Senin minnoş arkada tek mi kalıyo
Bilmem ben kızımın yanında iyiyim ya öne kim oturuyosa otursun
Ama vazgeçtim oğlun uslu olsa da annesi cadı dünür olabilir diye istemiyorum artık senin oğlanı damat diye
Demek kibar kibar yapıyosun çok göze batmıyoha ha, canım ben fenayım diyorum inanmıyorsunuz :)
benim oğlum normalde arkada tek oturur da kv varsa ben genelde oğlumun yanına otururum, yoksa uyutmaz çocuğu
Demek kibar kibar yapıyosun çok göze batmıyo
Ben genelde dan güm diye söylerim
Burdan da anlaşıldığı üzere
Çevremde çok elti var geneli kk dakiler gibiyok yahu o kadar da içten pazarlıkçı değilim.
sadece komik geliyor bazı şeyler ve eğleniyorum kendimce.
yoksa sevmem kavgayı ben de merak etme :)
kv ile ve eltilerle tatlı tatlı didişirim.
ama kayınlarıma gıcık olduğum doğru olabilir :)
Çevremde çok elti var geneli kk dakiler gibi
Ona az aldılar bana çok
O der beni kıskanıyo, diğeri der o beni kıskanıyo
Bende hepsine yapı der geçerimne diyeyim
ha ha bir yandan da güzel bir şey, düşünsene demek ki dert edinecek başka sorunu yok ki onu dert ediniyor.
ben bilmiyorum bile kime ne alışveriş yapılmış.
onların muhabbetini geçirecek kadar boş kalmadım evlendiğimden beri
ben de eltilere derim, elti eltiyi kıskanır diye, arada takılırım.
hatta benim elti de hamile, ona hamileliğimi haber verirken dedim ki "x in çocuğu olacak, hemen yetişmem lazım deyip yaptım ben de diye", duyan ne düşünecek
Elti topuzu filan duyuyorum çok komiğime gidiyo
Küçük eltinin düğünündeo ne onu bilmiyorum.
ben kaçar canlar.
Sağ salim atlattım mevlüdü kimseye de öptürmedimvalla bu gençler akıllı, bravo canım,
ben ettim ya hasta çocuğu 45 günlükken.
bir de misafir gelmiş, annem hala çay pasta peşinde, kovacaktım misafirleri az kaldı, çocuk ateşler içinde, millet yatıya gelmiş gibi gitmek bilmiyor.
Kaç yaşındasın?hahah dimi cıstak cıstak
Benim bebeğim küvezde kaldı 5 gün ve biraz daha erken doğsa prematüre doğacaktı, o yüzden hiç tahammülüm ve toleransım yok dışarıdan kim bilir ne mikrop geldi o çocuklar nereleri elleyip ağzına attı. Vermedim kimsenin kucağına. Kucaklayıp öpmek isteyenleri ablam savuşturdu doktor yasakladı annesi de öpmüyo diye.ya nasıl bı kadın bu cıldırıyorum aklıma geldıkce
en guzelını yapmıssınız baska turlu bebeklerı öpücük makınalarından korumak mumkun degılBenim bebeğim küvezde kaldı 5 gün ve biraz daha erken doğsa prematüre doğacaktı, o yüzden hiç tahammülüm ve toleransım yok dışarıdan kim bilir ne mikrop geldi o çocuklar nereleri elleyip ağzına attı. Vermedim kimsenin kucağına. Kucaklayıp öpmek isteyenleri ablam savuşturdu doktor yasakladı annesi de öpmüyo diye.
Bi tanesi de bana 'böyle herkesten saklayarak çocuğu uzaklaştırıyosun etraftan' dedi. Yeni doğmuş bebeğin sosyalleşmesine gerek yok dedim.en guzelını yapmıssınız baska turlu bebeklerı öpücük makınalarından korumak mumkun degıl
ben esasında kendımde sevmem şap sup her gelen gıdenı opmeyı
kucucuk bebege nasıl kıyıyorlar anlamıyorum yazık ya
daha bıde dıyorlar kı boyle yaparsan baskasının kucagına gıtmez
ya gıtmesın arkadas benım kızım onun bunun kucagına nıye gıtsıninsanlar bı tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?