ayyy okadar teknolojı gelıstı hala ekrana dokunarak yemeklerın tadına bakamıyoruzSen mi jetsin biz mi yavaşız bilmem
Ev sürekli dip köşe siliniyo, yemekler bitiyo tatlıya geçiliyo ve saat daha 2
Maşallah diyeyim
Bir dilimine talibim
Bırak ukala desin revani desin ice queen desin.
Ben iş ortamında özel hayattaki gibi arkadaşlık olduğuna inanmıyorum.
İş bağlantılı arkadaşlık başka özel hayat başka.
bu kısmı da cok begendım bı yere not alayım :) ıkı durumu da bırbırıne karıstırsam acıp okurum
@WanHeda
58 kiloydum en son kaç aydır tartılmadım bilmemBende memnun oldum. Formasyon aldım Anadolu üniversitesinden. Stajımı falanda yaptım.
Gazililerin ataması biterse! birgün sıra bize gelecek. Birgün öğretmen olabilirim ümidi ile aldım.
Kaç kilosun sen? Kocan görüyorsa olsa olsa hayret ediyordur. Erkekler garip ya kimi böyle asker arkadaşı gibi ama güzel kadın istiyor kimi az yiyen çabuk doyan çıt kırıldım piremsesBizim hangi gruba girdiğimiz malum.
Bende tıkanırcasına yeme bozukluğu var şu bulumianın kusmayan versiyonuİçinde kalıyor
Zayıflaıyorum sağlıklı olacağım.Yemeyeceğim nevale revani falan
Benim nişanlımın kalbine giden yol midesinden geçer. Yemek yiyince keyifleniyor sıkıntı yok.
Şanslıyım bugün işyerinde birinin doğum günü varmışayyy okadar teknolojı gelıstı hala ekrana dokunarak yemeklerın tadına bakamıyoruz
sen gel antebe bak ben sana ne borekler mantılar ne yemekler pastalar yaparım :)
pastam bıtsın bı resmını yukleyım buraya bakın bakalım guzel olmusmu
aksama evıme ılk kez gelıcek bı mısafır agırlıcam :)
Uykum var hoş gör. Geçen bir çatal yedim hala aklımda var. Diyet yapmak böyle bir şey.
Sen diyet yapmak nedir bilir misin?
çikilatasız olmak nedir bilir misin?
Nevale oldu revani
hepımız muhasebecıyız yaslar da yakın bırbırıne
sızlerle tanıstıgıma memnun oldum:)
ogretmenlıgı nerde okudunuz?muhasebe ogretmenlıgı bolumu kapatılmıstı dıye bılıyorum
Yalnız o revani nevale olacak canım revani çektiydi fikrim neyse zikrim olmuş
ben de dusundum ama gazılılerın ataması bıtecek gıbı gorunmuyor olsa da umut hala var..Bende memnun oldum. Formasyon aldım Anadolu üniversitesinden. Stajımı falanda yaptım.
Gazililerin ataması biterse! birgün sıra bize gelecek. Birgün öğretmen olabilirim ümidi ile aldım.
Kaç kilosun sen? Kocan görüyorsa olsa olsa hayret ediyordur. Erkekler garip ya kimi böyle asker arkadaşı gibi ama güzel kadın istiyor kimi az yiyen çabuk doyan çıt kırıldım piremsesBizim hangi gruba girdiğimiz malum.
Bende tıkanırcasına yeme bozukluğu var şu bulumianın kusmayan versiyonuİçinde kalıyor
Zayıflaıyorum sağlıklı olacağım.Yemeyeceğim nevale revani falan
Benim nişanlımın kalbine giden yol midesinden geçer. Yemek yiyince keyifleniyor sıkıntı yok.
saka yapmıonuz degıl mı ne tesaduf
ayy koptum
ayy bende muhasebecıyım :)
kız yapam sana revanı bozulur mu acaba kargoda aaa antebe gelme ıhtımalın vardı dımı
geldıgınde revanı yapcam sana
Rejimdeymiş rejimdekız yapam sana revanı bozulur mu acaba kargoda aaa antebe gelme ıhtımalın vardı dımı
geldıgınde revanı yapcam sana
ayyy okadar teknolojı gelıstı hala ekrana dokunarak yemeklerın tadına bakamıyoruz
sen gel antebe bak ben sana ne borekler mantılar ne yemekler pastalar yaparım :)
pastam bıtsın bı resmını yukleyım buraya bakın bakalım guzel olmusmu
aksama evıme ılk kez gelıcek bı mısafır agırlıcam :)
İşte hamarat ve sağlıklı şeyler seven N nscckts olsa hemen bi limonata yapardıAyy dokununca tanına bakamıyor muyuz dedin aklıma geldi.
Kardeşim 2 yaşında falan televizyonda kola renklamı görüyor. Hani şişeden bardağa dökülüen cinsinden olan reklamlar.
Kardeşim şapşik şapşik elinde bardakla televizyona gitti bardağı tutuyor kola dolsun diye
sora koştuk kola aldık bizim bıcırığa
canım yaaa yerım ben onuAyy dokununca tanına bakamıyor muyuz dedin aklıma geldi.
Kardeşim 2 yaşında falan televizyonda kola renklamı görüyor. Hani şişeden bardağa dökülüen cinsinden olan reklamlar.
Kardeşim şapşik şapşik elinde bardakla televizyona gitti bardağı tutuyor kola dolsun diye
sora koştuk kola aldık bizim bıcırığa
lımonata dedın aklıma geldı
Senin komşu da tam beleşçiymişlımonata dedın aklıma geldı
karsı komsu hamıle ya
ev yapımı lımonatan varmı dedı sırf canı cektı dıye kıza lımonata yapmıstım yanınada puaca
pis komsu
saka yapmıonuz degıl mı ne tesaduf
grubun adını degısın bencemuhasebecılerle vıkvıkleme hakkında hersey
Senin komşu da tam beleşçiymişnöbetçi pastane yapmış seni töbe töbe
Benim eşimde muhasebeci
bı arkadasımınızın da esı muhasebecıydı burda
kım dı kı o ya
antebe geldıgınde o rejım kalmazRejimdeymiş rejimdesen kargolama peşindesin
bende alıskanlık oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?