Bende ranza peşindeyim
Eşimi ikna etsem, şundan alıcam...
Sunnet ettirdik canim..Adim atmam tabi ben dogurdum onu ya niye cocugum icin yaptigim secimlerin hesabini vericem?
Saglik acisindan ve ileride babasinin dinini secerse oglusumun cani yanmasin diye
Tasinicaz canim Agustosta insallah... Esimle ciddi bi sekilde her seyi konustuk kimseyi cekemiyorum artik, dogru yolda ilerlicekse kendi bilir... Anasina degil babasina cekmis zaten cok sukur.
Ay bi de agustosta esimin kardesinin nisani var bi elti gitti derken yenisi geliyo
Aaa kıskanç, onun üstünlüğü nerden geliyomuşSimdi ben ise dondum, cocugu anneme biraktim ya. Kus oldugum kv aradi, minnacık bebegi birakip tum gun ise gidiyosun sen ne bicim annesin, duygusuzsun, zaten hamileyken bu kadar umursamaz oldugun belliydi, torunumu bana getiriceksin ben bakicam anne sefkati gorsun yavrucak diye bagirdi kufretti. Niye annen bakiyo bebege, ben ne gune duruyorum o cocugu benden cok kimse sevemez falan dediNasi curet edebiliyo boyle laflara? Artik oglunu kendi evinde gor diye kapattim yuzune teli daha da konusmuyorum.. Dur bi konu acicam.
sen işe başladım falan yazınca kafam karıştı, iş mi değiştireceksin yoksa aynı iş yeri mi olacak?
Ayni is canim sadece gecici olarak gidiyoruz :) Yani ama oradaki surem bitince istifa edip yerlesmeyi planliyorum.. Artik orada ne is bulursam.sen işe başladım falan yazınca kafam karıştı, iş mi değiştireceksin yoksa aynı iş yeri mi olacak?
aaa ne güzelmiş bu..
banada lazım artık böyle birşey..
korkuyorumda bir taraftan altta kim üstte kim yatacak kavgası çıkar diye
Akli dengesinin yerinde olduguna inanmiyorum ne yazik ki... Kayinpederim de inanmiyor..Aaa kıskanç, onun üstünlüğü nerden geliyomuş
Anneanne neyse babaanne de odur, niye ondan çok kimse sevemezmiş. Anne babası dururken hemde, yürü git
ocakta 6 olcak zaten..
küçük 6 oldu mu senin?
maaşallah,
ben daha küçük sanıyordum
Sağ ol sana da kolay gelsinKolay gelsin canım.
Beyannameler ertelendi ama ben hala yoğunum.
Mantıklı kızın hali başka oluyoSunnet ettirdik canim..Adim atmam tabi ben dogurdum onu ya niye cocugum icin yaptigim secimlerin hesabini vericem?
Saglik acisindan ve ileride babasinin dinini secerse oglusumun cani yanmasin diye
Tasinicaz canim Agustosta insallah... Esimle ciddi bi sekilde her seyi konustuk kimseyi cekemiyorum artik, dogru yolda ilerlicekse kendi bilir... Anasina degil babasina cekmis zaten cok sukur.
Ay bi de agustosta esimin kardesinin nisani var bi elti gitti derken yenisi geliyo
Henüz değil : )missburc yurt dışında yaşıyordun dımı
Hayir canim :) Dada degil yanimissburc yurt dışında yaşıyordun dımı
benim babam senelerce önce gitmiş yurt dışına. sonra yakalanıp sınır dışı edilmişHenüz değil : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?