Sende üzülcek yer arıyo gibisinromanda indirim var diye mesaj gelince bakayım dedim, moralim bozuldu
Aynından eltim de alacak, bakalım eğer 2 tane birden alıyoruz diyerek indirimi sağlamlaştırabilirsek şahane olacakbizde var mesela merdivenlilerden kardeşim 13 yaşında yukarı çıkmak istemiyor. bende
çocuğun bide kitap okur olursa alt katta spor loş ışıkta olur kitap falan okursa süper olur. pek beğendim
Sende üzülcek yer arıyo gibisin
Adı üstünde manken
Genç kızlar bile böyle değil, sen 2.çocuğa gebesin böyle olman elbette mümkün değil
Hele bi doğum yap orta yolu bulursun
O da fiziği ile para kazanıyo eli mahkum dikkat etmeyebelki o da mihhendis olamadım diye üzülüyodur
Normalde eltiler aynı şey alınmasına bozulur ama indirimin gözünü seveyimAynından eltim de alacak, bakalım eğer 2 tane birden alıyoruz diyerek indirimi sağlamlaştırabilirsek şahane olacak
Dipten de bi yavrulayan yatak çıkıyo dimi
3.lü olsun ne olur ne olmaz
Yok benim eltim sağolsun ya, o anlamda sıkıntı yaratmaz.Normalde eltiler aynı şey alınmasına bozulur ama indirimin gözünü seveyim
Sende kaynarsın aralarınaEvet aynen öyle, yavru yatak çıkıyor el altından.
Fakat opsiyonel isteyen onu boş bırakabiliyor.
Oyuncak veya ıvırzıvır için boş kalabiliyor.
Ben yüksek ihtimal oyuncak deposu olarak kullanırım o çekmeceyi, bir 3. ye gerek yok...
Sende kaynarsın aralarınaemzirirken filan
günaydınlar...
Bir-Dost bitti mi sandın
bitmediiiiii,
şimdi ben ev sahibine dedim ki son kirayı vermeyeyim depozitten sayın, adam haliyle sordu evde bir durum var mı, yok dedim, tamam dedi, yine de olursa haberleşelim dedim neyse...
o hallettim o işi de derken, klimanın prizi yandı, hadi onu yaptırdım hemen.
ertesi gün duş başlığı elimde kaldı, banyo küvetindeki silikon yapıştırmalardan biri koptu, klozetin depo çeşmesi birden çalışmamaya başladı ve klozet su sızdırmaya başladı...
şimdi bunları yaptırmazsam ev sahibine diyecek bir şeyim yok, acilen yapılması lazım.
günaydın canım
Vay arkadaş gider ayak evi yenileyip gideceksin.
ay artık sinir oluyorum, ev/araba elimde kalacak resmen, öyle hissediyorum.
ya evlenmeden önce bunlar sorun değildi, çağırırsın tamirciyi yapar,
ama koca bey ay ona para mı verilir buna para mı verilir diye beynime girmiş, kendisi becerikli de,
şimdi tamirciye para vericem diye üzülüyorum, ha ha sanırsın çok para da, cimrilik işte...
Eee koca bey uzaklarda mecbur verilecek
Cimrilik değil onun adı alışkanlık :)
ha ha bunca yıl vermediklerime sayayım di mi
Kızlar müstakbel kv tutturmuş yine düğüne mehter takımıgetireceğim diye.
Bende dedim olmaz. Davul zurna bile istemiyorum ne mehteri ne marşı savaşa mı gidiyoruz ülkeyi mi kurtarıyoruz.
Ben tepki verince bende anneme dedim olmaz diye o zaman sünnete getirir dedi.
Bende şalterler attı ne sünneti? Doğmamış çocuğun sünnetini mi planlıyorsunuz ?
Biz bu evlilik ıvır zıvırlarıyla sırf ailemiz istiyor diye uğraşıyoruz. Kendi çocuklarıma böyle dayatmalar yapmayacağım asla olmaz. Sünnet düğünü aklından bile geçirme (sanki çocuk oldu bir de erkek oldu)
Yaa neden sonra bize demez mi "niye sünnet düğünü yapmadınız" diye ( doğmamış çocuğun avukatlığı)
Bende dedim oğlun olursa erkek oldu diye düğün yapacaksan, kızın olursa onun içinde regl olduğu gün düğün yapacaksın.
Adam şok vefat konu kapandı
ha ha ay kendi düğünüm aklıma geldi
benim kp mehterci,
o da diğer oğullarının düğününe getirmiş mehter takımını, 10 dakikalık bir gösteri yaptırmış ikisinde de,
bizimkinde de çok heveslenmiş,
ama bizim düğün salonu farklı olduğu için mümkün olamadı,
yoksa benim eş hayatta babasına olmaz diyemezdi,
ha ha kp nin istediği düğün salonunu ben istemedim diye zaten çocukcağız kalpten gidecekti
sünnet konusunda ben de istemiyorum, eşim istiyor,
o zaman sorana ben de aynen böyle diyorum, koca bey yapacakmış, ben de katılırım artık diyorum,
illa yaptırcam diyorsa buyursun yani ne diyeyim. kv de istiyorsa elini taşın altına koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?