeki sekreter de dedi kiDedikodu olmayan iş yeri yok gibi bir şey. Sen he he deyip geçince zaten bir daha anlatmıyorlar.
Geçen biri bana eğlenceli demiş, ama tersi ters demiş korkuyorum demiş.
Ben ve eğlence, ben şok vefat
Soğuk nevale olmaya devam etısyerınde olanlarla ve tavsıyelerle ılgılı fıkırlerınız varsa bırlıkte vıkvıkleyelım:)
heheehSoğuk nevale olmaya devam et
Ayetel Kürsi 3 lülerden koruyo ya, soğuk nevale olmakta ispikçilerden dedikoculardan koruyo
Haftaiçi yetmiyo
Haftasonu da birinde toplanıyolar
Beni de çağırıyolarda hiç gitmedim
Birine gitsne hepsine gitmen lazım
Benim vaktim bana yetmiyo, hem işyerinde katılmıyorum muhabbetlerine oraya gitsem yeni gelin gibi süzülüp dururum sanırım
Sonra beraber gittik ayrı döndük biri taksiye beni beklemedi vs. olay çıkıyo
Pazartesi de gelip bunu anlatıyolar küsüşmeler filan , peh
Millette akraba, aile, alışveriş, ev işi yok mu şaşıyorum
Bizim haftasonu düğün olur, piknik olur, ev işi olur, aile ziyareti olur boş geçmez hiç olmadı ev alışverişi yapılır dimi
ayyyyy ben bu durumu 10 yıldır calısıyorum kavrayamadım yenı yenı aklım basıma geldı cok saglam kazıklar yedım hatta az once bıle gıdıp delı gıbı agladım yasadıklarım kendı kendıme....
sımdı ben de aynısını yapıyorum ama tek farkla...
kımse gelıp konusamıyor cunku oncelerı cıvıl cıvıl herkesle konusup gulumseyen bırıyken ıyınıyetlerım suıstımal edıldıkten sonra herkese soguk duruyorum artık...
ısyerınde olanlarla ve tavsıyelerle ılgılı fıkırlerınız varsa bırlıkte vıkvıkleyelım:)
Bizim işyerindeki sekreter de dedi ki
Bence Bir-Dost burda böyle çok ciddi duruyo da aslında fırlamalık var çaktırmıyodışarda merak ediyorum
Soğuk nevale olmaya devam et
Ayetel Kürsi 3 lülerden koruyo ya, soğuk nevale olmakta ispikçilerden dedikoculardan koruyo
İşyerinde korunma formülü verdimHiç güleceğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?