- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 31
Yok yaşı 35 değilmiş, kadın erkekten 35 yaş büyükmüşMature için yaşlılığın başlamış olması gerekiyor yalnız. 35 daha çok erken.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaşı 35 değilmiş, kadın erkekten 35 yaş büyükmüşMature için yaşlılığın başlamış olması gerekiyor yalnız. 35 daha çok erken.
AbbaaavvvvvYok yaşı 35 değilmiş, kadın erkekten 35 yaş büyükmüş![]()
size bin kişi güzellikle ilişkinin bağı olmadığını yazmış hala aynı seyleri söylüyorsunuz?Kendin için yap diyorsunuz da insan kendiyle evlenemiyor. Bana kalsa böyle yaşarım da zaten 40 yıl yaşadım. Baktım ki çok yalnızım... aşırı kilo verdim. Sporla olacak iş değil çünkü deri fazlam çok. Kızlar bildiğiniz boş deriyim. Bu inanılmaz zor bir durum. Tek çözüm kombine deri alma ameliyatı.
Ameliyattan belli ki çok iz kalacak. Harita gibi. Sanırım ben hep yalnız kalıp yalnız öleceğim. Çok üzülüyorum.
Erkekler icin degil, kendiniz icin yapin ne yapmak istiyorsaniz. Cunku elestirecek erkek inanin mukemmel gorunusteki bir kadina da kendini pislik gibi hissettirebiliyor. Ama eger seven ve deger veren bir erkege denk gelirseniz o acilari cekmenize bile gerek kalmayacaktir.Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
ya ben 46 bedenimEvet çünkü erkekle olmak istiyorum. Güzellikle ilgisi olmasa sevgilim olurdu ama olmadı yok. Kiloluydum çok. Şimdi adım attım kilo verdim 65 kilo verdim(((((( bu zordu. Yorucu. Belki de hiç kilo vermesem iyiydi. Sarkmazdım dimi
![]()
Daha öncede yazmıştım, dış güzellik sadece ilk görüşte önemli olabilir.Yüzümde sorun yok ki. Güzelim aslında. Vücudum çirkin. Geçmişte şişman olduğum için eleştiri çok aldım. Hatta terk edildim. Direkt kilolu olmasan senle evlenirdim diyen de oldu. Ondan da ben ayrıldım. Git zayıf bul o zaman dedim.
Çok haklısınız. Olumlu yorumun için teşekkürler.Daha öncede yazmıştım, dış güzellik sadece ilk görüşte önemli olabilir.
Mesela benim bir yakınım, bir erkeğin fotoğrafını görüyor ( evlilik için) beğenmiyor ve görüşmüyor. Daha sonra bir tesadüf, bu çocuk arkadaşımın çalıştığı hastaneye muayeneye geliyor ve işlemleri uzuyor. Öğle arasında denk gelip sohbet ediyorlar. Sonrasında arkadaşım onu beğeniyor. Şimdi evliler.
Aslında en başta çok yakışıklı görüp görüşseydi, belki düşünceleri - zihniyeti hoşuna gitmeyecekti. Nitekim tesadüfen vermiş olduğu şansta gerçekten iyi ve hoş sohbetli biri olduğunu anladı. Ve dış görünüşe olan önem azaldı.
Mesela benim için bir erkekte önemli olan şeyler ;
Zengin olması değil - çalışkan olması. (Taşı sıksan suyu çıkarır cinsten),
Sorumluluk sahibi olması, bana ve büyüklere saygılı olması, merhametli olması, Zeki olması, nerede ne konuştuğunu bilecek biri olması.
Bu özellikler yoksa , yakışıklı olması sadece en başta dikkatimi çekerdi ama sonra hiç ama hiç ilgimi çekmezdi
Ayrıca güzellik göreceli bir durum.
Anlatmak istediklerimi anlatabildim mi bilmiyorum:)
"Kilolu olmasaydın evlenirdim" diyen erkek var ya, onu düşünüp hiç üzülme. Sen o dönem 34 beden sıkı vücutlu olsaydın, şuan hala o bedeni koruyor olacağının garantisi yoktu. Yaşın ilerlemesi, gebelik gibi bazı faktörler illa ki vücudu değiştirir. O zaman ne olacaktı? Seninle ya ayrılacaktı ya da seni aldatacaktı.
Hiç beğenmediğimiz biriyle birlikte olamayız tabi ama diğer faktörlerin daha önemli olduğunu ve o diğer faktörler bazen bakış açımızı değiştirdiğini anlatmaya çalışıyorum..
Evlilik isteğinizi biraz çevrenize çıtlatırsanız, çevrenizdeki insanlar bekar birini tanıyorlarsa - tanırlarsa sizinle görüştürmek isteyebilirler.Çok haklısınız. Olumlu yorumun için teşekkürler.
Hayat çabuk akıyor. Benim çok tecrübem yok. Öyle çok sevgilim de olmadı. Kimse de bana teklif etmedi. Kimse ilanı aşk etmedi mesela.
Bu özgüven kırıcı. Ne kadar özgüvenli olursan ol. Bi yerden sonra umut kırıcı.
Ve ben de dedim ki; kesin dış görünüşüm berbat ve kimse beni beğenmiyor. Yanıma gelip tanışmıyor. Çok mu pasaklıyım. İtici miyim. Kokuyor muyum. Saçım mı kötü... bu hissi yaşamayan bilmez. Suratım çok mu asık mesela? Hep analiz yaptım. Sorun neydi.
Açıkçası flörtöz biri değilim. Bulunduğum ortamda erkeklerle sohbet etmem. Arkadaşça bile. Sosyal medya örneğin instagram ve tik tok kullanmam. İnternetten de tanışma huyum yok. Galiba seçeneğim çok daraldı.