Yok yok benden bi cacik olmazHiç benzemiyosunuz he
O tam bi hamarat hatunsende entep işi bişey yok gibi
Ben haziriiiimEvet kaynana kavgasi dinlemeye hazir misiniz
Simdi ben ise dondum, cocugu anneme biraktim ya. Kus oldugum kv aradi, minnacık bebegi birakip tum gun ise gidiyosun sen ne bicim annesin, duygusuzsun, zaten hamileyken bu kadar umursamaz oldugun belliydi, torunumu bana getiriceksin ben bakicam anne sefkati gorsun yavrucak diye bagirdi kufretti. Niye annen bakiyo bebege, ben ne gune duruyorum o cocugu benden cok kimse sevemez falan dediBen haziriiiim
Offf kadina bak yaaaSimdi ben ise dondum, cocugu anneme biraktim ya. Kus oldugum kv aradi, minnacık bebegi birakip tum gun ise gidiyosun sen ne bicim annesin, duygusuzsun, zaten hamileyken bu kadar umursamaz oldugun belliydi, torunumu bana getiriceksin ben bakicam anne sefkati gorsun yavrucak diye bagirdi kufretti. Niye annen bakiyo bebege, ben ne gune duruyorum o cocugu benden cok kimse sevemez falan dediNasi curet edebiliyo boyle laflara? Artik oglunu kendi evinde gor diye kapattim yuzune teli daha da konusmuyorum.. Dur bi konu acicam.
Annem bizim evde bakiyo zaten. Kavga cikarip kusmeseydi evime gitseydi de gorseydi... Yuzu yok iste cirkef kadin.Offf kadina bak yaaa
Bebegin annesi sensin
Bereye uygun gorursen oraya birakirsin bebegini
Kendisinin cok goresi varsa anneni ziyaret etsin boyle cirkefliklere gerek yok ki
Soka girdim bdvdeki konunu okuyuncaAnnem bizim evde bakiyo zaten. Kavga cikarip kusmeseydi evime gitseydi de gorseydi... Yuzu yok iste cirkef kadin.
Kız sen evi hergün dip köşe mi temziliyosun
Töbe yarabbim
Bigün bari bizimkilere el at o bana 15 gün yeter
hele hele hele hele enteepplii gel yanımaa gıymatlıımManyak entepli o
Evet kaynana kavgasi dinlemeye hazir misiniz
Yok yok benden bi cacik olmazo becerikli masallah
Ben hayatta kaldigima sukrediyorum hamaraliligi gectim artik
Bi konu acip icimi dokecegime pisman ettiler ya ben kv kavgalarindan biktigimi yazmisim niye cocuk Musluman degil diyemedikleri icin boyle yol bulmuslar, sana ne arkadasim
bıde rahatsız oldum ben
bıtanesı kayınvalıden adına uzuldum ben baska dınden gelın ıstemezdım dedı
sana gore de bız baska dındenız sen ıstemıssın oglunuda onlar mı ıstemıcek te allahım ya
Bi konu acip icimi dokecegime pisman ettiler ya ben kv kavgalarindan biktigimi yazmisim niye cocuk Musluman degil diyemedikleri icin boyle yol bulmuslar, sana ne arkadasim
kimi gömdünuçucuyuz şekerim bu sefer kaç gün sürer Allah bilir
kimi gömdün
kimi gömdün
gül gül gay konusunda da o son gülücüğü atmasaydın iyiydi
kazen geldi ültimatom verdi ikimizde uçarız sabah kalmayız
birde acı çekiyorum diye konu açılmış..
nasılsa uçucam diyip Allah ne verdiyse yazsam mızor tutuyorum kendimi
banlanacagın varsa goz ustunde kaştan da banlanırsın
banlanmayacagın varsa evın duvarını yıksanda banlanmazsın
banlansakta mı banlansak banlanmasakta mı banlansak gel beraber bı banlansak mı dedım
mune yattı zaar
sabaha kadar yazalım önümüzdeki günlerin hıncını alalım hahhah
bı kere bı konuyla dalga gecmedık kı
hıc arkadasım yok derken hoop babam gay dıyen kısının celıskısıyle dalga gectık
bu da mı dalga gecmek sayılıyor
ohoooişimiz iş
bakalım gercekden dalga gecılebılecek kımler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?