Virüs ve seyahatlerim!

Gecenlerde iki viruslu kisi gonderilmis istannul havaalanindan termal kameralarla tespit edilmis.
E peki onlarla bilirkte yolculuk yapanlar ne olucak?
Çok sinir bozucu ya hemen gönderseymişler onları ülkelerine pis pis şeyler yiyip sonra hastalanıyolar

Ne gribi gripten bahseden kim.Corona virüsünden bahsediyoruz birde anlamadım niye kizdiniz
Virus işte dediğim korkmuyor musunuz bulaşır diye.Tedbirsiz davranmaniza kizdim sadece kendinizi değil birçok kişiyi riske atiyosunuz

Virus işte dediğim korkmuyor musunuz bulaşır diye.Tedbirsiz davranmaniza kizdim sadece kendinizi değil birçok kişiyi riske atiyosunuz
Hastamisiniz siz biz otele gittigimizde corona virüsü gundemde degildi belki oteldeyken haber izlemedik o zamanlar gundeme gelmistir dönünce ogrendim.Ayrica koca oteldeki bin insandan onlari ulkeye sokanlardan suclayacak benimi buldunuz ayni otele gitmisim diye.Saçmalamayin ya gidin basimdan nasil bir yargı mekanizmasina sahipsiniz

Haberiniz yokmus ama bayadir gündemde ben herşey apaçık ortadayken hicbirsekilde önlem almayan kişilere karşı bu tavrim yanlış anlamayin.Yurtdisindanda hala Çinli sokuyolar ülkeye çok kötü yaa.

Hijyeninize dikkat edin bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama kimsenin eşyasini kullanmayın. Lütfen hapsirirsanız elinize değil kolunuzun içine hapşırın daha hijyenik oluyor. Elinizden silseniz bile tam gecmez mikrobu. Oradan bile mikrop kapabilirsiniz. Seyahatlerinizden sonra kiyafetlerinizi kuru temizlemeye verin kendinizde hamamda keselenin. İciniz rahat etmeyecekse bir de dojktora gidersiniz

bu virüs salgını en çok yaz için yaptığımız tatil planlarını etkiledi. bende yaz için avrupa rüyası firmasından tur almıştım. dün arayıp tüm katılımcılarına süresiz seyahat çeki verdiklerini ve ödemelerini garanti altına altına aldıklarını söylediler. çift taraflı hukuki erteleme protokolü imzalattılar. acaba param yanar mı, bu ortamda nasıl gideceğim gibi aklımdaki kırk tane soruyu giderdiler. çok mutlu oldum. umarım diğer arkadaşlarda seyahatleri ile ilgili sorunlarını hallederler ve çözüm yolu bulurlar. bu yaz olmasa da gelecek yaz avrupa rüyası otobüsle avrupa turu yapacağım. şimdilik hayallerimi erteledim sağlığımdan önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…