Vücudumu beğenmiyorum

bıktırdınız ergenuslar cidden bıktık

Neden?
18 yasinda bir insanin derdi olamaz mi?
Neden insanlar ergenligi gecince kendini bisey saniyor anlamiyorum
Begenmiyorsan okuma konumu
Zorladik mi?
Alt tarafi tavsiye almaya geldim giyimimle ilgili
He tabi begenmediniz kocam falan aldatmadigi icin

niye yeni üye olanlarda ille de buraya konu açma gibi bir takıntı oluyor,anlamadım.Yeni üye oldum da......diye başlayan cümleler....Dert desen dert değil,yardım istesen değil,büyük bir problem hiç değil.Kilon varsa yemeyi kesersin,hareketini artırırsın.Artık bunu bilmeyen mi kaldı? Bunu yazmanın mantığı ne ?Eğer nefsine hakim olamıyorsan bizim adımıza yapacak bir şey yok zaten.

Belki derdimi anlatmak birilerinden fikir almak icin uye olmusumdur?
Fikir almak icin geldim iste ne giymeliyim diye
Nasil zayiflarim diye mi sordum ben?
Pardon yazmaya baslarken nasil baslamam gerektigini size sormayi unutmusum!
Hey allahim ya!
Sanki aman cok buyuk derdim var dedik
Biraz dert ettim yardim istedim

Siz de inandınız bunun bi ergen genç kız olduğuna!
Başlıktan bile belli kadın olmadığı...
Üslubu da tam erkek üslubu.

Al iste ya
Erkek sanilmamin sebebi nedir yani eksi demem mi
Tepkimi gostermek istedim
Ama dedektifler is basinda
Cok mu zeki saniyorsunuz kendinizi
Erkek uslubu nedir allah askina?
"Ay bebisim ya ne giysem bugunn gobisim cikiyor accik kocisim de gelmedi soramiyorum kieee ((" tarzi yazmamak erkek uslubu mu?
Basliktan kadin olmadigimi anladiginiza gore ustun yetenekleriniz var
Ben erkek olsam niye boyle bir konu aciyim yeter biktm kezban diyen erkeklerden diyeyim?
Giderim sevgilim penisini azcik soktu bisey olur mu diye konu acip oturur izler eglenr kendimi tatmin ederim
Sanirim erkek uye yakalayana odul veriyorlar burda
Her konuya erkek fake yalan diye damga yapistirilmasinin baska aciklamasi olamaz yani
Bazi konular bagririr bas bas ben erkegim diye anlarim da
Ama kiyafet tavsiyesi almaya geldim yani
Fazla zorluyorsunuz

Tesekkur ederim cok
Ama boyle kesin yargilarda bulunuyorlar ya kendimi tutamiyorum ben

bu forumda her konuda garip sivri çıkışları olan vatandaş çok bulunur Jamiryocum. görmezden gelivereceksin. hiç laf yetiştirmeye çalışıp sinirini bozma.çok rahatsız edici olduğunu düşündüğün yorum olursa kötü içerik bildiriminde bulun(mesajların alt köşesindeki ünlem) yöneticiler ilgilensin.

yazmadan geçemeyeceğim, kendini ifade edişini çok beğendim...
yaş itibariyle bu yaşadıkların normal, zayıflasan da o aynaya baktığında hep kocaman göreceksin kendini bu yaşlarda, hepimiz geçtik o devirlerden. kaldı ki boyun Türk standartlarına göre öyle çok kısa da değil, kilona gelince şişko hiç değil, şu ergenlikten çıkınca vücudun daha bir oturacak ve şekillenecek merak etme. tabi bu sırada biraz sporla destek verebilirsin kendine.
kıyafet seçiminde arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş onları dinlersen daha hoş bir görünüme sahip olacaksın.
bir şey daha söylemek istiyorum. ben 3 yıldır kk ya üyeyim, hamilelikle başladık daha sonra hemen hemen her gün en az bir defa bdv bakıyorum. hiç burada konu açmadım, işin aslı açmaya da çekiniyorum malesef hemen ilk konu yargılarından dolayı. bu arada bu bölümün başında farkındaysanız sebepsiz sıkıntılarınızı bile yazabilirsiniz diyor.

Tesekkurler :)
Zayifliycam su lysyi atlatayim insallah
Bacaklarimi da su an takmiyorum takamiyorm cunku lys de ilk 10bine girmem lazim 79binle imkansiz gozukse de basaricam insallah:)
Evet tavsiyeler guzeldi sagolsunlar
Evet ben de biliyorum orayi da belli bir dert skalasinin altinda kalanlari nedense dovuyorlar burda sanki herkesin kendi derdi kendine buyuk degil
Bence cekinmeden konunuzu acin
Gereken cevaplari verirsiniz
Kimse yorum yazmak zorunda degil sahte konu sanan okusun gecsin

okul işini n'aptın karar verebildin mi?
özel mesaj hakkın olmadığı için burdan soruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
okul işini n'aptın karar verebildin mi?
özel mesaj hakkın olmadığı için burdan soruyorum

Su an 79 binlerdeyim ygs sonucumla
Lysde ilk 10-20bine cekerim diye dusnuyorum
Cunku duydum 80binden ilk 10bine ceken var capa diste okuyor
Ben de oyle gaza geldim iste insallah olur diyorum su anlik
Sonuna kadar istanbul dis istiyorum ya da marmara kocaeli felan

eğer mankenlik yapmak gibi bir düşüncen yoksa bacak boyunun hiçbir anlamı yok.Zamanla kendi vücut tipine uygun kıyafetlere yöneleceksin.Şimdi bu kadar takma diyecem ama o yaşlarda her insan dış görünüşüne takacak birşeyler bulur.O ekşicileri falan da çok kafaya takma.

Yok yahu ne mankeni 1653-165boyla (tam ben de bilmiyorum boyumu)
Aslinda sanirim sevdigim insanlar haric kimin ne dusundugunu onemsememeliyim ben

Tesekkurler yorumlariniz icin
Sanirim artik boru paca pantolonlara yonelicem :)

Bu arada ben daha onceden bacak kemigimden olcup (mezurayla) not etmisim bir yere 97 cm
Sizce kisa mi normal mi?

Kıyafetlerle küçük hilelerle bu sorunları kapatabliyorsun. Mesela şu skinny kotları yerine üst tarafı oturan paçası hafif ispanyol olanları giy. Ve paçalar yerleri süpürücek şekilde olsun. Hafif sivri burun bir ayakkabı da olursa bacak boyunu daha uzun gösteriyor. Ayrıca düşük bel yerine yüksek belde bacak boyunu uzatır. Kısa paçalı, tam bilekte biten yada diz altı kapriler cık cık olmaz. Bunlar uzun bacaklı hatunarın rahatça giyebileceği kıyafetler.

Elbileselerde de daha çok iki parçalı, alt parçası yani etek kısmı farklı renkte daha çok siyah olanı ve tam göğsün altından başlayan yada göğsün az aşağısından büzülen sonrası hafif bollaşan elbiseler de bacak boyunu uzun gösteriyor. Tek etek giyeceksen ara boy olmasın, ya uzun yada diz üstü olsun ve sakın bot yada topuklu bot gitme. Bunlar bilekte bittiği için bacağı keser ve daha da kısa gösterir. Ya topuklu ayakkabı yada çizme giy. Topuklu botlar pantolon altına :) Yazlık ayakkabılarında da bilek banlı sandalet veya ayakkabı da aynen bacağı kesiyor ve kısa gösteriyor. Ucu sivri gelen babetler veya gizli platform topuklu hafif sivri burunlu ayakkabılar bacak boyunu uzatır.

Sonra üst kıyafetlerde tunik tarzı değilde belin hemen altında biten, yani kısa olanları tercih edebilirsin. Çizgili şeyler giymek istersen dikine olsun, enine çizgiler geniş gösterir. Birde v yaka da hem üst bölgeyi zayıf hemde genel proporsiyon olarak uzun gösteriyor.

Benim de uyguladığım ve şu an aklıma gelen hileler bunlar. Kısa boylu biri olarak evet herşeyi giyemiyorum ama en azından giydiklerimi kendime yakıştırıyorum, ee moda da kişinin kendine yakışanı giymesi değil mi :))

Son düzenleme:
Hehe sen aynı benim gibiymişsin ben de 166 boyundayım 54 kiloyum şu anda ölçülerim 82-60-90, Ben de boru paça ve bol paça pantolonlar tercih ediyorum altına da düz giydiğim de oluyor topuklu giydiğimde her türlü iyi durduğunu düşünüyorum. Kalçanın büyük olması dezavantaj olmuş ben genelde kalçamı örtecek kadar uzun giyerim hem altından pantolonun ağ kısmı görünmeyince bacaklarım daha uzun görünüyor. Bunun dışında çarpık olmaları benim de canımı sıkıyor bol paçalar bu nedenle bizim için yapılmış diyebiliriz :) Boru paçada beli bana tam olan pantolon alırsam bacaklarımın çarpıklığı çok ortaya çıkıyor bence ve boru paçayla topuklu giyersen de bacakların 2 kat daha çarpık görünüyor.. Özetlersek boru paça giyersen topuklu giyme, bol paçalarla istediğin kadar topuklu giyebilirsin. Uzun eteklerde (yüksek belli-eğer kalçanı kötü göstermiyorsa) tercih edebileceklerin arasında.

166 boy 54 kilo olan biri nasıl 82-60-90 olabiliyor ki :44: Sanki çok daha fazla olmalı

Başlık düzenleme....

Son düzenleme:
Valla ben de bilmiyorum herkes zayifsin kilo al diyor aliyorum ama hala zayifsin kilo al diyorlar aldigim kilolar nerede bir anlasam zaten 49 kiloyken giydigim pantolonlar hala tam oluyor ama simdi dusununce cidden garip geldi evdeki tarti bozuk diyecegim ama spor salonundakinde de 54tum ve bu olculerde orada alindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…