Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Burdan ben bile hissediyorum bunu düşün
Herkes hissediyordur
Eşin hatta belki evladına yansıyodur
Bence sen bi çık, kafa dinle
Evladınla ilgilen, oyna, çocuklaş
Sonra iş ararsın, kayınvalide dışında bir alternatif üretip
Böyle olmayacak, kavga çıktı çıkacak. Tatlılıkla bitir bence

Ya benim kayınvalidem psikopat zaten.
Eltim bir ara problem yaşıyordu eşiyle ve eltimin oğlu şu anda 7 yaşlarında.
Bir gün kaynım ve oğlu gitmişler kayınvalideme oturmaya sonra eltim de katılmış onların yanına.
Eşimle o zaman yeni evliyiz ve eşimin kaldığı odayı eltimin oğluna göstererek (o zaman 5-6 yaşlarında)
"Bak amcan evlendi gitti bu odayı senin için düzenleyeceğim, annen ve baban boşandığında gelir bizde de kalırsın, bu oda senin olacak"

Eltim ve kaynım şok tabii ki.

ha ha benimkinden de beklerim.

benimki de şey diyor torunlarına; ben ölünce kim sizi bu kadar sevecek bakalım görürsünüz.
üzüyor çocukları, duygu sömürüsü yapıyor.

Bizimki de kafaya kakar malesef, o yüzden bende işten ayrılıp çocuğuma bakacağım nasipse.
Biraz daha sıkıyorum dişimi malesef. bana kalsa bugün çantamı alıp eve gideceğim.
O kadar doluyum yani...

bizimki de böyle birşey olacak galiba.
huysuzluğu sadece bize çünkü biz yokuz evde diye akşam resmen intikam alıyor bizden.
Bir dakika ayrılmıyor yanımızdan hoş ben memnunum bu durumdan...

ama başkası onun elinden birşeyi alınca veya onu itekleyince çok kızıp ağlıyor sadece.
ama karşılığında birşey yapmıyor.
Bir sefer çok sinirlenmişti birine ve eliyle vurdu omzuna geldi benim kucağımda ağladı 10 dk.
sebebi başkasına vurduğu için bana ağlıyor.

Bizimki de kafaya kakar malesef, o yüzden bende işten ayrılıp çocuğuma bakacağım nasipse.
Biraz daha sıkıyorum dişimi malesef. bana kalsa bugün çantamı alıp eve gideceğim.
O kadar doluyum yani...

ay ben de doldurmayayım o zaman seni, boşvermeye çalış ne yapıcan.
kötü niyetli olmadıklarını patavatsız olduklarını düşünüyorum ben.

ama bu tarz kişilere baktırmamak gerekiyormuş, ben de geç öğrendim, eşim bile kendisi diyor, bu şekilde olacağını düşünmemiştim diye.
en çok o yoruldu aramızda mekik dokumaktan, garibim ya...ne anasından geçebiliyor, ne karısından.

süper,
atsın ya, kıyamam kuzuma.
Ben annem bi yere uğrarsa girmeyelim diyomuşum yabancı evlerde çekiniyomuşum
Hatta bazılarını kendim hatırlıyorum
Komşu, oğluna salatalık veriyodu. Bana da verdi ben almadım
Anneme demişler senin kız niye böyle
Eskiden bilirsiniz tüm komşular güvenilirdi, her çocuğa kendi çocukları gibi davranılırdı
Ben gibi gudubet değildi çocuklar da işte ben çok çekinirdim, aslında salatalık canım da çekse almazdım gider evde yerdim

Şimdi hıyarları adam eder oldum puhaha hayat işte insana öğretiyo bişeyler
Saf saf bakınırsan olmuyo , heyyttt diyosun bi yerde
O da öğrenecek daha minnoş 3 yaşında

haha öle sanın siz..
büyüdükçe dertler büyüyor..
keşke bebe kalsalardı hep..

öyle ama insan tecrübelendikçe iyi hissediyor.
biz ilk yıl her problemde paçamız tutuşuyordu, şu an cool bir şekilde sakin sakin hareket ediyoruz

ama şu 2-3 gündür taciz haberlerini okuduktan sonra gece kabuslar görme seviyesine geri geldim, o ayrı...

Ben eşime dedim ki
Benim annem olmasaydı ben çocuğumu kimseye bırakmazdım
Anlamıştır herhalde

yok kız, il olarak sordum.
darkmore bursada ya, orada mısın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…