Maşallah canımcım gençsin gençhahha sülemem gencim güzelim seni üzerim
41
kızlar bebeğim erkekmiş,
2 erkek annesi olarak yaşadım, kaynanalık forever
sonundaoldu canım sen de merak ediyordun.
hehe maşallah subanallah kuzulara. sağlıkla gelsin paşan goha.. hayırlısı olsun cnm
Ben müsaade etmedimayyy ben su bebek gorme ve mevlut durumlarından kayınvalıdem yuzunden nefret ettım
içimde kucuk sınır krızlerı sessızce patladı ıcıme ıcıme ama sımdı cıkıyor acısı
ya bebek uyuyorken aldı herkesın kucagına verdı cahilce ya...
dısardan gelmısler ellerını yıkamamıslar yenı dogmus bebek open oldu kırlı elıyle agzına dokunan oldu allahım...
sımdı emzırdım kusar dokunmayın sallamayın dıye gıcık tavırlar yaptım bıraksınlar dıye ama kayınvalıdem okadar gelmısler bebegı kucaklatmak lazım dıye aldı aldı verdı !!! hala nasıl sinirim zıplıyor kucagımdan cekıp cekıp alıyordu söz gecırebılmek mumkun degıl bu kadına ya
ılla bıldıgını okuyacak öyle doluyum kı ona bıde sabır dıyorum sımdı susayım nasılsa allahından bulur dıyorum ıcımde patlıyor
oh rahatladım suracıkta ya
41 kere maşallah : ) göstermiyosunhahha sülemem gencim güzelim seni üzerim
41
Gazan mübarek olsunSağ salim atlattım mevlüdü kimseye de öptürmedim
A.s. sen yaşıyo musunselam kızlarrr
yaşıyorum yaşıyorum da virüslenim sormaa ne badireler atlattım ve geldim canımA.s. sen yaşıyo musun
Ay ne virüsüyaşıyorum yaşıyorum da virüslenim sormaa ne badireler atlattım ve geldim canım
Londra'nin genelde yağmurlu olması gereken günlerini güneşli geçiriyoruz. Biraz güneş görünce kafa gidiyor.eskiden dalga geçerdim buradaki İngilizler le şimdi bende öyle oldum.güneş özlemi başka birsey))Ay ne virüsü
Geçmiş olsun
Bende saat 10 a doğru işe geldim sabah sabah araba bozuldu, kızımı anneme zor bıraktık, ben otobüse bindim işe geldim
Eşim tamircide
Sanki akşam oldu gibi hissettim
Mayflower75 ora nere
İstanbul'da hava kapattı
Doğum günün kutlu olsun..Nice musmutlu yıllar dilerim canımVe bugün benim doğum günüm
Vuhuu ben yurt dışı düşünmemiştimLondra'nin genelde yağmurlu olması gereken günlerini güneşli geçiriyoruz. Biraz güneş görünce kafa gidiyor.eskiden dalga geçerdim buradaki İngilizler le şimdi bende öyle oldum.güneş özlemi başka birsey))
Doğum günün kutlu olsun..Nice musmutlu yıllar dilerim canım
Ayyy bayildimm cok ciciler yaa eline saglik bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?