Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ay niye yatılı
Hiç sevmem
Bi yerde de kalmam ben mesela
beni bilirsin misafir konusunda hahahah
Taaa mardinden istanbula gemisler uc gundur bir orda bir burda kaliyolarmis. Esimin uniden ev arkadasi. Evli bir de kucuk kizlari var
Bugun de piyango bize cikti
Millet ne deli dimi esine cocuguna verdigi tatil bu iste adamin

Eşim bana böyle böyle dese
Ne tatili işkence olur o derim evimde otururum daha iyi
Allah'tan eşimde kimse de kalmayı sevmiyor, hiç kalmadık

ben severim gezmeli tatil ya,
ama yatılı kalma olayını sevmem, otel tercih ederim.

olur mu?

Olur tabi
Ona bizde gidiyoruz
Ama başkasının evinde mülteci gibi yaşayamam rahat etmem

ay bir kez yaptım ben onu,
eşimin akrabaları çok ısrar ediyorlardı her seferinde,
eşim de dedi, bari bir sefer kalalım, oyun bozan olmayalım.

allahım kaldık o gece, ertesi gün kv falan diyor, ne güzel oldu birlikte kalabalık falan diye, çektim eşimi köşeye, dedim bir daha asla böyle bir şey olmayacak, sen ne yapıyorsan yap, bir daha beni böyle bir ortama sokma.

Ben de hic sevmem
Hele hele arabasiz elimde cocuk asla bir yere gitmem, otel diye bisey var yahu
Bir de insanlar rahat
Demiyorlar ki acaba evleri musait mi, yatiracak yerleri var mi? Cocuklari kucuk bizimle ilgilenebilirler mi , cocuk huzursuz olur mu? Hic dusunmek yok. Varoslar
Ben mecbur kendi yatagimizi onlara hazirlicam, oglanin odasindaki L kanepeye kivrilcam gece. Kocam da salonda kanepede yatacak. Insallah uyuyabilirim. Ama ben eminim ki kocam kendisi rahat edemeyecek. Wc yatak odasiyla yan yana. Gece nasil gidicez ihtiyac olursa bi yogurt kabi bana bi yogurt kabi kocama veriim icine iseriz artik hahahahaha

Allah'tan benim eşimde gezmeyi tozmayı sever de kalma konusuna gelince en az benim kadar gudubet
Biz hiç kalmadık daha
Allah'ta nasip etmesin
Bi kez eşim iş için gece gelmeyecekti eve annemde kaldım, onun dışında hiç ev ya da otel dışı bi yerde yatmadık
Hani kimisi kocam şehir dışında bende kayınvalidemdeyim diyo ya şaşıyorum, git annenle kal deli misin

canım yanlış anlama, ev düzenine karışmak gibi olmasın ama,
sanırım asla yapmayacağım şey kendi yatağımı bir başkasına kullandırmaktır.

gerçi şu aralar evi dağıtacağım için çok önemsemeyebilirim ama normalde hiç kabul edeceğim bir şey değil.

ben severim gezmeli tatil ya,
ama yatılı kalma olayını sevmem, otel tercih ederim.

olur mu?
Elalemin evinde zor, hadi esimin arkadasi
Benim neyim hic?
Esi de tesetturlu oldugundan salonda yatiramicaz, salonun kapisi yok direkt olarak koridor ve antreye aciliyor
Kendileri rahatsiz olmuyor ben oluyorum hayret bise
Bende var bi anormallik

Hahahaha alemsin
Evet millet çok düşüncesiz
Ben bekarken bile bebekli evi düşünürdüm
Yeğenlerim var mesela ablam yoruluyo kör değilim anlıyodum, millete de gitmiyodum ya da az duruyodum
Yatılı kalmak ne bileyim ya fazla genişler
Kendileri de çocuklu bi de, onların daha büyükse çığlık mığlık atar senin ki korkar ağlar
Bizim bi arkadaşın oğlu bizim kızdan büyük, o gelince kızım kuzu gibi yerinden kıpırdamıyo çığlıklarından tırsıyo

biz kv de bizimkilerde kalıyoruz da memleket farklı diye, oraya gidip otelde kalmak olmaz zaten,
ama 2. dereceden akrabalarda kalmıyorum ben, eşim dediğim gibi ne yaparsa yapsın valla kendi bilir.

Elalemin evinde zor, hadi esimin arkadasi
Benim neyim hic?
Esi de tesetturlu oldugundan salonda yatiramicaz, salonun kapisi yok direkt olarak koridor ve antreye aciliyor
Kendileri rahatsiz olmuyor ben oluyorum hayret bise
Bende var bi anormallik
Olsun başını örtüp yatsın valla
Fazla rahatlar madem ceremesini onlar çeksin

canım bizim akrabalar manyak ya,
hem evleri müsait değil, hem ölümü gör kalmazsan diyorlar, güç bela kaçıyoruz.

biz kv de bizimkilerde kalıyoruz da memleket farklı diye, oraya gidip otelde kalmak olmaz zaten,
ama 2. dereceden akrabalarda kalmıyorum ben, eşim dediğim gibi ne yaparsa yapsın valla kendi bilir.
Ha o başka
Bizim annelerimiz yakın ikimizinde, ondan yırtıyoruz : )

Hic sevmem ben de ama mecburen canim
Neden yanlis anliim yerden goge kadar haklisin
Ama kadin tesetturluymus, baska yerde de yatiramam mutfagim acik, salonun kapisi yok. Evim pek musait degil yani

Ama kadin tesetturluymus, baska yerde de yatiramam mutfagim acik, salonun kapisi yok. Evim pek musait degil yani
Olsun
Herkesin evinde böyle şeyler olabilir
Bunu onlar düşünmeliydi
Dan diye gece sen ya da eşin mutfağa zaten gitmezsiniz
O da başını örtsün uyusun

rahat edemezse kendi bilir canısı, gitsin madem.
başka yer yok kusura bakmayın dersin.

ben eski evimde çok müsaittim misafir için.
yeni evimde dediğin gibi kapısı olmayan bir salon dışında yerim yok.
misafir davet etmiyorum, gelmek isteyene de evimin durumu bu, ben memnun olurum gelirseniz ama rahat ettiremeyebilirim diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…