Merhaba arkadaşlar
Ben foruma yeni üye oldum.İnternette voit titreşim aletlerini araştırırken yorumlarınızı okudum.Bencede kullananların yorumları çok önemli karar vermemde. Ben kilo vermekten çok spor yapmaya vaktim olmadığı için sıkılaşmak için istiyorum.Bende voit yetkilisiyle görüştüğümde voit bm 1510 çift taraftan titreşim yapıyormuş voit 150 ise power plate gibi tek noktadan titreşim yapıyormuş ama gücü düşük tabi dedi.Runmill yetkilisi ise bizim makinanın gücü diğerlerine göre en güçlüsü dedi.(p.plate hariç)Daha karar veremedim.Lanaformda iyi olabilir.Oda medikal ürünler yapan bir belçika firması.bence oda iyi olabilir. Neyse bu aletleri kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
arkadaşlar voit crazy bm-1510 aldım çarşamba günü kuruldu..1.200 ytl..eskisinin bir üst modeli..valla neyranın dediği gibi çok sallıyor..oynar bir platform üzerinde..yan yan sallıyor ve ister istemez kasların çalışıyor..arkadaşım dikey bir şekilde yağlarımın sallandığını söyledi ben cihazı kullanırken..
bu cihazlarla ilgili son öğrendiklerim kafamı karıştırmıştı bu arada..çünkü vibrogym ve powerplateciler kendi cihazlarının dikey titreşim özelliği olduğunu söylüyorlar ama ilginç olan voitciler de aynı iddiada..ben de sorgulamaktan vazgeçtim..sonuçta 6.5 milyar powerplate' e veremicem..bari bunu alayım dedim..bu kadar pahalıysa faydası olur diye düşündüm..gelişmeleri aktarırım size..şimdilik çok yorgunum ve kaslarım tutulmuş birşekilde dolaşıyorum bikaç gündür..sanırım faydası var..
ama merak ettiğim bişey var..power plate kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..bu yan yan hareket eden bir platform var demiştim ya voitte, powerplatede de öylemi?yoksa sabit bir zeminde sadece derinden derine titreşimmi hissediliyor?ayrıca kasların kasıldığı hissedilebiliyormu?
sevgili neyra
Lanaformu gördünüzmü neden tavsiye etmiyorsunuz sıkılaştırmıyormu? Power plate çok güzelmiş ama onuda herkes evine alamaz herhalde.Bende koşu bantıda var ama koşmaya vaktim yok bu aletler en azından 10 dk. mızı alacak. Yaparım herhalde.Bende de her alet var masaj kemeri+mekik aleti+koşu bantı+o tv lerde gördüğüm uyduruk karın aletleri hepsi var.Bunun beni cezbeden tarafı 10 dk da kasları çalıştırması.
mrb ben foruma yenı katıldım yazdıklarınız okudum benımde kılo problemım var ben tıtresımlı kemer almayı dusunuyordum onerırmısınız kac gundur bunu arastırıyorum para mı bosa harcamak da ıstemıyorum nolur cvp yazın beklıyorum sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?