Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ya aslında bakış açısı farkı,
sen diyorsun ki ikimiz evleniyoruz, her şey bize özel olsun,
onlar diyor ki (özellikle erkek tarafı, bazen kız tarafı da bu fikirde oluyor), düğün dernek yapıyoruz, elaleme ne kadar güçlü olduğumuzu ne kadar sevildiğimizi gösteriyoruz, elimizdeki tüm kozları oynayalım, elde mehter varsa o, başka şey varsa o.

iki bakış açısına göre iki taraf da haklı bence,
ben kendi düğünüm için bazı belirlediğim kıstaslar vardı, onun dışında çok karışmadım, kim ne istiyorsa onu yapsın dedim, çok rahat bir gelindim, çevrem de rahattı, o yüzden stressiz bir düğün olmuştu.

ama bu anlattığım düğün salonu mevzusu resmen tabu, ben dedim onların istediği düğün salonu olmaz hem küçük hem de çok kötü bir yer. eşim diyor ki, gel en azından bir görelim, bak çok değişmiş, kalitesi artmış falan filan. dedim ki, yıkıp yeniden yaptılarsa gideyim göreyim, yoksa ne gerek var, küçük diyorum sana.
sonra kp falan diyor ki işte düğüne her gelen oturmuyormuş da, takısını takıp gidiyormuş da,
en sonunda dedim ki "siz kimsmeyi davet etmeyecekseniz sorun yok, o dediğiniz yer benim kendi misafirlerimi anca alır", ondan sonra bir şey diyemediler,
ama düğün salonu parasını bize kitlediler, zaten erkek tarafı olarak bir tek o masrafı yüklenmişlerdi

Onlara göre öyle onlar kendince haklı olabilirler hem kendi ailem hem nişanlımınkisi içinde geçerli.
Ben düz bir beyaz elbise giyip nikah yapıp geçmeyi arzu ediyorken sırf aileilerin istekleri olsun diye kına düğün vs herşeyi yapıyoruz. Düğün salonu tutup ben evleniyorum diye sevdiğim sevmediğim insanlarla göbek atmak bana ters geliyor.
Toplum için evlilik cinselliğin resmileşmesi. Bana göre bu utanç verici. Kime ne benim yatak odamdan. Böyle düşünürken istekleri olsun diye kabul ediyorum ailedir ister ama bana fazla geliyor.
Uzun ve derin mevzular

ha ha işte ben o göbek atma olayını baya baya sevdiğim için demek çok şey etmedim

ha ha işte ben o göbek atma olayını baya baya sevdiğim için demek çok şey etmedim

Bende oynamayı severim ama düğün mantığı ters ben evleniyorum diye elalemi eğlendirmeye çalışmak? Düğün salon masrafı yapıp evliliğin en güzel zamanında borç içinde yüzmek ? Ne gerek var diyorum.

Nişanlıma en son şey dedim. Mehter takımı gelirse bende hoparlör getirip balkondan tüm köye mezdeke açacağım sonrada bir dansöz gibi titreyeceğim tamamsa tamam.

ha ha bana uyaaaaaaar derim ben nişanlın olsam

düşünceni anlıyorum, mantıklı da geliyor,
ama kişisel olarak baktığımda gene olsa gene düğün yapıp döktürürdüm muhtemelen, utanmaz mıyım neyim bilemem

Ooo bi imza verir artık bize Cihangir

Ben sana dedim kendini bi okuttur duran arabanda kaza yapmıştı
Bişeyler bişeyler dolanıyo

neredesin Bir-Dost
kaçmaaa daha bitmediiii,
birde 2 gündür şeker ölçtürüyom, hem parmaklarım delik deşik oldu, hem de şeker yüksek çıkıyor, ne edeceğik
Yükleme şeysi yaptırdın mı
Kaçlarda değerin
Ne edelim doktorun dediklerine uyup bi de dua etcez, haydin Alys için hep beraber

Yükleme şeysi yaptırdın mı
Kaçlarda değerin
Ne edelim doktorun dediklerine uyup bi de dua etcez, haydin Alys için hep beraber

yükleme şeysi yüksek çıkınca doktor 100lük istedi, yok dedim onu ilk hamileliğimde yaptırdım, gidiydim öbür aleme,
o zaman 3 gün açlık tokluk baktır dedi o da,
işte her gün deldiriyorum şu aralar, tokluk genelde yüksek çıkıyor, pöf....

Mehtere bayılırım, hastasıyım dinledikçe cepheye koşasım geliyo
Ama düğünde çalındığını hiç görmedim
Töbe töbe

Bu senin kaynana nişanı da çift dikiş istemişti
İlle uydurma bişey ekleyecek herşeye, mehter marşıyla beraber onu meydanlara yollayın siz nikaha gidin

Bende kimin sünneti diyorum
Ohooo
Kısmet..

Geçer geçer
Bende kansızlıktan 10 kez deldirdim kaba etlerimi atlattık şükür. Ki bu kan şeysi kas dibine vuruluyo morluk yapıyo hala izleri azalsa da var.

Senin de geçecek inşallah
Acil şifalar versin Allah

Ay bence sünnet çocuğu anneleri gelinlik gibi beyaz elbise giyiniyo ondan da giyin

Ay bence sünnet çocuğu anneleri gelinlik gibi beyaz elbise giyiniyo ondan da giyin

zaten olur da eşim sünnet diye tutturmaya devam ederse, her bir şeyin en pahalısından isticem, düğünde yapmadığımı sünnetde yapıcam, bakalım işin içinden çıkabilecek mi

zaten olur da eşim sünnet diye tutturmaya devam ederse, her bir şeyin en pahalısından isticem, düğünde yapmadığımı sünnetde yapıcam, bakalım işin içinden çıkabilecek mi
Gelin başı da yaptır, hazır nikah tazelersiniz bi taşla iki kuş

Ya bizim ıvır zıvır bitmiyo
Bi pikniğe gidiyoruz, ev taşıyoruz sanırlar
Buna doldurcam süreriz , olma mı ?
Araba park yeri uzaksa misal birimizde bebe var diğerinde poşetler vs. canımız çıkıyo

Eşim dedi ki sen uzmansın araştır bi piknik sepeti bul bize
Ben gittim bunu sipariş ettim eşim görünce ne dicek acaba daha söylemedim
Sanırsın marketler zincirim var da sepet lazım tükkana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…