öyle ama insan tecrübelendikçe iyi hissediyor.
biz ilk yıl her problemde paçamız tutuşuyordu, şu an cool bir şekilde sakin sakin hareket ediyoruz
ama şu 2-3 gündür taciz haberlerini okuduktan sonra gece kabuslar görme seviyesine geri geldim, o ayrı...
yok kız, il olarak sordum.
darkmore bursada ya, orada mısın diye?
Burdan ben bile hissediyorum bunudüşün
Herkes hissediyordur
Eşin hatta belki evladına yansıyodur
Bence sen bi çık, kafa dinle
Evladınla ilgilen, oyna, çocuklaş
Sonra iş ararsın, kayınvalide dışında bir alternatif üretip
Böyle olmayacak, kavga çıktı çıkacak. Tatlılıkla bitir bence
Ay hadi inşallah : )
Çüş
Bence Elif bu kadar değil
Mor çilekO kim yav dur bakicam
kim kız o mor çilek mi? du bakem..
ya hiç sorma artık cidden midem kaldırmıyor o haberleri .. hele 3 yaşındaki bebeden sonra erkek cinsinden iğrendim resmen..
canım dün gece tacizciler ve bilinçsiz ailelerle uğraştım durdum.
çocukları topluyorum, anlatıyorum falan. şöyle yapın, böyle bağırın falan diye.
bugün de pedagoğa koştum kreşte :)
ne yapacayık diye.
sakin olun dedi
bu yaşlarda çocuğa anlatsam da tam anlamazmış,
daha çok özel bölgelerini öğretmem ve kişisel temizliğini kendi yapması için teşvik etmem gerekiyormuş.
ben küçüğe hiç söylemiyorum korku oluşur insanlara karşı falan diye ama büyüğe sürekli direktif halindeyim.. çocuk ta bunaldı geçen tamam anne ya bağırıcam son gücümle biliyorum diyo
yok kafa aynı. Bir an fake diyorum ama yönetim biliyor nasıl fake olsun nasıl izin veriyor anlamadım. Kibledim.
Mor çilek
Bana evlenmeden nasıl hamile kalırım diye sordu.
Evet. Acaba bu bizi okuyor mu?
Aramızda mor çilek var mı ?
Bakın kandırmayın beni sizseniz söyleyin. Banlanmayayım boşuna.
aynen bir de benimki çekingen,
bir yandan insan ilişkileri gelişsin derken, bir yandan da bu kadar panik davranırsam çocuğun dengesini iyice bozucam.
pedagog da onu dedi :)
Ben bu kadarını bilmiyodum ama çok şey geçmiş eş ailesiyle mademdoğru diyorsun da canım, bizim zaten eşimle aramız felaket ötesi
o hala annesine "canım cicim" tavırlarda, bende fazla mı inatım yoksa fazla mı dik duruyorum bilmiyorum ne olduğunu, bir adım geri atmıyorum.
sinirlerim yıpranmış zaten ve en son eşime dediğim "sen şu çocuğa dua et, yoksa çoktan ayrılmıştık. evliliğimi gün 1den beri bitirmeye uğraşan ailene bir tas kına alıcam, artık nerelerine layık görürlerse oralarına yaksınlar, az kaldı sıkıyorum dişimi" dedim...
Tepki = 0
adamda haklı "yedi bu kafayı artık, tamamen sıyırdı, devreleri yandı" gözüylemi bakıyor anlamıyorum ki...
Özel hayat bitti zaten.
ama saygı çerçevesi devam
bir toplum içinde, arkadaş çevresinde, aile ziyaretlerinde kesinlikle hiç kimse anlayamaz ne olduğunu
ne ben öyle davranırım eşime ne de eşim bana o şekilde
ama evde ben zaten işler ile uğraşırken eşimde çocuk ile ilgilenir survivor izler falan öyle geçiyor günler
haftasonu her zamanki gibi geçecek mükellef bir kahvaltı çocukla haşır neşir ay babası ay annesi ne tatlıymış oğluşu falan derken bir iki arkadaş ziyareti jup yatak, pazartesi iş başı - el klasiko
Kibledim ben. 2. üyeliği alıp bende burada atıp tutayım o zamandelirmiş bu kız..
e bu 2.üyeliği idi hatta kızmışlardı ne oldu gene açık..
adet sancısı çekmeyen hamile kalamazmış te allahım ya..
bu cehaletle evlenmesinde çocukta yapmasın zaten..
Kibledim ben. 2. üyeliği alıp bende burada atıp tutayım o zaman
Doğru diyorsun canım, en doğrusu bu olacak sanırım.Ben bu kadarını bilmiyodum ama çok şey geçmiş eş ailesiyle madem
Bence hiç çocuk baktırma
Böyle biraz gebe kalıyosun ister istemez
Az öz yaşa, çalışırsan da git yedi yabancıya baktır bence
Sen beni dinle, biraz ara ver ailene odaklan. Sonra bişeylere kalkış
Boşver şimdi elti kem demiş kaynana küm etmişi, önemli olan sen eşin ve evladınsınız
Ben arada geçen zamanda neler yaşandı bilmiyorum amaDoğru diyorsun canım, en doğrusu bu olacak sanırım.
Kendi ailem de aynı şeyi düşünüyor.
Hatta babam "çalışma, eğer çalışmaman problem ise senin eşin sana bakamayacaksa söylersin ben sana bakarım annenin yanına taşınırsın" bile dedi...
Konu o noktaya gelmezde, bilemiyorum işte...
Önce sen iyi olmalısın annesi..Ama çok yoruluyorum tabii ki, hem duygu hem de kafa yorgunluğum çok...
İşime bile hayrım yok bu aralar desem yeridir.
millet saldırınca da iyiki gerçek üyeliğimle yazmamışım demişti
uçmuş o uçmuş..
millet saldırınca da iyiki gerçek üyeliğimle yazmamışım demişti
uçmuş o uçmuş..
Doğru söylüyorsun, ama işte insan mecburiyetler olunca elin kolun bağlanıyor gibi mi desem ne desem bilemedim.Ben arada geçen zamanda neler yaşandı bilmiyorum ama
Senin yerinde olsam o kafada bi kadın değil kaynanam, annem bile olsa emanet etmem
kendime wordde belge tutuyorum mor çilek için.
25 akrep
Antalya
Kendi tanımı: sorgulayıcı şüpheci aşırı kıskanç
Sürekli aktif ama yorum yapmaz.
Hemen evleneyim düşüncesi
Tripli , bunu kendine hak gören
Tüm sert yorumları yumuşak ve alaycı karşılıyor.
Hurafe hamilelik bilgisi (cehalet mi fake mi ? )
Kendi yorumum sevgiye muhtaç, özgüveni eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?