Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Töbe töbe sen kendini bi okut duran araban bile kaza yapıyo

Töbe töbe sen kendini bi okut duran araban bile kaza yapıyo

ha ha, valla ya,
çocuk da bugün kreşe başladı, ilk gün ağlayarak klasik, işe de geç kaldım, herkes arıyor neredesin diye,
bu aralar işten çıkartılma moda olduğu için endişelenmişler.

ben diyorum siz beni düşünmeyin, işten çıkartılırsam sevineceğim, o durumdayım :)

Ne olmuş ne olmuş
Fransız kaldım ya
Aşk olsun missburc bizden önce BDV ye anlattın he bende burda arıyodum saf saf

Son düzenleme:
Ay al benden de o kadar
Bizim işyeri durumları kaırşık biliyosun
Havaya kara bulut düşse ha kapandık ha kapanacaz diyolar
Ay kapatsalar da kurtuldam bu ne be, ben belirsizlikten nefret ederim

Kolay gelsin canım.
Beyannameler ertelendi ama ben hala yoğunum.

selam kızlar

Alys gözün aydın.
SouvveniR güzelmiş baza. şu merdiven olup tırmananlardan almayın da

O merdivenlileri sevmiyorum ben, korkutuyor beni.
bu tarzlar daha iyi, eşimin kuzenlerinde vardı bundan, daha görüntü olarak hoşlar ve aynı zamanda da toparlama için yer avantajı sağlıyor, çekmeceli oluşu kullanışlı.
Bakalım hele bir ikna edeyim de hayırlısı ile...

bizde var mesela merdivenlilerden kardeşim 13 yaşında yukarı çıkmak istemiyor. bende
çocuğun bide kitap okur olursa alt katta spor loş ışıkta olur kitap falan okursa süper olur. pek beğendim

kız dost belli sen işe zorla geliyon ft vs okumaktan gözler göçmüş
var eski sayfalarda miss yazmıştı
Göçtü valla haber manyağı oldum daha da bakmayacam artık , gözüme yazık

Göremedim , kim alıntı yaptıysa hop ona koşuyorum arkada mı kaldı ne

Sunnet ettirdik canim..Adim atmam tabi ben dogurdum onu ya niye cocugum icin yaptigim secimlerin hesabini vericem?
Saglik acisindan ve ileride babasinin dinini secerse oglusumun cani yanmasin diye
Tasinicaz canim Agustosta insallah... Esimle ciddi bi sekilde her seyi konustuk kimseyi cekemiyorum artik, dogru yolda ilerlicekse kendi bilir... Anasina degil babasina cekmis zaten cok sukur.
Ay bi de agustosta esimin kardesinin nisani var bi elti gitti derken yenisi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…