- Konu Sahibi WomanAndProud
-
bıktırdınız ergenuslar cidden bıktık
bıktırdınız ergenuslar cidden bıktık
niye yeni üye olanlarda ille de buraya konu açma gibi bir takıntı oluyor,anlamadım.Yeni üye oldum da......diye başlayan cümleler....Dert desen dert değil,yardım istesen değil,büyük bir problem hiç değil.Kilon varsa yemeyi kesersin,hareketini artırırsın.Artık bunu bilmeyen mi kaldı? Bunu yazmanın mantığı ne ?Eğer nefsine hakim olamıyorsan bizim adımıza yapacak bir şey yok zaten.
Siz de inandınız bunun bi ergen genç kız olduğuna!
Başlıktan bile belli kadın olmadığı...
Üslubu da tam erkek üslubu.
Kizmana gerek yok erkeksen bile -ki oyle oldugunu dusunmuyorum. Uslubun gayet guzel, kendini de cok guzel ifade ediyorsun.
Tesekkur ederim cok
Ama boyle kesin yargilarda bulunuyorlar ya kendimi tutamiyorum ben
yazmadan geçemeyeceğim, kendini ifade edişini çok beğendim...
yaş itibariyle bu yaşadıkların normal, zayıflasan da o aynaya baktığında hep kocaman göreceksin kendini bu yaşlarda, hepimiz geçtik o devirlerden. kaldı ki boyun Türk standartlarına göre öyle çok kısa da değil, kilona gelince şişko hiç değil, şu ergenlikten çıkınca vücudun daha bir oturacak ve şekillenecek merak etme. tabi bu sırada biraz sporla destek verebilirsin kendine.
kıyafet seçiminde arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş onları dinlersen daha hoş bir görünüme sahip olacaksın.
bir şey daha söylemek istiyorum. ben 3 yıldır kk ya üyeyim, hamilelikle başladık daha sonra hemen hemen her gün en az bir defa bdv bakıyorum. hiç burada konu açmadım, işin aslı açmaya da çekiniyorum malesef hemen ilk konu yargılarından dolayı. bu arada bu bölümün başında farkındaysanız sebepsiz sıkıntılarınızı bile yazabilirsiniz diyor.
okul işini n'aptın karar verebildin mi?
özel mesaj hakkın olmadığı için burdan soruyorum
Boyle ilginc bi basligi neden sectim ben de bilmiyorum
Ben yeni uyeyim ve bir suredir takip ediyorum burayi
Kafama takilan bir seyi yazmaya geldim klasik bir ergen problemi
Ama 18 yasindaki bir kizdan "kaynanam beni sevmiyor" diye baslik acmasini bekleyemeyiz sanirim :)
Neyse
Ben oyle cok disari gezip tozan biri degilim
Pazartesi arkadaslarla YGSnin etkilerini silme adina bulusma karari aldik
Ben de cok cikmam ya disari heycan yaptim giyicegim seyleri sectim denedim aynada nasil oldular diye baktim felan
Gel gor ki kac kilo verirsem vereyim beni inatla birakmayan gobegim ve annemin genetik armagani olan buyukcek popom beni rahatsiz ettiler bacaklarim da hafif carpiktir. Ve aynada bakarken farkettim sanirim bacaklarim da kisa
Dis gorunusumle basim dertte anliycaginiz
Kilo hadi neyse de bacaklarimin kisa olmasi moralimi bozdu gerci tam emin degilim buna nasil karar veriliyor nasil olculuyor falan bilmiyorum ama vucuduma uymadiklari kesin
Tam bir Kezbanusum degil mi eksici gencler?
Ben dis gorunusunu fazlasiyla takan biriyim ama bu dis gorunuse cok onem veren yuzeysel bi insan oldugumdan degil kesinlikle . Neden bilmiyorum. Ve eger dalga gecilme fobisi diye bisey varsa ben de kesinlikle ondan var
Belki de Brad Pittvari (!) erkeklerimizin damarinda turk kani tasiyan her kiza "kezban" "sisko" "cirkin" yaftasi yapistirmasindandir
Ama daha cok kendimle ilgili olugu da acik
Demem o ki vucudumu begenmiyorum -ki bu bir genc kiz icin onemli bir sorundur
Bacak boyumu uzatamam heralde bu saatten sonra
Simdi bunu buraya niye yazdigimi da bilmiyorum ama mutsuz oldum oyle iste
Umarim "bu da dert mi be ne konular goruyoruz her gun" diyenler yorum yapacaklarsa yapmamayi tercih eder
Herkesin derdi kendine degil mi?
eğer mankenlik yapmak gibi bir düşüncen yoksa bacak boyunun hiçbir anlamı yok.Zamanla kendi vücut tipine uygun kıyafetlere yöneleceksin.Şimdi bu kadar takma diyecem ama o yaşlarda her insan dış görünüşüne takacak birşeyler bulur.O ekşicileri falan da çok kafaya takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?