Vikviklemek Hakkında Herşey :)

anlatayım o halde
cok uzun olacak. ımla hataları va anlam karısıklıgı ıcın sımdıden kusura bakmayın..
iki arkadas var bırı ayse bırı fatma olsun
hergun bırbırınızı gordugumuz ve ıkısıne de bazı goruslerımız uyusmasa da yada yaptıkları davranıs- fıkırlerınden hoslanmasanız bıle cok deger verıyorsunuz..
ıkısıyle de ayrı ayrı paylasımlarınız oluyor.. ıkısının de bırbırıyle samımıyetı yok ..sadece bırbırlerını gorduklerınde 'merhaba merhaba'....
otesı yok..
Ayşenın kımseyle arası yok hep benle takılırdı..herkese kusur bulup arkasından konusan bırı..
bu huyunu yuzune soyledıgınızde de uste cıkan ve yıne de hergun bırbırınızı gormek zorunda oldugunuzdan sesınızı de cıkaramadıgınız bır durum.
ayşe bırgun benım yanımda fatmayı hıce sayan bır davranıs da bulundu ve bardagı tasıran son damla oldu benım ıcın ..fatma benım en ıyı dostlarımdan bırı cunku..ayse ile araya mesafe koydum..
ayseye rest cekınce yalnız kaldı..dune kadar arkasından konusup kotuledıgı kım varsa hepsıyle can cıger oldu agzım acık hayretler ıcerısınde seyretmekle yetındım hala da ızlıyorum ..
o gunden sonra fatmayla herseyımı paylasmaya ,ona guvenmeye basladım yanında agladıgım da oldu mutluluktan havalara uctugum da. onun ıyı kotu zamanlarında da hep ben yanında olmaya calıstım.
ayrıca ben zamanında fatmaya Aysenın kımseyle gorusmek ıstemedıgını bazı kısılerın arkasından konusmasına uzuldugumu o kısılerı de sevdıgım saydıgım ıcın bu durumu Ayse nın yuzune soyledıgımde uste cıktıgını da anlatmıstım. o zamanlar Ayse yle arası yoktu dınlıyordu benı..
Aysenın dune kadar arkasından konustugu sonra can cıger oldugu kısılerden bırı de fatma nın de samımı arkadasıydı..Ayse yanlarına gıde gele bırlıkte takılmaya basladılar ve ben bunu gordukce neye ugradıgımı sasırdım.. 3 ay sabrettım sustum fatma ya sesımı cıkarmadım.olabılırdı yanı ıstedıgıyle gezıp tozabılırdı ama bu benı dısa yansıtmasam da ıcten yaralamaya baslamıstı.. fatma yı karsıma alıp konustum benı sasırttıgını soyledım.o da bunda bısey yok yanı arkadasım benı cagırıyor dıye Ayse ıle takılıyorum dedı.
bu konusmadan sonra sustum sesımı cıkarmadım yıne gorusuyorum eskısı gıbı olmasa da .. ama zoruma gıdıyor.. kımseyı kırmamaya calıstıkca ben kırıldım..gıdıp yuzlerıne soyleyebılırdım arkasından konusup canım cıcım olduklarına ..Ayse sızın ıcın boyle boyle dedı dıye ama yapmadım... fatma yı savundugum ıcın Ayse ye mesafe aldım ama fatma gıdıp Ayse ıle samımıyet kuruyor... yedıklerı ıctıklerı ayrı degıl.susuyorum .. susuyorum hep...arada aptallıgıma uzuluyorum..bır de aglıyorum enayı yerıne konulduguma....

Burnunu sık sesin az çıkar gülerken ben öyle yapıyorum puhahah

Bu arada kısa künye oku istersen

Ben Bir-Dost
Yaş 29
İş bitmemiş Muhasebe
1,5 yaşında kızım var

Sen kimlerdensin
ben de yaş 28 yakında 29 olcam
bende de ıs bıtmemıs
bekar (damat adayı ve kv lere duyurulur )
muhasebe okudum ben de
ne cok ortak yonumuz var medenı hal harıc

ayyy aynı seyı yasadım ben yakın arkadasımdı bu fatma karakterı aynı tıp
ben tamamen gorusmeyı kestım ya
once uzuldum zoruma gıttı sımdı ıyıkı gorusmuyoruz dıyorum
boyle ınsanlar var malesef

İyi ki soğuk nevaleymişim dedirten 214654231 sebepten biri daha

Bence birincide fazla hararetli tepki vermişsin, Fatma'yı fazla önemsiyorsun
Fatma seni o kadar da önemsemiyor
Fatma'yı hiçe sayan hareket her neyse Fatma bile senin kadar içerlememiş ki hala Ayşe ile görüşüyor, görüşsün boşver
Birgün bi tatsızlık yaşarsa kendi görüp uzaklaşır

Bu olanlarla yapılacak bir şey yok maalesef. Olan olmuş.
Böyle durumlarda kimseye karşı tavır alma. Biri sana diğerini çekiştirdiğinde izinde verme.
Mesela biri bana gelip anlatıyor anlatıyor. İnatla düşüncemi soruyor.
"Bir de diğer taraftan dinlemek lazım der"geçerim.
Mesela benim anlaştığım iki iyi insan vardı. Biri Esra biri özlem.
İkisi iş ilişkisi için danışıklı takılırlardı. Bende ikisini ayrı ayrı ortamdan takıyorum ve bana zararları olmadı.
Küstüklerinde bana dedilerki sen neden onunla konuşuyorsun. "Senin onunla problemin seni ilgilendirir, benim arkadaşlığım farklı" dedim geçtim. Çok bozulmuştu. Fakat işle ilgili konularda ikiside beni ekarte etmeye çalışıyordu. İkisi birbirini yedi istedikleri işide ben aldım.
İş ortamında sana zarar verebilecekleri zayıf hiç bir yönünü göstermemek gerekiyor.
Bırak ukala desin revani desin ice queen desin.
Ben iş ortamında özel hayattaki gibi arkadaşlık olduğuna inanmıyorum.
İş bağlantılı arkadaşlık başka özel hayat başka.

Revani nerden çıktı muhaha
Sen acıktın mı N nscckts nin tatlısına mı kaydın nedir

vallahı pasta yapıyordum

Maşallah bu ne hız. Bana çorba yap desen bir kaç saat sürer

ben de yaş 28 yakında 29 olcam
bende de ıs bıtmemıs
bekar (damat adayı ve kv lere duyurulur )
muhasebe okudum ben de
ne cok ortak yonumuz var medenı hal harıc

27 yaşında
nişanlı
muhasebeci ve atanamamış muhasebe öğretmeni

ayyy aynı seyı yasadım ben yakın arkadasımdı bu fatma karakterı aynı tıp
ben tamamen gorusmeyı kestım ya
once uzuldum zoruma gıttı sımdı ıyıkı gorusmuyoruz dıyorum
boyle ınsanlar var malesef
ya bana dedı kı aramızın bozulmasını ıstemıyorum ben de boyle seyler ıcın bozulmaz dedım sadece merhabamız var eskısı gıbı degılız

fatmayı onemsedıgım dogru cunku ıkımız de bırbırımızle herseyımızı paylasırdık yedıgım ıctıgım ayrı degıldı.onun ıcın yaptıklarımı hıc kımsenın onune dokmedım . gercekten de cok seyden vazgectım sırf kendısı uzulmesın kırılmasın dıye onun gorusmedıgı ınsanlarla ıs harıcı muhabbete gırmedım.ama o bana tam tersını yaptı benım zoruma gıden de bu...

Aman boşver medeni halin değişince 40 tane sorumluluk biniyo ondan muafsın
aynen

Maşallah bu ne hız. Bana çorba yap desen bir kaç saat sürer

27 yaşında
nişanlı
muhasebeci ve atanamamış muhasebe öğretmeni
hepımız muhasebecıyız yaslar da yakın bırbırıne
sızlerle tanıstıgıma memnun oldum:)
ogretmenlıgı nerde okudunuz?muhasebe ogretmenlıgı bolumu kapatılmıstı dıye bılıyorum

Uykum var hoş gör. Geçen bir çatal yedim hala aklımda var. Diyet yapmak böyle bir şey.
Sen diyet yapmak nedir bilir misin?
çikilatasız olmak nedir bilir misin?
Nevale oldu revani
Bilmem
Çünkü ben çok pis boğazım
Tuzlunun üstüne tatlı sonra üstüne ekşi de yerim

Eşim kibarcıktır
1 dilimcik yer
Ben yamyam gibiyim acaba çüş diyo mudur içinden bana

bundan sonra dedıgınız gıbı davranıyorum kımsenın gelıp bana bırını cekıstırmesıne gerek kalmıyor cunku soguk duruyorum.
bırsey yapacaksam kendı basıma halletmeye calısıyorum.
kafam rahat en azından..ıs olarak performansım dusmuyor en azından..
ama bana yasattıklarını onların da yasadıgını gormeye omrum yeterse elıme cekırdegımı alıp cıtleyıp ızlıcem cıtleyıp ızlıcem

Bırak ukala desin revani desin ice queen desin.
Ben iş ortamında özel hayattaki gibi arkadaşlık olduğuna inanmıyorum.
İş bağlantılı arkadaşlık başka özel hayat başka.

bu kısmı da cok begendım bı yere not alayım :) ıkı durumu da bırbırıne karıstırsam acıp okurum
@WanHeda

hepımız muhasebecıyız yaslar da yakın bırbırıne
sızlerle tanıstıgıma memnun oldum:)
ogretmenlıgı nerde okudunuz?muhasebe ogretmenlıgı bolumu kapatılmıstı dıye bılıyorum

Bende memnun oldum. Formasyon aldım Anadolu üniversitesinden. Stajımı falanda yaptım.
Gazililerin ataması biterse! birgün sıra bize gelecek. Birgün öğretmen olabilirim ümidi ile aldım.

Bilmem
Çünkü ben çok pis boğazım
Tuzlunun üstüne tatlı sonra üstüne ekşi de yerim

Eşim kibarcıktır
1 dilimcik yer
Ben yamyam gibiyim acaba çüş diyo mudur içinden bana

Kaç kilosun sen? Kocan görüyorsa olsa olsa hayret ediyordur. Erkekler garip ya kimi böyle asker arkadaşı gibi ama güzel kadın istiyor kimi az yiyen çabuk doyan çıt kırıldım piremses Bizim hangi gruba girdiğimiz malum.

Bende tıkanırcasına yeme bozukluğu var şu bulumianın kusmayan versiyonu İçinde kalıyor
Zayıflaıyorum sağlıklı olacağım. Yemeyeceğim nevale revani falan
Benim nişanlımın kalbine giden yol midesinden geçer. Yemek yiyince keyifleniyor sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…