allah aaalllaaahh konuya geeeellgel gel acı çekiyorum konusuna gel
bıde rahatsız oldum ben
bıtanesı kayınvalıden adına uzuldum ben baska dınden gelın ıstemezdım dedı
sana gore de bız baska dındenız sen ıstemıssın oglunuda onlar mı ıstemıcek te allahım ya
Ona veriyorum artik. Niye din hanesini bos birakiyorum cocugumun ya size ne yani ben annesi olarak bos kalmasini istemiyorum. Kv gonlu olsunmus... Kvden ceken forum olarak nasi da islerine gelince kv gonlu olsun. Onunla ne ilgisi var yani durumun...takılma...
onlar kocalarına borularını öttüremedikleri için öttüreni görünce nasıl alaşağı etsek diye bakıyorlar..
evde demokrasi görmemişler ne yapsınlar..
Konu ne konu ne bana da anlatin kimin konusu ne ultimatomugül gül gay konusunda da o son gülücüğü atmasaydın iyiydi
kazen geldi ültimatom verdi ikimizde uçarız sabaha kalmayız
Yeminle deli oldum size ne ki cocugumun dinini sorgulayin diye mi actim konuyu. Ne meraklilar muhalefet olmaya... Gondermem tabi su saatten sonra nasi guvenirim. Esim her seyi bilerek evlendi benimle istemezse evlenmezdi... Kayinvalideme uzuluyomus... Bak sen.missburc canım konunu okudum kapanmış yorum yapamadım.
Anne baba olarak siz kararınızı vermişsiniz 3. Kişilere öküzün trene baktığı gibi bakmak kalır. Eşin konusunda şanlısın kıymetini bil. Sen zaten aklı başındasın. Çocuk zaten aklı yetince hepsini sorgulayacak kendi seçimini kendi yapar.
Sünnet konusu bile ne kadar ince düşündüğünü kanıtlıyor aslında ama anlayana. Büyüyünce okur araştırır görür kendi dinini kendi seçer. Toplummmmm baskısı her zaman olacak gül geç. Kvne gelince kadın çıldırmış. Görüşmeme kararında haklısın. Bebeğini tek başına asla gönderme ( biliyorum göndermezsin ama diyim yinede) kadının ne manyaklık yapacağı belli olmaz. Sanki eşin biraz annesiyle konuşsada her şeye karışmaması konusunda uyarıda bulunsa fena olmayacak. Gerçi kp söylüyor diyorsun anlamıyor galiba.
Ona veriyorum artik. Niye din hanesini bos birakiyorum cocugumun ya size ne yani ben annesi olarak bos kalmasini istemiyorum. Kv gonlu olsunmus... Kvden ceken forum olarak nasi da islerine gelince kv gonlu olsun. Onunla ne ilgisi var yani durumun...
Konu ne konu ne bana da anlatin kimin konusu ne ultimatomu
Konu fake mi acabahaha babam gay konusu...
kazen geldi muneyi etiketledi dalga geçenlere gereğini yap dedi..
yalnız hala burdayız kimse banlanmamış:))
Konu fake mi acaba
Ya Burcu duruşuna hayranım:)Yeminle deli oldum size ne ki cocugumun dinini sorgulayin diye mi actim konuyu. Ne meraklilar muhalefet olmaya... Gondermem tabi su saatten sonra nasi guvenirim. Esim her seyi bilerek evlendi benimle istemezse evlenmezdi... Kayinvalideme uzuluyomus... Bak sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?