Virüs kol gezerken gelmek isteyen misafir

kendini odaya kapat.gelsin onlar sorarlarsa sosyal izalasyon dersin.eşin misafirler gidince güzel bir temizlik yapar dezenfekte eder her yeri.öyle çıkarsın odadan.ayıp olmaz hem. töğbstt

Insanlar duygusal boslukta ve su durumda kendilerini iyice yalniz hissediyorlar. Misafirlik olmaz ama su durumda
Yalnızlık kötü bişey değilki bu algıya anlam veremiyorum öyle olmadığım içindir heralde, yalnızlık insanın en özgür olduğu zamandır aslında

Eşimin psikolojisi bozuldu bu virüs yüzünden hamile olduğu için çok korkuyor kusura bakmayın desin ..bir daha da başka biri ararsa biraz grip gibiyiz kusura bakmayın sizede geçsin istemeyiz deyin bi daha aramıyolar

Ayy düşüncesiz gıcık insanlarrr. Hamileligim boyunca yaşadım böylelerini. Hamile bi insan davet etmezse aslaa gitmicem evine yemin ederim hatta davet etse bile gitmeyebilirim sira bende diye düşünüp çağırmış olabilir diye. Hele bi de virüs zamanı. Canım hamileligimin basında riskim vardi progestan kullanıyodum doktorum kendini yorma dedi. Sonra düzeldi ama herkese söylemedim düzeldiğini sen de öyle yap

Hamile olmaniza gerek bile yok şöyle bir durumda tedbirli olmanız için. Otursun evinde. Bu işin ciddiyetini kavrayamayan insanlara tahammülüm yok. Eşiniz arayamiyorsa (şu ortamda kırılırsa kırılsın zerre umru olmamalı) mesaj atsın. Ayıp eden siz değil kendini düşünmeyi bırakın sizi ve çevresindeki nice insanı düşünmeyen o arkadaşta. Allah böylelerine akıl fikir versin

kırılan kırılsın, hamile olmasan da misafir kabul edilmez.bas bas bağrınıyor yetkililer bazıları hala misafirlik peşinde hadi kendi canlarının kıymeti yok, etrafına da zarar verme peşindeler.

Bende hamileyim ve 11 aylık bebeğim var.
Valla karşı komşu canı sıkıldıkca saçma saçma yazıyor, bide sirkeyle temizlik aklı verdi bana, yok seni cagiracaktim grip oldum iş yeri izin verdi pankreası çalışmıyor tıp 1 diyabetli yüksek risk grubu. Bu yazismanın sonu bı kaç gün sonra canım sıkıldı geleyim mi olacak.
Hiç cevap yazmadım beni cagiracakmis cagiramamis kısmına.
Yani ben mi çağırıcam aaa canım hastasın sen gel bı kahve yapayım.
Eğer Corona kaparsak kardeş kardeş yatarız yoğun bakımda.
Valla şu sirkeyle ev temizleme mesajına k oldum.
Aramızdaki mesafeyi korursan sevinirim dedim.
İstedigi gibi alınsın darılsın gelmek isteyen herkesi tersliyorum. Terslerim.

Adamlar bangır bangir bağırıyor. Avrupa da hamile anne Corona olmuş bebekte Corona virüsü tespit edilmiş.
Kimse için doğmamış bebeğimin ve 11 aylık oğlumun günahına giremem.

insanlarla görüşmek= bombaya kafa atmak
Artık o bomba kimlere fırlarsa
Bırakınız ayıp mayıp işlerini, herkes evinde güvenle otursun

Daha 7 hafta lık hamilesiniz çok çabuk kaptırmışsınız kendinizi bu psikoloji ye. İptal edebilir eşin tamam bu kadar kasna bebeğe yazık

+1
Bende anlamiyorum insanları vicik vicik olmaya bayiliyolar

pazarın kendisi geliyor

Ya bir de istediğiniz kadar evde kendinizi izole edin, eşiniz annesine gidiyorsa, veya siz gidiyorsanızbitti yani. O evde sıkılmaktan patladığınız günler boşa gidiyor yani. Azıcık kırıp dizini oturmak çok mu zor ya? Kabul etmeyin asla ve tersleyin. Millet tv de bas bas bağırıyor siz nerde yaşıyorsunuz deyin?

Son düzenleme:
Kendı gelmeyın dıyemıyorsa esım vırusten dolayı kımseyı kabul edemem dıyor desın hamıle rıske gırmek ıstemıyor desın senın ve bebegının canından daha onemlı degıl kırılan kırılsın. Ben daha dun babama dedım gelme bu aralarda vırus var dıye. Baskası olsa kırılsın derım ama baba olunca bende sen gelecen dolasacan gıdıp anneme bulastıracan annem astım dıabet kadının saglıgını dusun dedım oyle dıyınce kırılmadı gelmekten vazgectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…