Virüs kol gezerken gelmek isteyen misafir

Virüs beyne nufuz ediyor sanırım
Arkadaşım yapman gereken şey basit istemiyorum diyeceksin eşine bırakmayacaksın bilmem yani bundan başka yol var mı sence?

Zor değil bunu düşünmek
Ayıp yatakta olur (gerçi fkdkf oradada olmaz)
Komiksiniz bana göre bence bu konular moda oldu bazen halkın damarına basmak için açıldıgını düşünüyorum

kahvaltiyi beleşe getırmek istiyorlarsa verin parasını djjd yesinler bir yerde kfkddk
Aaa ama kapalı sanırım oralar da

Açın italyadaki durumu, çindeki durumu izletin. Evet karşısındaki salaksa anlamıyorsa diyecek eşiniz. Gelmeyin diye. Bunlar hiç mi tv izlemiyor, hiç mi duymuyor? Şaka gibi insanlar.

Bide kendini misafir ettiriyo cok komik hemde bu durumda yani. Eşiniz söylesin hem hamilesiniz hem de ortalıkta bu illet var yani.

Kesinlikle kabul etmeyin cok riskli ozellikle hamileler icin. Bozulursalarda bozulsunlar saglik daha onemli sonucta.

Pazarda müşteriler meyve sebze seçtirmeyin diye talimat yayınlandı, nerdeyse pazarın kendisi kapanacak gayet farkındalar.

Merak ediyorum siz daha riskli bir grupta (acil serviste doktor) olsaydınız yine gelecekler miydi?

Hiç cevap dönmeyin, anlarlar.
Olur da telefon açıp ısrar ederlerse atış serbest
Eşiniz de biraz uyanık olsun, milletin canı sıkıldı diye kendini kullandırmasın.

Bende hamileyim doktor kimseyi eve Kabul etme dedi.etmeyin sakın

Kaynana rahat durmuyor ..çagırdı ..eşim de gitti.gitme dedim.ben asla gitmem dedım ama evden eve gitti.ne yapalım..bu gidişle evlılıkler de tehlıkede.

bu durumda misafirlige gitmeyi dusunen de cagirmayi dusunen de ne bilim...

annemlerle yakin oturuyoruz, esim evden calisiyo babam emekli, ekmek disinda kimse cikmiyor ikimizin evinden de, yine de bugun kahvelerimizi yaptik halamlar kuzenler annemler hepimiz goruntulu konferans yaptik sohbet ettik. kimse kimseye gitmiyor.

Çok gelmek istiyorsa gelsinler madem gezmeyi göze alıyorlar gelsinler yani... ha onlar apartmanın önüne otursunlar siz de camdan aşağıda kek firlatirsiniz yerler falan...

Görüntülü konusmaktan İnternetimiz bitiyor bizim de

Cevap verdiniz mi peki? Son durum ne oldu

Ne kadar pervasız insanlarımız var ya Ayıp olursa olsun sağlığınızdan önemli değil kendilerininde düşünmesi gerek millet evden çıkmıyor nasıl misafirliği düşünürler. Şu aralar kimseyi kabul edemiyoruz riskli bir dönem haberlerde misafirlik vs yapmayın diyor tehlikeli diyiverin. Allah virüsü akıllı insanlara versin demektende kendimi alamıyorum

Bu işin ayıbı kusuru yok artık, durum ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…