Yok yaÇamaşır telini açıp bi güzel çamaşır seriyorm balkonagiriş kat olunca pek keyifli olmuyor balkon.
Ah bir de eşin var
Sizin 3 lü çete fink atar artık
Sende fazla hanım hanımcık kalamazsın haliyle
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Boşver daha iyiah canım, ben zaten özellikle ergenlik problemlerinden çok korkuyordum, şimdi eşime atıcam hepsini, o anlatsın ne gerekliyse
yok yahu, ben severim alengirli işleri, heyecan katar hayata.
gelinlerle azıcık uğraşıcam sadece, çok değil.
ama söz lohusalıkta kimseciklere bişi demem
Tamam yazdım bi köşemeunutma severim dediğin lafını.. gerçi ben unuturum amaBir-Dost unutmaz hatırlatırız zamanı gelince..
az büyüsün 2.ci görecem seni
unutma severim dediğin lafını.. gerçi ben unuturum amaBir-Dost unutmaz hatırlatırız zamanı gelince..
az büyüsün 2.ci görecem seni
Tamam yazdım bi köşemealengirli ileri severmiş Goha
Yok ya
Ben bahçe katında bile neler neler yaptım da hırsızdan sonra sefasını süremeden kaçtım
Hele 6 metre kare balkonum olsa ooo neler yapmam ki , giriş ondan bi tık üst zaten
He şimdi de 1.kattayım ki
ya böyle elti kavgası falan çok eğlenceli geliyor bana, sonra eltiler güçlerini birleştirip kaynanayı harcıyorlar orası kötü ama
Ya bende elti yokya böyle elti kavgası falan çok eğlenceli geliyor bana, sonra eltiler güçlerini birleştirip kaynanayı harcıyorlar orası kötü ama
Amin inşallahEv kira olduğundan o yüzden duvara çivi bile çakamıyorum. Allah kendi evimi nasip eder inşallah
ya böyle elti kavgası falan çok eğlenceli geliyor bana, sonra eltiler güçlerini birleştirip kaynanayı harcıyorlar orası kötü ama
nooption seninkilerin cinsiyetleri neydi ya?
çok istedim bir de kızım olsun diye ama nasip böyleymiş.
Ya bende elti yok
Kk dan dolayı çok merak ediyodum eltili ilişkilerikaynım da yok yani hiç eltim olmayacak
Görümcem var ama bende yenge mayası yok galiba, hiç öyle abisinin tavuğuna kışt dedi kocamın arabasına arabamız dedi tarzı şeyleri bilmedim kaçırdım galibakk da gördüm öyle anladım
Ya bende elti yok
Kk dan dolayı çok merak ediyodum eltili ilişkilerikaynım da yok yani hiç eltim olmayacak
Görümcem var ama bende yenge mayası yok galiba, hiç öyle abisinin tavuğuna kışt dedi kocamın arabasına arabamız dedi tarzı şeyleri bilmedim kaçırdım galibakk da gördüm öyle anladım
Benim görümce yakınbende de yok.. bir görümcem bir kaynım var görümce evli kayın bekar .. zaten uzaktalar elti melti olmaz benden
taktın kaynanalığaoraya gelene kadar diyorum ben anandan emdiğin süt diyorum burnundan diyorum
Eşim bana dedi kiön koltuğa kim oturacak
çok eğlenceli elti olayı ya, bende 2 tane var, Allah eksikliklerini göstermesin
ha ha şaka bir yana, bir yandan iyi oluyor, en azından farklı ailelerden gelen başka kişiler olduğu için erezyona uğramıyorsun, ama bir yandan da tatlı bir rekabet.
tabi goha sandığınız kadar naif değilmiş meğerse kısmına pek girmeyeyim burada
Eşim bana dedi ki
Annem gelince sen öne geçersin, kızım tek kalınca durmuyo da ben genelde arkadayım
Dedim annen geçsin öne ne olacak
Hı tamam dedi önü seversin diye dedim
Aman ne gerek var dedim ön başka yere mi gidiyo dedim
Bence eşimde bana şaşıyo fazla mı kayıtsızım ya da fazla mı rahatım bilmem
Kaynanama bi kere kendi dedi hatta, madem çok özlüyosun Bir-Dost ile yer değiş te sev dedi torununu
O da hı kem küm benle durmaz ki dedi
Senin minnoş arkada tek mi kalıyoof çok sıkıcısın,
ön koltuk kavgası kavgaların hasıdır
ben kv ye vermedim ama oğuluşlarımın arabalarında ön koltuk benim
biri beni durdursuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?