slm arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim kasıkağrısı değlde karın ağrısı çekiyorum sabahları ve akşamları sanki hani ishal olursunuzda kanınız ağrır aöyle ama sihal filan değilim bide elevit verdi dr acaba o dışkımın rengini değiştirirmi koyu yeşil gibi oldu sanki nebiliim ama ilaçtan önce vardı karın ağrım fikri olan varsa sevinirim..
ben o ilaçtan kullanmadım bilemicem ama ben 3ay boyunca karın ağrısı çektim meğerse kist varmış hep ilaçlarla durdum canım gerçi kist ultrasonda görünüyor ama doktorun öyle birşeyden bahsettimi belki kist oluşmuştur canım çünkü ilaç yapmaz herhalde bilemiyorumki
ben o ilaçtan kullanmadım bilemicem ama ben 3ay boyunca karın ağrısı çektim meğerse kist varmış hep ilaçlarla durdum canım gerçi kist ultrasonda görünüyor ama doktorun öyle birşeyden bahsettimi belki kist oluşmuştur canım çünkü ilaç yapmaz herhalde bilemiyorumki
evet canım yumurtalıklarda benımde kasığımda değildi karnım ağrırdı hep 12saat geçmeyen bi ağrı hamile kaldığımı öğrendiğim gün başladı ağrılar normalde hiç ağrım olmuyordu.inşallah kist değildir çok zor oluyo 3ay neler çektim ağrılardan
tabiki tedavi olamadım canım çünkü daha yeni hamile kalmıştım işte minosetle duruyordum günde 3defa minoset içiyordum sonra iğne yaptı doktor ve gitmediğim doktor kalmadı ama işte birşey yapamıyorlarki bebekten dolayı ve ya bebek kisti yener yada kist bebeği dediler 3aylıkolunca geçer dediler hep ve gerçekten 3ay sonra bitti ağrılarım bebek büyüdükçe kist küçük kaldı ağrı yapmadı
vıtmın ve kan ılacları kabız yapıyor ve demır ılacının emılmeyen yerlerı dıskıya karısıp rengı degıstryor.bol bol s ıctım ben kayısı kurusu.suyu da ılık ıctım canım.6 aylıkken cok cektım sımdıden gecmıs olsun.