- 5 Mayıs 2015
- 141
- 125
- 103
- 29
- Konu Sahibi eminedmr21
-
Var ama. Bir turlu olmuyr yapmaya çalışınca böyle bi hakkını yok DİE veyada geçersiz DİE cewp geliyrVodafone'un sayfasinda yok mu tarifeler?
Ewt ama 500 sms az benim için degerleri tamam. Çünkü asker esiyimBen 1 gb internet 500 sms 500 dk konusmayi 18 liraya yapiyorum.
musteri hizmetlerini arayin tarifenizi degistirmeniz gerekiyordur o yuzden yapamiyorsunuzdur kendiniz.
Vodafone faturasizda 1000 dk 1 gb kampanyasi var 29 tlEwt ama 500 sms az benim için degerleri tamam. Çünkü asker esiyim
Ewt ama 500 sms az benim için degerleri tamam. Çünkü asker esiyim
Ilgın için teşekkürler ☺Vodafone faturasizda 1000 dk 1 gb kampanyasi var 29 tl
Vod faturali red uyelerine ozel 49 tl lik 3 gb 1000 sms 1000 dk var (saniye bazli)
Sms istiosan vod kullanıcilarina ozel 10.000 sms oluyor.
Musteri hizmetlerini aramadan gecis olmuyor bunlar tarife cunku.
Benimkide o ama baya pahalı 20 TL lik bi paket olsaydı tmam olackti25 tlye
5000 sms 500 dk 2 gb internet
Benim 400 dk ama25 tlye
5000 sms 500 dk 2 gb internet
Oda guzlmis ama bana dk ve internette lazmBool bool msjlasiyorum twlwfonla konusmayi da sevmiyorum sahsen :) sende bana uyar diyosan 12 tl ye bin sms vodafon disina on bin sms vodafon icine sms paketi var ben ondan kullaniyorum :)
Himmm o zaman seyi gordum 17 tl ye 1 gb internet 750 dk 5000 sms diyor bu nasil :)Oda guzlmis ama bana dk ve internette lazm
Tesrkkur ederim. Peki nasil oluyrmus :)Himmm o zaman seyi gordum 17 tl ye 1 gb internet 750 dk 5000 sms diyor bu nasil :)
İlgin icin tesekkurler ama sms ve dk benim icin onemli internet az olsada olur evde pc var zatenİmkansızı aradığın için bulamıyor olabilir misin ?
20 tlye seni şu anda konuştuğundan daha iyiye konuşturacak bir paket hiç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?