VOLY'NİN EVİ ve EVİ:)

Benmi yanlış anladım acaba açıklarsan sevinirim
Bu ev resimleri ornek daire resimleri öylemi. Yani mobilyalar falan sizin değil
Aldatıcı olmuş begenen arkadaslar ornek daireyimi beğenmiş oldular
Sizde teşekkür etmissiniz

Resimler zaten 3ds max. Gerçek değil yani, çizim programıyla yapılmış. Ama çok ferah, tasarımı beğendim.

Benmi yanlış anladım acaba açıklarsan sevinirim
Bu ev resimleri ornek daire resimleri öylemi. Yani mobilyalar falan sizin değil
Aldatıcı olmuş begenen arkadaslar ornek daireyimi beğenmiş oldular
Sizde teşekkür etmissiniz
Aldatmak niyetiyle konulmuş resimler değil yanlış anlamışsınız sanırım:) en başında taşınmak üzere olduğumuz evlerimiz diye açıklaması var. Eşyaların da örnek dairenin eşyaları olduğunu da belirttim.Zaten diğeri de henüz proje halinde o şekliyle satın aldık aldatıldığınız noktasına anlam veremedim ilginç olmuş. Beğenen arkadaşlar da evlerin kendini beğendi eşyaları beğenen çıkmadı henüz.

Resimler zaten 3ds max. Gerçek değil yani, çizim programıyla yapılmış. Ama çok ferah, tasarımı beğendim.
Çizim oldukları çok net değil mi:9:,yanlış anlaşılmak istemem asla netten fotoları bunlar eşyalarımla da fesferah olur inşallah çok teşekkür ederim bambum

Bence eviniz yerleştikten sonra içine geçtikten sonra koysaymışsınız çok daha güzel olurmuş sonuçta beğenenler projeyi beğenmiş oda zaten evlerin internet sitesinde zaten var

Bence eviniz yerleştikten sonra içine geçtikten sonra koysaymışsınız çok daha güzel olurmuş sonuçta beğenenler projeyi beğenmiş oda zaten evlerin internet sitesinde zaten var
Konunun adı evim güzel evim ya ben de oturacağım yaşayacağım evlerin resmini koydum. Açıklamasını özellikle yaptım ki arkadaşlar yanlış anlamasın. Biri henüz zaten proje halinde diğeririn mobilyalar hariç her şeyi aynı banyo mutfak vs. başka arkadaşlar da topiklerine taşınmadıkları evlerin fotolarını koymuşlar ama kimseden böyle tepkiler görmemişler anlayamadım:) netten mobilya koyan arkadaşlar da var çünkü almışlar,evlerinin bi parçası. Herkes burada heyecanını heveslerini emeklerini paylaşmıyor mu sonuçta? Görüşünüz için teşekkür ederim.

bence de kendi mobilyalarınızla foto koysanız daha doğru olurdu.sadece siz değil diğer netten foto koyanlarda sabredip orjinal foto koymalılar bence...

bence de kendi mobilyalarınızla foto koysanız daha doğru olurdu.sadece siz değil diğer netten foto koyanlarda sabredip orjinal foto koymalılar bence...

Mobilyalar yerleşince ilk iş buraya koymak olacak :) bazı arkadaşlar art niyet aradı neden anlamadım ama üzüldüm de.

Back
X