Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Senin minnoş arkada tek mi kalıyo
Bilmem ben kızımın yanında iyiyim ya öne kim oturuyosa otursun
Ama vazgeçtim oğlun uslu olsa da annesi cadı dünür olabilir diye istemiyorum artık senin oğlanı damat diye

ha ha, canım ben fenayım diyorum inanmıyorsunuz :)

benim oğlum normalde arkada tek oturur da kv varsa ben genelde oğlumun yanına otururum, yoksa uyutmaz çocuğu

ha ha, canım ben fenayım diyorum inanmıyorsunuz :)

benim oğlum normalde arkada tek oturur da kv varsa ben genelde oğlumun yanına otururum, yoksa uyutmaz çocuğu
Demek kibar kibar yapıyosun çok göze batmıyo
Ben genelde dan güm diye söylerim
Burdan da anlaşıldığı üzere

Demek kibar kibar yapıyosun çok göze batmıyo
Ben genelde dan güm diye söylerim
Burdan da anlaşıldığı üzere

yok yahu o kadar da içten pazarlıkçı değilim.
sadece komik geliyor bazı şeyler ve eğleniyorum kendimce.
yoksa sevmem kavgayı ben de merak etme :)

kv ile ve eltilerle tatlı tatlı didişirim.
ama kayınlarıma gıcık olduğum doğru olabilir :)

Çevremde çok elti var geneli kk dakiler gibi
Ona az aldılar bana çok
O der beni kıskanıyo, diğeri der o beni kıskanıyo
Bende hepsine yapı der geçerim ne diyeyim

Çevremde çok elti var geneli kk dakiler gibi
Ona az aldılar bana çok
O der beni kıskanıyo, diğeri der o beni kıskanıyo
Bende hepsine yapı der geçerim ne diyeyim

ha ha bir yandan da güzel bir şey, düşünsene demek ki dert edinecek başka sorunu yok ki onu dert ediniyor.
ben bilmiyorum bile kime ne alışveriş yapılmış.
onların muhabbetini geçirecek kadar boş kalmadım evlendiğimden beri

ben de eltilere derim, elti eltiyi kıskanır diye, arada takılırım.
hatta benim elti de hamile, ona hamileliğimi haber verirken dedim ki "x in çocuğu olacak, hemen yetişmem lazım deyip yaptım ben de diye", duyan ne düşünecek

Elti topuzu filan duyuyorum çok komiğime gidiyo

o ne onu bilmiyorum.

ben kaçar canlar.
Küçük eltinin düğününde
Kuaföre büyük elti diyo ki
Pişşşşt ben böyyük eltiyim bana elti topuzu yap, kocaman kabarık bi topuz yapılıyo işte o

Güle güle benimde az kaldı çene çalmaktan işi son dk ya bıraktım

Sağ salim atlattım mevlüdü kimseye de öptürmedim

ayyy ben su bebek gorme ve mevlut durumlarından kayınvalıdem yuzunden nefret ettım
içimde kucuk sınır krızlerı sessızce patladı ıcıme ıcıme ama sımdı cıkıyor acısı

ya bebek uyuyorken aldı herkesın kucagına verdı cahilce ya...
dısardan gelmısler ellerını yıkamamıslar yenı dogmus bebek open oldu kırlı elıyle agzına dokunan oldu allahım...

sımdı emzırdım kusar dokunmayın sallamayın dıye gıcık tavırlar yaptım bıraksınlar dıye ama kayınvalıdem okadar gelmısler bebegı kucaklatmak lazım dıye aldı aldı verdı !!! hala nasıl sinirim zıplıyor kucagımdan cekıp cekıp alıyordu söz gecırebılmek mumkun degıl bu kadına ya

ılla bıldıgını okuyacak öyle doluyum kı ona bıde sabır dıyorum sımdı susayım nasılsa allahından bulur dıyorum ıcımde patlıyor

oh rahatladım suracıkta ya

ya nasıl bı kadın bu cıldırıyorum aklıma geldıkce
Benim bebeğim küvezde kaldı 5 gün ve biraz daha erken doğsa prematüre doğacaktı, o yüzden hiç tahammülüm ve toleransım yok dışarıdan kim bilir ne mikrop geldi o çocuklar nereleri elleyip ağzına attı. Vermedim kimsenin kucağına. Kucaklayıp öpmek isteyenleri ablam savuşturdu doktor yasakladı annesi de öpmüyo diye.

en guzelını yapmıssınız baska turlu bebeklerı öpücük makınalarından korumak mumkun degıl
ben esasında kendımde sevmem şap sup her gelen gıdenı opmeyı
kucucuk bebege nasıl kıyıyorlar anlamıyorum yazık ya
daha bıde dıyorlar kı boyle yaparsan baskasının kucagına gıtmez
ya gıtmesın arkadas benım kızım onun bunun kucagına nıye gıtsın insanlar bı tuhaf

Bi tanesi de bana 'böyle herkesten saklayarak çocuğu uzaklaştırıyosun etraftan' dedi. Yeni doğmuş bebeğin sosyalleşmesine gerek yok dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…