Vücudumu beğenmiyorum

canım 20 yaşına kadar bütün uvuzlar gelişmeye müsaittir.araştırma yap mesela spor merkezlerine başvur bilgi al...

1)
Ben eksi sozluk yazari degilim ve buraya gelip reklam yapma amacim yok orda turk kizlarini ezikleyen , insanlarin dis gorunusuyle dalga gecen insanlardan nefret ediyorum ve bunu diyenlerin %99 u erkek burasi da bir kadin forumu ben sadece onlarla dalga gecmek istedim biraz da biz dalga gecelim degil mi? Ayrica bundan hemcinslerime dert yanmayacaksam gidip de kezban avcilarina mi dert yanacagim?
Bu insanlar artik gercek hayatta da turemeye basladiklari icin bu sitemim
Sadece internet aleminde kalsalar neyse

2)
Biraz gobekli ve kisa boylu oldugum icin sanirim onlara gore ben de bu tanima giriyorum ve buraya konu acmisken bundan da yakinayim , birazcikdedim ayrica bir cogu burayi dalga gecmek icin okuyordur zaten kisa bir mesaj vermek fena olmazdi
Yani o "tam bir kezbanusum degil mi eksici gencler" onlaricin kucuk bir mesajdi
Bilmem anlatabildim mi

3)
Gercekten 18 yasinda daha bir kac saat ince sinava girmis bir kizim eksi sozluk uyesi degilim sadece bazi konularda dogru duzgun yorumlar oluyor onlari okuyorum ayrica reklam yapmak istsem neden bunu dalga gectikleri kadinlarkulubunde yapayim ki?
Hayir yani bu konu gercek ama "bakiyorum da ciddiye alinmis" yorumlari falan burdan komik oluyor

4) sanirim her konuyu fake sanma hastaligi baya yaygin
Bazilari kendini cok zeki saniyor sanirim

Beni dikkate alip yorum yapan arkadaslara cok tesekkur ederim birazdan tek tek alintilayip yorum yapicam :)

He bir de kendimi kezban gordugum falan yok ignelemelerimi anlamayan insanlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kızlar niye malzeme verip, ciddi ciddi yazıyorsunuz şu kamillere.
Daha başlıktan belli amacının dalga geçmek için konu açtığı.
Siz de yazdığı fake konuya boşyere cevap yazıyorsunuz.

Dalga gecmek falan degil amacim
Anlamadiniz mi hala nefret ediyorum turk kizlarini asagilayanlardan!
Hey allahim ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Tesekkurler bunlara uyucam :)
Yanliz surekli o rahatsiz topuklari giymek hosuma git,iyor da katlanicaz
Belki ferihanin topuklu spor ayakkabilarindan bulurum
Gobegim biraz ayva galiba benim hepsi ortada toplamiyo yani onden bakinca sorun yok yan donunce 30cm kalinlasiyorum :/

Tesekkurler

Ben de bo tlisort giyorum da hep ayni tarzdan sikildim valla dersaneye kizlar bi geliyo hepsi moda ikonu gibi
Jamiroquai sevdigim bir grup ama bence yanlis isim secmisler Jamiryo daha guzel

Uzar insallah ama sanmiyorum ben
Annem benle dalga geciyor beni bile gecemedin diye kendisi 172
Vardir elbetherkesin kusuru ama ben benimkileri duzeltmek ya da en azindan gozden uzaklastirmak istiyorum :)

Ama vucut tipi degisiyor yani baskasi 58 kiloyla cok sisko da durabilir cok ince de onemli olan orantili dagilmasi ben de popo ve gobekte toplanmis cilgin seyler

Eksi konusu acmadim gonderme yaptim
Neden yaptigimi sordular soyledim
Hayir yani niye hemen fake damgasi yiyorsam

Dön bak bakalım ben sana fake demış mıyım ?
Demem zaten, yönetıme bıldırımı yaparım onlar ınceler, eğer fakesen görürüz zaten.

Bazi seyler demeden anlasilabiliyor
Ayrica son yorumlarin cogunlugu bu imada
Burayi yeterince okudum bir konuya sahte damgasi yapistirmak bazilarinin hobisi
Fake de degilim merak etmeyin
Eger oyle bi imada bulunmadiysaniz ozur dilerim
Ama diger yorumardan sonra okuyunca oyle geliyor

Bak yukarda benım yaptığım yorum var, taktık bıle vermışım
dığer yorumlar benı ılgılendırmez
bazı şeyler demeden anlaşılıyor demışsın, nasıl anlaşılıyor merak ettım, hanı yüz yüze olsak hak verırım de böyle bıraz tuhaf oldu..

Neyse, fake olup olmaman benı ılgılendırmez.
Pembe Dolap topıgıne kıyafetlerıne ekle ıstersen yardımcı olalım. Madem kılo sorunun var neler gıyebılceğını söylerız.

Ima etmekten bahsediyorum
Bu yazarak da yapilabilir

Pembe dolap topigi neresi ve hangi bolumde acaba?

Ben konu sahibesinin erkek olduğunu düşünmüyorum. Yazar olabilir ama aklı başında bir kız olduğu düşüncesindeyim.

Uzun zamandır bu yaştaki bir insanın yorumlarını bu kadar leyifle okuduğumu da hatırlamıyorum.

Bence sözlük yazarı değilsen bile olmalısın

Ben de aklıma gelen son bir şeyi söylemek isterim.
Güzelleşmek istememiz çok normal ama bunu o kadar çok eksiklik duygusu üzerinden yapıyoruz ki...
Senin ayna karşısında bacaklarına bakıp kısa bulman ve "beni de kesin o eleştirdikleri Türk kızları gibi bulurlar" demen, o kadar iyi gözümde canlandı ki. Çünkü ben de aynı şeyi yaşadım hep. 24 yaşındayım, hayatımda şu ana kadar kendimi bir kere bile güzel bulmamışımdır. Hep uzun boylu sarışın Rus kızlarını, tahta gibi Fransız kızlarını düşünür, renkli gözlü, uzun boylu, ince olmayı hayal ederdim (ki hala da ediyorum malesef zaman zaman). Ama bu imkansız ki. Ayrıca ırkçılık, ayrıca ne gerek var? Fransa'da başıma gelen bir olayı söyleyeyim. Otobüs beklerken bana göre gayet güzel bir anne kız yanıma yaklaştı ve "Siz nerelisiniz?" diye sordular. "Türkiye" diyince "Çok güzel bir kızsınız. Yüzünüz, gözleriniz, ifadeniz çok güzel" dediler. Ben gerçekten Türkiye'de sıradan kabul edilen, hafif toplu, kalın bacaklı, 165 cm boyunda bir kızım. Ama bu örnekten çıkaracağım, her insanın güzel bir yanı vardır. Biz de egzotik arayışlardaki erkeklerimizin lafına kanıp aşağılık kompleksine girmemeliyiz bence.
Bu sene bu düşüncelerim kendi kendime değil ama bana çok yardımcı olan bir erkek sayesinde değişti. Şimdiki sevgilim bana çok yardım etti, benim beğenmediğim yönlerimi beğenerek, beni gerçekten güzel bularak. Kalın bacaklarıma bile "ne güzel, biçimli" filan diyor. Kesinlikle böyle bir erkek bulmalısınız ilerde. Algısı kirlenmemiş, saf kalmış bir erkek.
Amacım kesinlikle kendimi övmek değil. Ama hiçbirimiz çirkin olduğumuzu düşünmemeliyiz. Benim sizin yaşınızda (18) bir kızkardeşim var. Ona her zaman "çok güzelsin" diyorum. Siz de güzelsinizdir diye düşünüyorum. Buradaki önerileri dikkate alın ama bir daha "Bana da kısa bacaklı derler" diye düşünmeyin bence. Çünkü ne gerek var ki?!!!!

32 yaşındayım ve genel hayatımı şişko olarak geçirdim hala daha öyleyim o bahsettiğiniz erkeklerle hiç karşılaşmadım nedense :26: hoş karşılaşsamda şöle uçan tekme atardım ağızlarına doğru

bırakın kim ne düşünüyor ne söylüyor gülün geçin, daha 18 yaşındasın hayat böyle şeyleri takıp kendine dert edicek kadar uzun değil mağlesef hayatının keyfini çıkar mutlu ol

bacak boyunu yazmadığın için problem var mı yok mu bilmiyorum da hitap problemin olduğu aşikar

kkda topic açıp ekşici gençler diye hitap etmek neden?

Aman taktığın şeye baaaak :) hiç kimse güzel değildir ki canım elbet birinin bi sorunu vardır birinin konusması bozuktur birinin vüdunnda görünmeyen yerleri bozuktur :) nebiliiyim vs vs

kilon için diyet yaparsın kısa bacak içinde giyim ile uzun gösterebilirsin:) Allah baska dert vermesin

Kısa boylu birsürü güzel kadın var :) önemli olan giyim tarzın ve bakımlı olman hem topuklu bacak boyunu uzatır kafana takcak bişey yok bence:)

Bacaklarının kısalıgı carpıklığı falan bunlar boş işler... eğer neşeli kıpır kıpır bir insansan emin ol içine cin kaçmış insanın bacağı gibi ters yüz dönük bacaklarınız bile olsa fark etmiyor.

Konunuzun başlığına bayıldım,epey bir güldüm,bence oldukça yaratıcı ve kendi ile barışık bir hatun kişiye benziyorsun... takma derim. sen yamuk mu diye baktıkca sana yamuk gelicek

Tesekkurler ben de sizleri birazcik da eglendirmeyi istemistim zaten :)
Cogunlukla neseliyimmevet ama boyle sekilci insanlar oldukca ne kadar takmiyorum ben desem de biraz moral bozuntusu oluyor tabii

Kısa boylu birsürü güzel kadın var :) önemli olan giyim tarzın ve bakımlı olman hem topuklu bacak boyunu uzatır kafana takcak bişey yok bence:)

Boyum degil de daha cok bacak boyum/govdem orani canimi sikmisti biraz
Simdi iyiyim

Ergenlik iste ne zaman buyuycem bilmiyorum

Diyete basliycaktim ama yaza ertelemeye karar verdim simdi lys falan var malum kendimi sikmiyim diye :)

bacak boyunu yazmadığın için problem var mı yok mu bilmiyorum da hitap problemin olduğu aşikar

kkda topic açıp ekşici gençler diye hitap etmek neden?

Bunu defalarca yazdim hitap problemim yok cok sukur
Fakat sizin ya anlama probleminiz var ya da arada kalan sayfalara goz atmadiniz

Bacaklarimin boyunu da yazdim saniyorum 97cm di sanirim

Bence hic karsilasmayin daha iyi boyle
Mutlu olmaya calisiyorum da lys bir yandan ygs bir yandan
Oyle iste

Kendinizi ovdugunuzu dusunmuyorum
Ne demek istediginizi anladim :)
Elbette herkesin guzel yanlari ve tam tersi kotu yanlari var
Ben biraz takintili biriyiim sadece :)

Tesekkurler :)
Zaten erkek uye gordum az once bi tane hala banlnmamis nedense
Simdi millet onunla ugrasiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…