Vücudumu beğenmiyorum

Boyun 165 kilon 58 falansa biraz daha kilo ver o zaman. Kiminin vücut tipi 2-3 kiloyu bile kaldırmıyo, taşıveriyo hemencik.

Zaten arkadaşlar kıyafet önerisinde bulunmuşlar, taytvari şeyler giyme. Hele dar paça pantolon hiç.Ben bile kendimi çarpık sanıyorum bazen.
En iyisi boru paça veya ispanyol paça. Hem bunlara topuklu ayakkabı daha çok yakışıyo ve daha zarif gösteriyo.

Azcık spor, kıyafette taktik, kezbanus derdus biterus okiş

bacak boyun kaç ki :26:

Asla zaten düşük bel dar tayt tercih etme ki bende çarpığım hemde zayıfıfım ama colis'in çok güzel kotları var bak derim 45 tlden 200 tlye kdar var

bende dolgu topuk ve ince topuklarla dizden yarım cm aşağıda etekelr al içinede sokabileceğin gömle vs şeyler çok tatlı olursun.

Ben de heralde kisacik boyumla adriana lima bacagi beklemiyorum
Bi oran vardir vucutta
Ust beden-alt beden
Kisa olup da 1 metre bacagi olabilir bi insanin
Yorumunuzu asagilayici buldum[/QUOTE]

Benim mi:))ben ve aşağılayıcı yorum buda güzelmiş neyse:))

Canım , poposu çok büyük olanların bacak boyu kısa görünür genelde . Eğer çok dert ediyorsan poponu eritmek için egzersizler yapabilirsin .

Bu örnekler mesela.. Ben de gri pantolon gibi bol paça seviyorum..vücudu güzel gösteriyor :)

Eki Görüntüle 666244

Eki Görüntüle 666245

ben de genelde ispanyol paça giyerim, asla dar paça, skinny denilen bacakları saran taytımsı pantolondan giymem.

kıııız naptın sen? ben de sandım ki kilolusun... benim de boyum 162 kilom 58. benim de kalçam 100!! ayol nesi büyük bu poponun. abartmıyor musun? giysilerim genelde 38 bedendir... kilolu bir vücut tipi değil ki bu. sadece azıcık basen var senin boyuna göre kilon fazla değil. o kadar büyütme gözünde yahu

Boyumu kilomu yazmamismiyim yav :)
Yzdiklarim silinkisti unutmusum bi daha yazmayi
Boyum hemen hemen 165tir kilom da 58 falan

Bu arada yukaridaki pantolon cidden hos ama benim boyum kisa bana gider mi acep

paçalarını boyuna göre ayarlayacaksın, dolgu topuklu ayakkabı giyip ayarla, paçalar yere çok yakın olmalı, kısa olmamalı, uzun gösterir o zaman

Son düzenleme:
Boyumu kilomu yazmamismiyim yav :)
Yzdiklarim silinkisti unutmusum bi daha yazmayi
Boyum hemen hemen 165tir kilom da 58 falan

Bu arada yukaridaki pantolon cidden hos ama benim boyum kisa bana gider mi acep
aramızda 7cm var çokta değil aslında..

ama kilon çok fazla ben bu boyda 55 kilo olunca nasıl belli ediyor

sen kesinlikle şöyle giyinmelisin kesinliklee!

yüksek bel pantolon ve topuklu ayakkabı :13:

Bilmiyorum ki mezurayla olcsem dogru cikar mi ki

Başlığın manası nedir?
Bu ekşi sözlükçülerin kadınlar kulubüne takılan ve bu türevdeki bayanlar için kullandığı "kezban" yakıştırmasıyla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Canım , poposu çok büyük olanların bacak boyu kısa görünür genelde . Eğer çok dert ediyorsan poponu eritmek için egzersizler yapabilirsin .
evet evet kesinlikle katılıyorum 110 cm bacağım var ama yazın aldım kiloyla sanki bodurum o dere ve genetik benimde popom vardır... birde dahda büyüdü şimdi eridi tabi

kezbanus YGS bugun mudur yarın mıdır sanırım yarındır bu yüzden giderus çalışarus...

Başlığın manası nedir?
Bu ekşi sözlükçülerin kadınlar kulubüne takılan ve bu türevdeki bayanlar için kullandığı "kezban" yakıştırmasıyla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Ne önemi var. Altı üstü kıyafet için bi konu açmış.
Kaynım bana atladı dememiş ya.

Hep bu popom!

Nasil yani ?popom buyuk degil mi? E benim aynada gordugum ne o zaman belki de vucut tipim farklidir
Gobegim var ama gercekten
Abarttim mi ben acaba ??
Ama annem falan hep koca popo der
Ben o boru paca ispanyo pacalari falan begendim tarzimi da degistireyim bari universite oncesi:)
Zayiflarsam belki de bacaklarim uzun gorunur
Bi ara olcdum de bacak boyum 90 kusur bisey cikmisti diye hatirliyorum tam emin degilim ama hatirlamiyorum
Zaten oyle olculmuyodur ki dimi?

Başlığın manası nedir?

Sevmiyorum o yakistirmayi ve kendi capimda dalga gectim aslinda
Aslinda o turk olan her kadin icin gecerli kadinlarkulubu icin degil
Adriana lima turk olsa yine b*k atarlardi bence

Kilo vericem de malum ygs donemindeyiz su an aslinda bu vermis halim yani daha onceden ilac yuzunden 62 kilo olmustu, sonra ben hic bir sey yapmadan gitti kilolar biraz daha versem cidden iyi olucak soyle bi 52 falan
Alisveris yolu gozuktu iyice
Popomu nasil kucultebilirim onu arastirmaya basliyayim bari
Aminus

Popon genetik mirassa küçültmen biraz zor olurus
Benimki de hafif büyüktür öyle arkada kalır mesela
Ama, step yaparsan sıkılaşmış olur, yayık durmaz. Steple ben baya düzeltmiştim.

Neyse verirsin, şu ygs dönemini atlatınca.

Anlatım ve ifade şeklin açıkça kezban olmadığını gösterir nitelikte.
Evet ergensin, ama hiç ergen değil gibisin.
Bayılıyorum bu yaşta böyle kendini düzgünce ifade edebilen insanlara.

Yaşın ilerledikçe kendini daha güzel hissedeceksin.
Ama çok takıntı haline getirirsen söylediğin gibi destek alabilirsin.

Tesekkur ederim ben de aksine kendimi ifade edemedigimi dusunuyordum :)
Kesle guzel hissetmek bu kadar onemli olmasaydi ama onemli malesef :|
Yorumunuz icin tesekkurler Tekrar :)

Popom aslinda siki benim yani sekil olarak sorun yok da boyutu buyuk kannimca
Bizim anne tarafinda popolar hep buyuk ve diktir zati
Ama uzun boylarini alamamisim
Ama spora basliycam kesinlikle ne kadar bu konuda tembel olsam da
Popoyu kucultuyorus!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…