Bu da 2yasindaymis, bence evi basimiza gecirceklerHahahaha alemsin
Evet millet çok düşüncesiz
Ben bekarken bile bebekli evi düşünürdüm
Yeğenlerim var mesela ablam yoruluyo kör değilim anlıyodum, millete de gitmiyodum ya da az duruyodum
Yatılı kalmak ne bileyim ya fazla genişler
Kendileri de çocuklu bi de, onların daha büyükse çığlık mığlık atar senin ki korkar ağlar
Bizim bi arkadaşın oğlu bizim kızdan büyük, o gelince kızım kuzu gibi yerinden kıpırdamıyoçığlıklarından tırsıyo
Zaten artık sözleşmişler gelme denmezBu da 2yasindaymis, bence evi basimiza gecircekler
Ama esime mustehak, hak ediyor yani ne diyim. En kizdigim sey de bir hsonunu bana ayir madem bak isteyince elalem icin yapabiliyormussun. Cok kizginim. Ama esimi kirmak istemiyorum, deger vermiyor bana uzuluyorum iste napiyim
Haklisin aslindaOlsun başını örtüp yatsın valla
Fazla rahatlar madem ceremesini onlar çeksin
Kiz daha bu benim iyi gunlerimrahat edemezse kendi bilir canısı, gitsin madem.
başka yer yok kusura bakmayın dersin.
ben eski evimde çok müsaittim misafir için.
yeni evimde dediğin gibi kapısı olmayan bir salon dışında yerim yok.
misafir davet etmiyorum, gelmek isteyene de evimin durumu bu, ben memnun olurum gelirseniz ama rahat ettiremeyebilirim diye söylüyorum.
Ah kuzum napiyimSohbeti kaçırmışım ben, darkmore size yatılı misafir mi geliyor?
Sen sakın yatağını verme deli misin?
Herkesin yatağı kendine.
Şahsen ben misafirliğe gitsem yatılı (yeri geliyor şehir dışında kuzenime gitmişliğim var) 6 aylık oğlumu götürdüğümde teklif ettiler yatın bizim yatakta diye, hayatta kabul etmem dedim.
Yattık bir güzel salonda, ben ve oğlum bir koltukta eşim de diğerinde.
Nedir ki 1-2 gün idare edilir.
Yerleşmeye gitmedik ya...
Kiz daha bu benim iyi gunlerim
Esime sitem ettim de millet anca kesti ayagini evimden. 9 aylik hamileydim artik gun sayiyorum millet evime ususuyor karnimiz ac hani yemek diye gecenin 11inde. Cocuklarini hava degisimine gonderenler vs... Ben calisirken her ctesiyi annemle gecirirdim bunu bile bile cumadan yatiya gelenler, evi birakip onlara cikmisligim var, gelirdim ki kahvalti bulasiklarina kadar ortada duruyor. Sinir harbi yani
Sonra diyolar ki dark misafiri sevmez, neyini seviim evlat olsalar sevilmezler
Malesef. Elalem becerikli olabilir, halis mulis koylu hepsi, yarim saatte oturup baklava aciyor kadinlari. Ben oyle degilim. Bizim kurallarimiz da agirdir oyle bir cerez bir cayla misafir agirlanmaz antepte, dolayisiyla kulfettir misafir demek. Buranin adetlerine yeni yeni alisiyorum daha o bile zor geliyor kuzum. Beceriksizligimi de kabul ediyorum zaten. Butun gunumu aliyor yemegi temizligi vssi. Sabah esim allahtan kalkip camasirlari katladi evi supurdu. Yoksa mumkun degil benim oglanla bunlari yapabilmem. Emmeden uyumaz, yaninda yatmam lazim gunduz vs. daha pilavi koyamadim ocaga hemen uyandi geri dondum odaya ben de.daha dunya kadar cesit hazirlamam lazim,Terbiyesizlermiş , net
YooMalesef. Elalem becerikli olabilir, halis mulis koylu hepsi, yarim saatte oturup baklava aciyor kadinlari. Ben oyle degilim. Bizim kurallarimiz da agirdir oyle bir cerez bir cayla misafir agirlanmaz antepte, dolayisiyla kulfettir misafir demek. Buranin adetlerine yeni yeni alisiyorum daha o bile zor geliyor kuzum. Beceriksizligimi de kabul ediyorum zaten. Butun gunumu aliyor yemegi temizligi vssi. Sabah esim allahtan kalkip camasirlari katladi evi supurdu. Yoksa mumkun degil benim oglanla bunlari yapabilmem. Emmeden uyumaz, yaninda yatmam lazim gunduz vs. daha pilavi koyamadim ocaga hemen uyandi geri dondum odaya ben de.daha dunya kadar cesit hazirlamam lazim,
Etli turlu yaptim
Yanina pirinc pilavi olcak
Bir de corba
Firinda tavuk yapilacak
Borek sarmistim buzluktan cikip pisecek
Kek yapicam
Kozlenmis biber koyarim sofraya meze olarak
Az mi olur acaba?
Bunlar bu aksam icin
Yarin sabaha kahvalti, ozel bise yapmicam yumurta disinda
Oglene disarida olurlar yer gelirler herhalde
Aksama da uydururuz kalanlarla diyorum
Ctesi gecesi yatarlar mi bizde belli degil
Yatarlarsa pazar sabahina ben hala yasiyorsam kahvalti hazirlarim, herhalde oglene giderler
Bi akil ver baska eksigim var mi, dusunemedigim bise vs?
Hayır evin en rahat yeri başka birşey, kendi yatak odasını başkasına vermek ayrı birşey.Ah kuzum napiyim
Benim akrabam olsa zaten vermem de, bizde de genelde evin en rahat yeri verilir misafire, hata iste. Aslinda rahatsiz olsunlar dimi bana ne. Esimi kirmak istemedim olur dedim ben de. Su hsonunu bir atlatsam.
Yav ben kizartma yapmiyorum, buzlu buzlu cikarip firina atiyorum. Uzerine bir yumurta surerim o kadar. Tepsi boregi seklinde sarip rulo yapiyorum aluminyum folyo uzerinde. Bir de temiz posete gecirip koyuyorum buzluga onceden. Boylelerine rahat oluyor.Ben bi kez böreği buzluğa atmıştım
Sigara böreği
Sabah kızartayım misafire dedim, çatladı tavana duvara sıçradıbi daha tövbe dedim
Sen nasıl yapıyosun Dark
Ama daha kolayını buldum gecen hazırlıyosum soda döküp dolabın normal rafına atıyorum
Sabah pişiriyorum bende
Haklisin ne diyim. Adam sabah kalkip bi de ise yardim edince sovemedim de suratina hahahahaHayır evin en rahat yeri başka birşey, kendi yatak odasını başkasına vermek ayrı birşey.
Bu mantık yanlış bence.
Bence verme yatağını, eşin ile de konuş.
Al çocuğunu yanına Bir-Dost'un dediği gibi, kapat kapını uyu.
Misafir de misafir gibi evin geri kalanınla yetisinsin dimi ama...
Ben iftara alırım
Her ikimizin ailesini
Ama ayrı günlerde
Kalabalığı ve kel alaka muhabbetleri sevmediğimden ayrı alıyorum
Onu da bizimkiler zahmet etme der zorla alırım
Hamileydim mesela gelmediler geçen sene
Ama eşimin tarafı gelir, hatta bıraksan sülaledeki herkes gelirama ben fazla yüz vermiyorum
Zaten çalışıyorum ve ordu gibi misafir ağırlayamam
Ama diğer buluşmalarda aldığım olur, 5 çayı gibi hani kısır şenliğinde
Onlarda adet o, kaynana bi yere giderse kardeşleri de koşuyo
Ben de gecen sene cagiramadim hamileydimBen iftara alırım
Her ikimizin ailesini
Ama ayrı günlerde
Kalabalığı ve kel alaka muhabbetleri sevmediğimden ayrı alıyorum
Onu da bizimkiler zahmet etme der zorla alırım
Hamileydim mesela gelmediler geçen sene
Ama eşimin tarafı gelir, hatta bıraksan sülaledeki herkes gelirama ben fazla yüz vermiyorum
Zaten çalışıyorum ve ordu gibi misafir ağırlayamam
Ama diğer buluşmalarda aldığım olur, 5 çayı gibi hani kısır şenliğinde
Onlarda adet o, kaynana bi yere giderse kardeşleri de koşuyo
Haklisin ne diyim. Adam sabah kalkip bi de ise yardim edince sovemedim de suratina hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?