Corona virüsünden korunmak için maske işe yaramıyormuş zaten, gözden de bulaşabiliyormuş.
Nasıl önlem alınabilir bilmiyorum. Seyahatlerinizi erteleme ya da azaltma ihtimaliniz yok mu?
Onlar suan markete gidemiyorlar merak etmeyin ama asıl benim duydugum tabii sehir efsanesi de olabilir mart ayinda daha da yayilacagi.
Gecenlerde iki viruslu kisi gonderilmis istannul havaalanindan termal kameralarla tespit edilmis.Akın akın geliyorlar İstanbul,Antalya, Kapadokya bölglelerine ve benim en sık gittiğim yer bu üç yer. Mart ayında yaz sezonu başlıyor yavaş yavaş bence de yayılabilir.
Peki siz duydunuz mu gercek mi acaba iki kisi tespit edilip geri gonderildigi?Sadece wuhan bölgesi gidemiyor markete fln . Uzakdoğu şuan gayet uçuyor. Ben ucus personeliyim ve uzak doğu en çok gittiğim yer bu ay 3 asya var hepimiz gerginiz ama mecbur gidiyoruz. Maske takin tabiki temasta bulunmayın bir şey hissederseniz öksürük vs hemen bildirin kabin memuruna . Ellerinizi bol bol yikayın dezenfektan bulundurun. Malesef yapacak bir şey yok
Gelmesinler..Akın akın geliyorlar İstanbul,Antalya, Kapadokya bölglelerine ve benim en sık gittiğim yer bu üç yer. Mart ayında yaz sezonu başlıyor yavaş yavaş bence de yayılabilir.
Sadece wuhan bölgesi gidemiyor markete fln . Uzakdoğu şuan gayet uçuyor. Ben ucus personeliyim ve uzak doğu en çok gittiğim yer bu ay 3 asya var hepimiz gerginiz ama mecbur gidiyoruz. Maske takin tabiki temasta bulunmayın bir şey hissederseniz öksürük vs hemen bildirin kabin memuruna . Ellerinizi bol bol yikayın dezenfektan bulundurun. Malesef yapacak bir şey yok
Öyle bir şey duymadım ama bize de uzak-doğu dönüşlerinde o kameranın olduğu yerlerden çıkacağımız bildirildi .Peki siz duydunuz mu gercek mi acaba iki kisi tespit edilip geri gonderildigi?
Adamlar patir patir dusuyorlar ya yolda giderken filan nasil bir virus korkunc boyutta.Öyle bir şey duymadım ama bize de uzak-doğu dönüşlerinde o kameranın olduğu yerlerden çıkacağımız bildirildi .
İnsallah soylentidir sadece.Gönderilenler uçakta 1 kişiye dahi bulastirsa büyür gider önü alınmaz da
Termal kamera ile sadece ateş kontrol edilir virüslü oldugu anlamına gelmez ki daha kuluçka döneminde olabilir de
Termal kamera çok yetersiz bir önlem.
Ne zaman ciddiye alacağız acaba?
Bizim ülkemize de hızla yayıldıktan sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?