Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Evlilik sen ben gibilerine daha zor işte
Millet anlamaz ama ben anlıyorum seni

5 yıl olmuş hala ne münasebet moduna girdiğim olur
Ben nasıl evlenmişsem zaten hayret

Şimdi N nscckts düşünüyordur bunlar ne kafalar nasıl olmaz diye. Sıcak sıcak içi kaynıyor.
Biz nevale bak Revani değil Nevale

Bi şöyle komşum olmadı
Birinci eve hırsız girdi korktum kaçtım
Bildiğim semte geri döndüm
Burda da bi kova suyun hesabını yapan cimri kadın çıktı
Gerisini de tanımıyorum
İstanbul'da kim kime dumduma zaten

@WanHeda

aynı seylerı dusunuyorum..ama lısansımı kamu y.uzerıne yaptım formasyonu adalet uzerıne alabılıyorum.muhasebe ogretmenlıgı ıcın gecıs yapamıyorum ne yazık kı..ya da yapabılme hakkım varsa nasıl oluyormus ogrenmek ısterım.evet dedıgın gruba ben de uyeydım bayadır gırmıyorum.
evet seneye basvuracagım ınsallah..alıcam kosede dursun dıplomam.yarın ısıme yaramayacagı ne malum.

Ek olarak seneye muhasebeciliği bırakıp doncu olcam bunu demeyi unutmuşum L Live_Your_Life
heheeheh ıyıydı bu sallarsın boyle gel abla gel[/QUOTE]
Bir-Dost

hee N nscckts benimle evlenirmisin ?

N nscckts bak talibin çıktı yine yeni yeniden

double bulaşık makinesi
fikrin patentini alsam tutarsa köşeyi dönerim ha
Bence içinde bir bant yapsınlar. Sen yerleştirirken yıkamaya başlasın senin bulaşık makinesine yerleştirmen biterken diğer yandan temiz kuru çıkartsın. Son kaldır gitsin

Deli misin mersin diyorsun oralar yanıyor, eskiden daha iyiydi diyorlar. Mersin çok göç aldı eskisi gibi değil diyorlar.
Hala aynı düşünüyorlarsa bilemicem. Benimde balkonda yatmıştığım var çok hoştir

N nscckts diyodur ki Wanheda Egeli değil de Antepli gelin olsun yeni komşum yapsam limonatamdan tattırsam kaynaşsak
Limonatama ilaç atmazsa tadarım.

heheeheh ıyıydı bu sallarsın boyle gel abla gel

Sallayamam
Tükkanda yapcam gizli gizli
Baaaağyan doncudan almak ister kadınlar diye düşünüyorum gelip kendi baksınlar sallamak racona ters
Bi de yanına bebek şekeri, keçe, sepet mepet koycam inşallah

Bilmem 12 yıl önce filandı sanırım ben gittiğimde
Şu an kimse kalmaıd kuzenler okudu evlendi biri yurt dışında biri başka şehirde, tek teyzem var diye de gitmedim

Yaşlandığımı fark ettim
Her anım 12 sene öncesine dayanıyo eskiden 12 sene önce desem bebekliğime dönerdim
Şimdi ergenliğime tekabül ediyo
Vay bana vaylar bana

İstanbulda insanlar işten çıkıp eve gidiyor yemek yiyip yatıyor. Yaşamıyoruzki? Komşuluk hak getire.
Soğuk ve vahşiyiz diye bize kızıyorlar sonra

L Live_Your_Life Ben bana en yakın bölüm diye seçtim. Şahsen iktisatı daha çok seviyorum ama lisede ne iktisatı ?

konuları cok zor ve karısıktı ben de ıktısattan son anda vazgecmıstım

L Live_Your_Life Ben bana en yakın bölüm diye seçtim. Şahsen iktisatı daha çok seviyorum ama lisede ne iktisatı ? [/QUOTE]

ben zaten alaylıydım gayet bilinçli ve isteyerek hesaplı kitaplı seçtim bölümümü.. hedefime ulaştım ama şimdi hiç sevmiyorum mesleğimi ..
bir insan bütün hayatını neden hesap kitap yaparak geçirmek ister ki ?

Suratım fena değil tebessüm ederim yani
Ama naber ayoool diye hemen muhabbete giremem
Biri nasılsın derse iyiyim sağ olun siz derim
Aman bu da çok gudubet der gider ayooolcu bi esnaf bulurlar çenesiyle kendine çeker bunları

Şimdi N nscckts düşünüyordur bunlar ne kafalar nasıl olmaz diye. Sıcak sıcak içi kaynıyor.
Biz nevale bak Revani değil Nevale

alemsınız yaa
geldım neler neler olmuss
kızz talıbım cıktı bak gordun mu
bıleydım daha beklermısım hemen varmazdım erhana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…