Virüs kol gezerken gelmek isteyen misafir

Hamilelik ve virüs olayından dolayı zaten hic gelinmemelide.
Peki kahvaltiya gelelim deme yüzsüzlugu gercekten saka gibi.
 
Kesinlikle bahane filan uydurmadan böyle bir salgın durumunda misafir kabul etmeyeceğinizi söyleyin. Hatta bana kalırsa eşin arkadaşına size gelmemekle kalmayıp kimseye girmemesini söylesin çünkü maalesef bazı insanlar karşı taraf kırılmasın dire bişey demedikçe bunların akıllanacağı yok. Hiç tv de mi izlemiyorlar ?
 
Yav bi k*çlarının üzerine oturamadı şu millet.
Kabul etmeyin kesinlikle küserlerse de küssünler, millet bas bas bağırıyor evinizden çıkmayın diye.
 
Ne misafiri bu durumda, ben yakınımda insanlar olacak diye iş yerine içimden sayıp söverek gidiyorum. Niye bizim insanımız bu kadar düşüncesiz ve ciddiyetsiz
 
Kesinlikle kabul etmeyin. Bunu demek kolay ama etrafta o kadar cahil insanlar var ki. Dün eşimle ortak arkadaşlarımız bize çaya gelmek istediler. Eşim hala arayıp bana diyor ki kabul edelim ayıp olur !!!!!!! Eşimde olayın ciddiyetinde diye biliyordum.bana sürekli dışarı çıkma kimseye gitme kimse gelmesin . İnsanlar hala durumun ciddiyetinde değil diye sürekli her gün yeni birşeyler öğrenip gelip anlatiyor. Ben 3 gün önce aşılama oldum pek bir iş yapmiyorum.agir kaldirmiyorum. dinlenmeye uzanmaya çalışıyorum ara ara sancılarım oluyor çünkü. Hadi bunu geçtim salgın var ya. Hemde evrensel dünya çapında her gün iki katı artiyor. Hala bı taraf gelmek istiyor. Bı taraf da kabul etmek istiyor.bu nasıl mantık anlamadım.
 
Bu arada bugün de bı akrabası gelmek istiyor.5 kişiler bu arada Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi. Israrla olayın ciddiyetini anlatmaya çalışıyorum. Allah'ım herkese akıl fikir versin
 
Bir şey getirmeye diye uğradı girdi eve bana geldi cinnet.Çarptım kapıyı çıktım odadan yatakodamdayım eşimle beraber çıkıp gittiler çıkmadan camları açmış akıl edebilmiş ne hoş. yemin ederim eşimi de korona şüphesi var diye karantinaya alsalar da rahat etsem 2 hafta
 
Ben yeni evlendim sayılır, birbirimize vakit ayıralım zaten bilgisayarımız var diye düşündük. Gönderin sizde evden tvyi en azından. WiFi gerekli onun için birsey diyemem.
Ben evli değilim bu dediğini annem babam asla kabul etmez neyse böyle iyiyiz kavga çıkmıyo en azından
 
Eşinizin arkadaşı ne kadar cilalı bir hafızaya sahipmiş öyle. Onları oturmaya davet ettiğinizi salgının kol gezdiği günlerde mi hatırlıyormuş?
Siz küçücük virüslerden değil, onların iki ayaklı güncellenmiş hallerinden korkun. İstememekle iyi yapmışsınız, günler çuvala girmiyor. Ayrıca, hamilelerin bağışıklık sisteminin düşük olduğunu sağır sultan bile biliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…