Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Çamaşır telini açıp bi güzel çamaşır seriyorm balkona giriş kat olunca pek keyifli olmuyor balkon.
Yok ya
Ben bahçe katında bile neler neler yaptım da hırsızdan sonra sefasını süremeden kaçtım
Hele 6 metre kare balkonum olsa ooo neler yapmam ki , giriş ondan bi tık üst zaten
He şimdi de 1.kattayım ki

Ah bir de eşin var
Sizin 3 lü çete fink atar artık
Sende fazla hanım hanımcık kalamazsın haliyle
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah

ah canım, ben zaten özellikle ergenlik problemlerinden çok korkuyordum, şimdi eşime atıcam hepsini, o anlatsın ne gerekliyse

ah canım, ben zaten özellikle ergenlik problemlerinden çok korkuyordum, şimdi eşime atıcam hepsini, o anlatsın ne gerekliyse
Boşver daha iyi
Bizim uzak akraba var
3 oğlu var
Düğünde mesela salıyo çocukları babaya, erkek wc ye gidiyolar tren gibi
Hatun premses gibi oturuyo ne güzel

Yok ya
Ben bahçe katında bile neler neler yaptım da hırsızdan sonra sefasını süremeden kaçtım
Hele 6 metre kare balkonum olsa ooo neler yapmam ki , giriş ondan bi tık üst zaten
He şimdi de 1.kattayım ki

Ev kira olduğundan o yüzden duvara çivi bile çakamıyorum. Allah kendi evimi nasip eder inşallah

ya böyle elti kavgası falan çok eğlenceli geliyor bana, sonra eltiler güçlerini birleştirip kaynanayı harcıyorlar orası kötü ama
Ya bende elti yok
Kk dan dolayı çok merak ediyodum eltili ilişkileri kaynım da yok yani hiç eltim olmayacak

Görümcem var ama bende yenge mayası yok galiba, hiç öyle abisinin tavuğuna kışt dedi kocamın arabasına arabamız dedi tarzı şeyleri bilmedim kaçırdım galiba kk da gördüm öyle anladım

bende de yok.. bir görümcem bir kaynım var görümce evli kayın bekar .. zaten uzaktalar elti melti olmaz benden

ön koltuğa kim oturacak

çok eğlenceli elti olayı ya, bende 2 tane var, Allah eksikliklerini göstermesin

ha ha şaka bir yana, bir yandan iyi oluyor, en azından farklı ailelerden gelen başka kişiler olduğu için erezyona uğramıyorsun, ama bir yandan da tatlı bir rekabet.

tabi goha sandığınız kadar naif değilmiş meğerse kısmına pek girmeyeyim burada

bende de yok.. bir görümcem bir kaynım var görümce evli kayın bekar .. zaten uzaktalar elti melti olmaz benden
Benim görümce yakın
Kaynana yakın
Hafat 1 veya 15 günde bir genelde kaynanamda buluşuruz görümceyle
Kızımı severler, akşama ayrılırız
Öyle saf saf otururum naber, bugünde mi çalıştın derler, evet derim
Bi yemek yer çay içer kalkarız
Fasulyeden yenge miyim bilmem

taktın kaynanalığa oraya gelene kadar diyorum ben anandan emdiğin süt diyorum burnundan diyorum

ya şimdi niye öyle şeyapıyorsun.

çaktırma, benim kvnin 3 tane oğlu var, korktuğum/kınadığım başıma geldi iyi mi...
kv de aradı açmadım ha ha, diyecek şimdi, bak bana ne diyordun senin de oğlun oluyor 2.ye diye

Eşim bana dedi ki
Annem gelince sen öne geçersin, kızım tek kalınca durmuyo da ben genelde arkadayım
Dedim annen geçsin öne ne olacak
Hı tamam dedi önü seversin diye dedim
Aman ne gerek var dedim ön başka yere mi gidiyo dedim
Bence eşimde bana şaşıyo fazla mı kayıtsızım ya da fazla mı rahatım bilmem
Kaynanama bi kere kendi dedi hatta, madem çok özlüyosun Bir-Dost ile yer değiş te sev dedi torununu
O da hı kem küm benle durmaz ki dedi

of çok sıkıcısın,
ön koltuk kavgası kavgaların hasıdır

ben kv ye vermedim ama oğuluşlarımın arabalarında ön koltuk benim

biri beni durdursuuuuuun

of çok sıkıcısın,
ön koltuk kavgası kavgaların hasıdır

ben kv ye vermedim ama oğuluşlarımın arabalarında ön koltuk benim

biri beni durdursuuuuuun
Senin minnoş arkada tek mi kalıyo
Bilmem ben kızımın yanında iyiyim ya öne kim oturuyosa otursun
Ama vazgeçtim oğlun uslu olsa da annesi cadı dünür olabilir diye istemiyorum artık senin oğlanı damat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…