Sen böyle değildin yaşarken olmuşsun : ) ama geçer inşallahAnlatmayı da çok severim zaten...
Aman anlatmaktan sıkıldım biliyor musun?
Kendimden sıkıldım resmen...
Kararlaştırıyoruz haftaya piknik meselaBunu yazam ben bi kenara super bisey
Aaa ne guzel birini buyutmus masallahYok onun ki 3 yaşında, kreşe yolluyo çocuğunu. Veli toplantısına gidiyo kanımca
Aslinda tekstil muhendisiyim canim, dogumdan sonra ayrildim isten,cok uzakti ve memnun degildim. Oglum biraz daha buyusun evin yakinlarindan is aricam insallahSen ev hanımısın değil mi?
Aman biz hep öyleyizBenim geçen seneden kalma barbunyalarım var bir sürü, onları nasıl tüketicem onu düşünüyorum.
Bu sene geçen seneye nazaran çok fazla yemek yapamadım çünkü ne vaktim oldu ne fırsatım.
Öylesine geçiştiriyoruz yemekleri desem yeridir...
Ondan diyorum Goha paçayı yırttı diyeAaa ne guzel birini buyutmus masallah
Masallahveli olarak katılım yaptım canım.
ne kadar uslu oğluşum varmış yahu :)
On numara oluruzBenden geçti
Bari kızımı değerlendirelim
Dünür olarak ta hoş olur muyuz ki
Sen böyle değildin yaşarken olmuşsun : ) ama geçer inşallah
Seni görünce tee liseden birine ratlamış gibi hissettim
Yaşlandım mı ne
Çoluk çocuğa karıştık, taze gelin topiği neydi öylegerçi ben taze değildim de taze rolü yapıyodum
On numara oluruz
Bu devirde listesiz gelin kalmadi iste bi senin kiz:))))
ay benimki konu açmış
Evlenmeden hamile kalırmıyım evlenipte hamile kalır mıyım kocam küçük göğüslerimi görünce hemen boşar mı vay arkadaş bu da elif gibi
O kim yav dur bakicamay benimki konu açmış
Evlenmeden hamile kalırmıyım evlenipte hamile kalır mıyım kocam küçük göğüslerimi görünce hemen boşar mı vay arkadaş bu da elif gibi
Sen çok dolmuşsun fazla takıyosun her cümleyiVallahi ya, neydim ne oldum. Hayattan soğuttular resmen...
akşam eltimleri aldık gittik doğum günü vardı, arabada eşimin abisi dedi ki "hani sen arabanın modelini değiştirecektin" tabii ben şok. Haberim bile yok, artık aralarında nasıl bir konuşma geçtiyse.
Eşim konuyu kapattı hemen "ya abi öylesine demiştim ben öyle birşey, souvvenir'in iş durumları belli değil o yüzden şu anda öyle bir niyetimiz yok"...
Kayınvalidem de var gittiğimiz mekanda, iki kardeş bir arada gelmiş diye sevineceğine, eşim ve abisi biz kalktığımızda usuleten sordu siz gidin isterseniz souvvenir'lerle diye. Kayınvalidem surat yapıp "ay siz binin arabaya gidin, biz geldiğimiz gibi gitmesini biliriz" dedi.
Fesubhanallah!
Hadi onu geçtim bir de "ben bakıyorum bu çocuğa, benim hakkım çok üzerinde, herşeyini biliyorum ben onun, o benim evladım gibi" demez mi.
Be insafsız daha bir akşam önce "bu çocuğun burnu akıyor yaparsın çorbasını hasta galiba biraz" diye burun kıvırıyordun.
Gel de çıldırma...
Ağzından yel alsınEh taze gelindik, şimdi çoluk çocuk sahibi olduk, ilerde de torun torba sahibi olucaz inşallah.
Allah nasip eder sağlığımıza zeval gelmezsemesela ben kanser olmazsam...
Masallah
Darisi dogacak olana
Yazık yavruyaay çok uslusu da dert ya,
benimki dayak yiyor hep,
hiç de tepki göstermiyor.
yakında "sen de ona vur" diyen biri olmaktan korkuyorum.
hayır de, istemiyorum de falan diyoruz, onu da yapmıyor.
yiyor dayağını, ısırılıyor, ama tepki vermiyor.
çok seviyor arkadaşlarını, ama ezilmesinden korkuyorum.
ay her şeyin fazlası zarar ya.
Vallahi ya, neydim ne oldum. Hayattan soğuttular resmen...
akşam eltimleri aldık gittik doğum günü vardı, arabada eşimin abisi dedi ki "hani sen arabanın modelini değiştirecektin" tabii ben şok. Haberim bile yok, artık aralarında nasıl bir konuşma geçtiyse.
Eşim konuyu kapattı hemen "ya abi öylesine demiştim ben öyle birşey, souvvenir'in iş durumları belli değil o yüzden şu anda öyle bir niyetimiz yok"...
Kayınvalidem de var gittiğimiz mekanda, iki kardeş bir arada gelmiş diye sevineceğine, eşim ve abisi biz kalktığımızda usuleten sordu siz gidin isterseniz souvvenir'lerle diye. Kayınvalidem surat yapıp "ay siz binin arabaya gidin, biz geldiğimiz gibi gitmesini biliriz" dedi.
Fesubhanallah!
Hadi onu geçtim bir de "ben bakıyorum bu çocuğa, benim hakkım çok üzerinde, herşeyini biliyorum ben onun, o benim evladım gibi" demez mi.
Be insafsız daha bir akşam önce "bu çocuğun burnu akıyor yaparsın çorbasını hasta galiba biraz" diye burun kıvırıyordun.
Gel de çıldırma...
Sorma kesinlikle, gık dese gırtlağına yapışacak mışım gibi hissediyorum kendimi.Sen çok dolmuşsun fazla takıyosun her cümleyi
Bence senin işten çıkman ve az öz görüşmeniz daha hayırlı
Yoksa patladı patlayacak bi bomba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?