Gözüm herşeyi don görüyomilletin dolar görür
İşte herkes kendi çapına göre
Mendil mi eee neyine bakayımçakmadım bişey hala ya köşeli mi benim jeton
Ev klimalı mıbu sıcakta ütü nasıl sevilir
canım yaaa yerım ben onu
antebe geldıgınde o rejım kalmazhıc kusura bakmasın
yıcez ıccez eglencez sohbet şamata gırlaaa
sızede nıspet yapcaz burdan oh
Ben hamile de olsam canım da çekse
Komşu bi ölçek limonatan var mı diyemem ya
Ya kendim yaparım ya pastaneden alırım
Tuz mu bu, yemek yapıyodum tuzum bitmiş yemek yanmasın bi tuz verir misin diyesin
Millet çok tuhaf
Ben komşuculuk sevmem mesela
Benim bile senle komşu olasım geldibişeycik te istemem limonata filan ama insanlığın yeter
Ben bi lohusayken evdeydim işte
Daha doğumun 4.günü evde tektim
Karşı komşum aynı zamanda merdivenleri de temizliyor, geldi bi kova su istedi
Gözün aydın bile demedi, biliyosunuz yeni ameliyat oldum dikişliyim dedim
Eee mecbur herkes işte binada bi sen kaldın mecbur senden alcam dedi
Şok oldum
En son baktım insanlıktan anlamıyo, dikiş mikiş oralı değil
Kaptım kovayı bir hışımla doldururken de ayıp dedim evin karşı daire hala mecbur diyosun, bi kova su için şu yaptığına bak
Suyu da güm diye koydum kapıyı kapadım
Cimri çok gördüm de bi kova suyun hesabını yeni gördüm, hemde dikişli birinden istiyo çüş yani
Bizde onu yedik zaten Şimdi üniversitede okuyor atarlı ergen modundan daha yeni çıktı.
Tabii öyle yapıcazSöz ev yapımı limona istemicem
Bende öyleyim.
Kimseden bir şey istemem isteyemem. Yoksa yoktur. Bence kötü bir şey değil bu. İnsanı yalnız ama güçlü hissetiriyor.
Yuh yaa. Cimriliğini geçtim insanlığı bile yok.
O değilde ben komşu sevmiyim. Öyle çat kapı gelen insanıda sevmiyim. Gelecek olan önceden haber versin istiyorum. Kötü mü düşünüyorum ?
Eee bende öyleyimYuh yaa. Cimriliğini geçtim insanlığı bile yok.
O değilde ben komşu sevmiyim. Öyle çat kapı gelen insanıda sevmiyim. Gelecek olan önceden haber versin istiyorum. Kötü mü düşünüyorum ?
kekı pıstı kreması tamam meyvelerı dılımleyıp joleyle harmanlıcam daaaaResim mi koymaya çalıştın
Koyduysan çıkmadı bende
Pasta resmi koyacam diyodun
Bende zaten hamarat değilim çat kapı gelen aç kalıryok yahu bende sevmem çat kapı geleni..
gelmeden haber versin bir gün önceden hatta.. öyle bir saat önceden de olmasın
Neye bak dedin hala düşünüyorumkekı pıstı kreması tamam meyvelerı dılımleyıp joleyle harmanlıcam daaaa
camı açtım
en kolay iş benim için.. bulaşık makinesini mi boşaltsam ütü mü dedim ütüye girişiverdim makine bekliyor halaen uyuz olduğum iş..
Dimi öylesi makbul. Ben öyle hergün misafir istemem bir de herkesle rahat muhabbet edemem. Kendimi psikolojik olarak alıştırmam lazım.yok yahu bende sevmem çat kapı geleni..
gelmeden haber versin bir gün önceden hatta.. öyle bir saat önceden de olmasın
Peh sanki nick değişmişprofiline
Dimi öylesi makbul. Ben öyle hergün misafir istemem bir de herkesle rahat muhabbet edemem. Kendimi psikolojik olarak alıştırmam lazım.
Nasıl yani bulaşık makinesini boşaltmak daha mı zor geliyor.
Annem bu arada bana ütü yapmayı öğretiyor bu sıcakta cehenemmenden bir gün gibi geliyor.
Dimi öylesi makbul. Ben öyle hergün misafir istemem bir de herkesle rahat muhabbet edemem. Kendimi psikolojik olarak alıştırmam lazım.
Eee bende öyleyim
İstanbul'da olunca zaten kimseye güvenemiyo insan, komşuluklar mefta oldu
Hey maşallah bir de bize laf yetiştiriyorsun.kekı pıstı kreması tamam meyvelerı dılımleyıp joleyle harmanlıcam daaaa
aynen en gıcık olduğum iş bulaşık mak boşaltmak.. hatta bir fikrim var bu konuda 2 tane mak olsun kullanırken temizden alıp kirlenenleri diğerine...en büyük fantezim bu
Benim için herkes potansiyel hırsız tecavüzcü manyak.
Annem müge anlı izliyor. Bütün katiller hep komşu akraba çıkıyor.
İstemem evime kimseyi ben yabaniyim ben yabani
Geçen köyde kızları gördüm. her yeri altından öyle geziyorlar.İstanbulda olsa cebindeki 20 lira için öldürürler adamı diyemedim. Baktım öyle araba farına maruz kalmış tavşan gibi
Hey maşallah bir de bize laf yetiştiriyorsun.
Enişte işini biliyor he. Bulamaz senin gibi hatun
Bence bu fikri sunmalısın böyle bulaşık makinesi talep etmelisin. Çığır açarlar
Benim teyzem Mersin'de yaşıyorBenim için herkes potansiyel hırsız tecavüzcü manyak.
Annem müge anlı izliyor. Bütün katiller hep komşu akraba çıkıyor.
İstemem evime kimseyi ben yabaniyim ben yabani
Geçen köyde kızları gördüm. her yeri altından öyle geziyorlar.İstanbulda olsa cebindeki 20 lira için öldürürler adamı diyemedim. Baktım öyle araba farına maruz kalmış tavşan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?