Vikviklemek Hakkında Herşey :)

missburc canım konunu okudum kapanmış yorum yapamadım.
Anne baba olarak siz kararınızı vermişsiniz 3. Kişilere öküzün trene baktığı gibi bakmak kalır. Eşin konusunda şanlısın kıymetini bil. Sen zaten aklı başındasın. Çocuk zaten aklı yetince hepsini sorgulayacak kendi seçimini kendi yapar.
Sünnet konusu bile ne kadar ince düşündüğünü kanıtlıyor aslında ama anlayana. Büyüyünce okur araştırır görür kendi dinini kendi seçer. Toplummmmm baskısı her zaman olacak gül geç. Kvne gelince kadın çıldırmış. Görüşmeme kararında haklısın. Bebeğini tek başına asla gönderme ( biliyorum göndermezsin ama diyim yinede) kadının ne manyaklık yapacağı belli olmaz. Sanki eşin biraz annesiyle konuşsada her şeye karışmaması konusunda uyarıda bulunsa fena olmayacak. Gerçi kp söylüyor diyorsun anlamıyor galiba.

O hep öyle toplum toplum din din herkesi aynı kalıba sokmaya calışma hep aynı yorumlar. Aynı kafadan insanların içinde çok destekçi bulur ve insanlara toplum.baskısı yaparlar. Burada yeterince destekçi.gelmemiş :)

takılma...
onlar kocalarına borularını öttüremedikleri için öttüreni görünce nasıl alaşağı etsek diye bakıyorlar..
evde demokrasi görmemişler ne yapsınlar..
Ona veriyorum artik. Niye din hanesini bos birakiyorum cocugumun ya size ne yani ben annesi olarak bos kalmasini istemiyorum. Kv gonlu olsunmus... Kvden ceken forum olarak nasi da islerine gelince kv gonlu olsun. Onunla ne ilgisi var yani durumun...
gül gül gay konusunda da o son gülücüğü atmasaydın iyiydi
kazen geldi ültimatom verdi ikimizde uçarız sabaha kalmayız
Konu ne konu ne bana da anlatin kimin konusu ne ultimatomu

Yeminle deli oldum size ne ki cocugumun dinini sorgulayin diye mi actim konuyu. Ne meraklilar muhalefet olmaya... Gondermem tabi su saatten sonra nasi guvenirim. Esim her seyi bilerek evlendi benimle istemezse evlenmezdi... Kayinvalideme uzuluyomus... Bak sen.

haha babam gay konusu...
kazen geldi muneyi etiketledi dalga geçenlere gereğini yap dedi..

yalnız hala burdayız kimse banlanmamış:))

Benim oglanin enerjisi bugun yerinde masallah, uyutamadim bi turlu Sabah uyandigindan beri cin gibi bakiyo oynadi oynadi banyo yaptirdim yine yorulmadi uyumuyo

Ya Burcu duruşuna hayranım:)

missburc nasıl bir kv o, hayır bu kv nin yetiştirdiği evlat nasıl gelmiş seni bulmuş o da hayret yani.
siz taşınmıyor muydunuz, belki o zaman biraz rahatlarsınız.

çocuk konusunda sakın geri adım atma, her konuda haklısın.
sünnet mevzusunu bilmiyorum ama ilk oğlumu sünnet ettirmemiş olsam 2. yi ettirmezdim, şimdi biri oldu diğeri de olmalı diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum.

günaydın herkese bu arada.

Bir-Dost dertler derya olmuş bitmiyor, haftasonu benim araç park yerinde öndeki araca çarpmış, nasıl oluyorsa el freni de çekik, adama derdimi anlatamadım bir türlü, adam siz bana çarptınız deyip duruyor.
tey allahım, adamda tartıştım diye sinirlerim bozuldu,
bu sabah da bir kadın bana çarptı, hepten kafayı sıyırcam.

bu arada iş ortamı da sallantıda, değinmeden geçemeyeceğim.

ha ha, bak sen istedin derdin ne anlat dedin, sonra yeter demek yok

Günaydın gençler
Ben yaşıyorum merak etmeyin
Haftasonu biliyosunuz kızım var nete pek girmiyorum, mecbur kalmadıkça
Yoksa benim cadoloz da ağlar telefonu ister filan, zararlı

Şimdi de bi arkadaş izne çıktı onun yerine de bakıyorum
Yoğunum
Püf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…