Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Benim geçen seneden kalma barbunyalarım var bir sürü, onları nasıl tüketicem onu düşünüyorum.
Bu sene geçen seneye nazaran çok fazla yemek yapamadım çünkü ne vaktim oldu ne fırsatım.
Öylesine geçiştiriyoruz yemekleri desem yeridir...

Anlatmayı da çok severim zaten...
Aman anlatmaktan sıkıldım biliyor musun?
Kendimden sıkıldım resmen...
Sen böyle değildin yaşarken olmuşsun : ) ama geçer inşallah
Seni görünce tee liseden birine ratlamış gibi hissettim
Yaşlandım mı ne
Çoluk çocuğa karıştık, taze gelin topiği neydi öyle gerçi ben taze değildim de taze rolü yapıyodum

Aman biz hep öyleyiz
Üzülme ( :
Ablamla beraber domates sos yapmıştık, hazır doğum iznindeyken bu sene senin evde yapalım yerin bol koyalım dediler
( Eskiden kendi buzluklarına koyup bana da veriyolardı fasulye filan )
Hep duruyo
Yemek pişirmezsen bitmez tabi o soslar
Kah menemen yaptım kah yemeğe attım ama annemler kadar yemek yapamıyorum ki ben evde yokuz gündüz
İşte öyle

ay benimki konu açmış
Evlenmeden hamile kalırmıyım evlenipte hamile kalır mıyım kocam küçük göğüslerimi görünce hemen boşar mı vay arkadaş bu da elif gibi

Vallahi ya, neydim ne oldum. Hayattan soğuttular resmen...

akşam eltimleri aldık gittik doğum günü vardı, arabada eşimin abisi dedi ki "hani sen arabanın modelini değiştirecektin" tabii ben şok. Haberim bile yok, artık aralarında nasıl bir konuşma geçtiyse.
Eşim konuyu kapattı hemen "ya abi öylesine demiştim ben öyle birşey, souvvenir'in iş durumları belli değil o yüzden şu anda öyle bir niyetimiz yok"...

Kayınvalidem de var gittiğimiz mekanda, iki kardeş bir arada gelmiş diye sevineceğine, eşim ve abisi biz kalktığımızda usuleten sordu siz gidin isterseniz souvvenir'lerle diye. Kayınvalidem surat yapıp "ay siz binin arabaya gidin, biz geldiğimiz gibi gitmesini biliriz" dedi.

Fesubhanallah!

Hadi onu geçtim bir de "ben bakıyorum bu çocuğa, benim hakkım çok üzerinde, herşeyini biliyorum ben onun, o benim evladım gibi" demez mi.
Be insafsız daha bir akşam önce "bu çocuğun burnu akıyor yaparsın çorbasını hasta galiba biraz" diye burun kıvırıyordun.
Gel de çıldırma...

Eh taze gelindik, şimdi çoluk çocuk sahibi olduk, ilerde de torun torba sahibi olucaz inşallah.
Allah nasip eder sağlığımıza zeval gelmezse mesela ben kanser olmazsam...

Sen çok dolmuşsun fazla takıyosun her cümleyi
Bence senin işten çıkman ve az öz görüşmeniz daha hayırlı
Yoksa patladı patlayacak bi bomba

Masallah
Darisi dogacak olana

ay çok uslusu da dert ya,
benimki dayak yiyor hep,
hiç de tepki göstermiyor.
yakında "sen de ona vur" diyen biri olmaktan korkuyorum.

hayır de, istemiyorum de falan diyoruz, onu da yapmıyor.
yiyor dayağını, ısırılıyor, ama tepki vermiyor.
çok seviyor arkadaşlarını, ama ezilmesinden korkuyorum.

ay her şeyin fazlası zarar ya.

Yazık yavruya
Yoksa senle mi dünür olsam
Vur kafasına al ekmeği damat ne güzel

ah ah insan neler yaşıyor.
benim kv de "ben sizden fazle seviyorum" derdi, eşim bir iki uyardı öyle denir mi diye de bıraktı.

ama her ama her seferinde, "ben bakmaya başladığımda daha emeklemiyordu x" der. muhakkak söyler.
e yaptın bir hayır, kafamıza kakmaya ne gerek var değil mi.

biz çok gerginiz zaten kv ile, eşim de yıldı.
o yüzden kreşle birlikte çok rahatladık.

Sen çok dolmuşsun fazla takıyosun her cümleyi
Bence senin işten çıkman ve az öz görüşmeniz daha hayırlı
Yoksa patladı patlayacak bi bomba
Sorma kesinlikle, gık dese gırtlağına yapışacak mışım gibi hissediyorum kendimi.
Hayır psikopata bağladım ona yanarım...

Bazen hakikaten bedenimin infilak edeceğinden korkuyorum, sinir küpü gibi geziyorum ortalıkta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…