vimjo'dan alışveriş yapan varmı? güvenilir mi?

vanilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
144
0
46
İstanbul
vimjo'dan fondöten almayı düşünüyorum benim istediğim fondöten var ama sahtemidir değilmidir emin değilim
ben lancome kullanıyorum ve her serisini bilirim
daha önce tr'de görmediğim bir seri fondötende var ve tasarım olarak lancome un şişelerinede pek benzemiyor
başka bir sitede sahte ürünler görmüştüm acaba bunlarda öylemi
alışveriş yapan varsa bilgi verebilirmi

Ben de sırf üşengeçlikten ve bu sıcakta dışarı çıkıp alişveriş yapmamayı seçtiğim için birkaç şeyin bugün siparişini verdim.
15.26 sipariş onaylanma saati.
Bakalım 3 saatte teslim olayı ne kadar doğru?

Üzerinde 3 saat logolu ve heryerden rahatça temin edilebilecek şeyler olmasına rağmen sipariş esnasında "3 saatte teslimat" çıkmadı ve yurtiçi kargoyu seçmek zorunda kaldım.Üzerinden tam 3 gün geçmesine rağmen ve kredi kartımdan parayı çekmelerine rağmen elime ulaşan birşey yok! Kargom nerede diye baktığımda yaklaşık 40 saattir bizim oturduğumuz semtte ve dağıtımda gözüküyor.Toplasan 100 apartmanın olduğu düdük kadar bir ilçede ne dağıtıyorlarsa bana sıra gelmedi daha! 2 mail attım, bari anlaşmalı olduğunuz kargoyu uyarın, elime geçip geçmediğini sorun , biraz müşteriyle ilgilenin diye ama ses yok!!
Vimjo mu, zemzem suyunu bedava ve 10 saniyede teslim ediyoruz deseler, hayır derim.
Bir daha tövbe!

allah allah madem gerceklestiremeyecekler ve musteriye destek olamayacaklar neden bu kadar iddaali oluyorlar anlayamiyorum. bir gun ben de denemeyi dusunuyorum vimjoyu, bakalik benim elime ulasabilecek mi 3 saatte. aslinda sizin sorununuz biraz da yurtici kargoyla, malesef cok yakin bir subEde bile olsa paketiniz, o paketi biraz donup dolastirirlar ve son anda elinize ulasir paket. yurtdisindan gelen paket 4 gunde elinizde olur da ayni ilden gelecek kargo icin boyle beklersiniz iste, bu malesef boyle!!

bende wimjodan cok alısveris yaptım 3 saat yazanların hepsi 3 saatte elimde ulastı
kargolarda ertesi gün hemen aldım hiç sorun yasamadım cok memnunum ben

bende maşa almıştım bu siteden. hiç sorun yaşamadan elime geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…