İnşallah..O haberi yalanladılar sonra (tepecik ssk hastanesinde böyle bir şey yokmuş)
Allah size kolaylık versin işiniz zor vallahiBen gibiof valla stres icindeyim
Mümkünse gitmeyin ne önlem alırsanız alın yinede bulaşırMerhaba...
Virüs haberleri yaygınlaştığından beri çok gerginim sürekli haberleri takipteyim.
Ben her hafta minimum 2 maksimum 4 kez uçakla seyahat eden biriyim ve kullandığım rotalarda Çinliler hep var.Hatta bazen uçağın yarıya yakını hele ki bahar-yaz sezonunda yarıdan fazlası onlarla dolu oluyor. Haliyle çok gerginim ve korkuyorum.
Maske takmaktan başka hangi önlemleri alabilirim acaba? Çünkü uçakta yan yana oturuyoruz hava alanında keza denk geliyoruz. Maske takmak, elleri bol bol yıkamak hijyene ekstra dikkat etmek dışında napabilirim bilmiyorum? Benim gibi sık seyahat eden veya konuyla ilgili aklına gelen başka önlemleri alan varsa paylaşabilir mi?
Allah a emanet artık.. Bu sene depremdi salgındı derken aksilikler bitmiyor.İnşallah..
Evde 3.5 yaşında oğlum var, bende hamileyim.
Tek canimla olsam çocuksuz bu kadar korkmam, depremdi, virüstü derken iyice stres oluyor insan özellikle hamile çocuklu olunca
Nasil yani ucaga binme yasaklari mi var?Internette arastirdim bilgi bulamadim.Cin li komsum var, noel tatili icin cocuklariyla memlekeine Cine gitti ve hala geri gelmedi.Bir yandan neden gelmediklerini merak ediyorum diger yandan gelmelerini istemiyorum.Cinliler su an karantina da ucamiyor zaten. Bunun disinda hijyene maksimum dikkat etmeniz lazim.
bence en iyisi seyahat etmemek.
Ucuslarin kalkmasi da inmesi de yasak. Ucak olmayinca nasi gezecekler? Karantina uygulaniyor zaten.Nasil yani ucaga binme yasaklari mi var?Internette arastirdim bilgi bulamadim.Cin li komsum var, noel tatili icin cocuklariyla memlekeine Cine gitti ve hala geri gelmedi.Bir yandan neden gelmediklerini merak ediyorum diger yandan gelmelerini istemiyorum.
Hangi hastane ki o ?İzmir de oturuyorum, en kalabalık hastanelerinden biri karantinaya alınmış
İki hafta sonra muayenem, testlerim var gitmeye korkuyorum
Karantiya alinan 12 şehir için geçerli o. Gayet diğerleri seyahat ediyor. Zaten Avrupa ve Amerika'ya da yayılmış durumda şuanUcuslarin kalkmasi da inmesi de yasak. Ucak olmayinca nasi gezecekler? Karantina uygulaniyor zaten.
Tum cin disari cikmiyor yalniz. Virus tespit edilemeden yayilanlar ayri da cinliler konusunda ben bilgi berebilirim. Su an cin de kimse disari cikmiyor. Yilbasini bile kutlamiyorlar.Karantiya alinan 12 şehir için geçerli o. Gayet diğerleri seyahat ediyor. Zaten Avrupa ve Amerika'ya da yayılmış durumda şuan
Karantinada değiller ki bazı şehirler karantinada sadeceCinliler su an karantina da ucamiyor zaten. Bunun disinda hijyene maksimum dikkat etmeniz lazim.
bence en iyisi seyahat etmemek.
Öyle bir şey yok uçuyoruz uçuyorlar gidip geliyoruz sadece wuhan öyleTum cin disari cikmiyor yalniz. Virus tespit edilemeden yayilanlar ayri da cinliler konusunda ben bilgi berebilirim. Su an cin de kimse disari cikmiyor. Yilbasini bile kutlamiyorlar.
Orada çıkmıyor olabilirler avmlerde sinemalarda evet bomboş olduğunu bende biliyorum yasak oldugundan değil korktuklarından diyorum ki karantina altındakiler hariç ulaşım, uçuş yasak değil.Tum cin disari cikmiyor yalniz. Virus tespit edilemeden yayilanlar ayri da cinliler konusunda ben bilgi berebilirim. Su an cin de kimse disari cikmiyor. Yilbasini bile kutlamiyorlar.
Korkmuyor musunuz grip geçer diyeValla biz 3 gun once pamukkalede termal bir otelde gayet beraber yüzdük çinlilerle.Otel çinli doluydu
Mümkünse gitmeyin ne önlem alırsanız alın yinede bulaşır
Maske ve gozluk takin. Ellerinizi agziniza burnunuza goturmeyin. Hijyen jellerinden alin kendinize. Ucakta ve hava alninda wc leri kullanmayin. Ve en onemlisi bence ucakta ikram edilen yemekleri yemeyin. Ben gelecek hafta iki kez ucacagim ve yapacaklarim bunlar. Bana da uzakdogulular denk geliyor ucakta. Kendimce bu onlemleri dusundum ve uygulayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?