Saç Rengi ve Saç Boyama Vital altın çikolata

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
sakın bu renge boyamayın resmen siyah oldu yaa sinir oldum ...benim rengim vital bronz kahve 6.68 ..boyadığım renk 6.66 birbirine yakın olur belki diyip merak edip aldım..bin pişman oldum yaaa ...niye her zamanki boyadığım boyadan şaştım anlamıyorum...boya işte bronz kahveye hem yakışıyoda bana...Allahııııııııııııım çok salağım yaaaa...sakın bu hataya düşmeyin diye konu açtım size

canım geçmiş olsun yaaa... Bende bi kere koleston natural orta kahveye boyayıp saçlarımı simsiyah yapmıştım Sonra açtırmak zorunda kaldım.. Ama akıcak o zamanla

sağol canım ya inşallah akar...ne diye her zamanki boyamı yapmadıysam uyduk şeytana böyle oldu...bundan sonra sadece bronz kahve...başka boyaya dokunmayacam...aynı marka nasıl bu kadar uçuk farklar olabiliyo...adamların çikolata anlayışı siyah galiba...sadece bronz kahvesi güzel vital diğer renklere heralde sadece siyah koymuş geçmiş

Canım vital hiç kullanmadım bilemicem. Ama dikkat et bazı yerleri siyah kalabilir ve açılmayabilir. ben artık 4-5-6 nolarda kahve falan yazıyosa dikat ediyorum ve almıyorum. Gerçi 6 çoğu zaman sorun değil ama zaten boyalar normalden koyu tutuyo hep. Neyse acı bir deneyimle öğrenmiş olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…