VİVİEN ANGEL gelinlik ve mor saten nişan elbisesi sudan ucuz:))

eymenege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
369
2
68
Tekirdağ

arkadaşlar gelinliğimi kurutemizleme yaptırdım tertemiz duruyor 36-38 bedene uygundur.nişanlıkta aynı şekilde koyabildiğim kadar resim koyacağım isteyene mailde atabilirim.
ama bunları görünce bayılacaksınız..

canıım zevkiniz muhteşem çook güzell fiyaları ne kadar canım çevremde düşünen olursa
onlara söylerim :) özellikle 2side güzel fiyatları ne kadar canım

bir fiyat belirlemedim aslında kafamda.anlaşırsak ortak bir noktada vereceğim yeter ki gardobımda yer açılsın:))

canım mmor saten olan kıyafeti ne kadar vermeyi düşünüynsun
ben ona göre arkadaşalarıma diyim

aslında o orada göründüğünden daha güzel ama foto koyamadım özelden atarım.ben onu anakaradan 3 yıl önce 450 liraya aldım 150 kargo dahil veririm

saten elbisemi kargo dahil 150 liraya veririm ama diğer resimleri de görmenizi tavsiye ediyorum orada çok net değil yoksa harika bir elbise

inanın burda pek belli bile değil ben sadece gelinliğimi 3 bin liraya aldım duvağı özel işleme kuru temizlemesi de yapıldı rengi orada pek çıkmamış ama kırık beyazdır.

aslında gelinlik için kafamda bir fiyat yok karşılıklı birşey belirleyebiliriz.siz ne kadar düşündünüz

bir türlü satmak nasip olmamış galiba bende bu aralar arıyorum resimler belittiginiz gibi pek net değil birde gelinligin fiyatını yazmamışınız net olarak ikisi için istemiş oldugunuz son fiyatlarınız nedir tam olarak ?

çok fazla girip nete takip edemiyorum.saten mor elbise 100 lira fişi duruyor daha 499 liraya almıştım.gelinlik için de 400 lira düşünmüştüm

ikisinide alabilir ama bütcem biraz kısıtlı bir orta nokta bulabilirsek almayı düşünüyorum aklımdaki 2 3 modelden birisi sizinki birde tam olarak kaç bedendir 36 / 38 mi anlaşabilirsek nasıl alışverişi tamamlayabiliriz ?

ben elbiseyi giysidiğimde 50 kiloydum 52 kiloya kadar kaldırabilir dar bir elbise çünkü oturuyor.gelinlik ayarlanabilir ama onu giydiğimde de o civardaydım.boyum çok uzun değil ama tupuklularla 165 i geçmiştir.siz istserseniz denerseniz ona göre bakarsınız.gelinliğim hakkaten çok harika burda inan pek belli bile değil.mail adresi verin özelden yazışalım.ben bu sitede daha önce de 3 kez ürün sattım.kargoyu gönderdiğmiz gün karşılıklı satıcıyla hesap arasında havale yapıp gönderdik.o şekilde hallettik hep.mail adresim mehtapeymen@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…