• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücut Güzelliği Çok Önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin için yap diyorsunuz da insan kendiyle evlenemiyor. Bana kalsa böyle yaşarım da zaten 40 yıl yaşadım. Baktım ki çok yalnızım... aşırı kilo verdim. Sporla olacak iş değil çünkü deri fazlam çok. Kızlar bildiğiniz boş deriyim. Bu inanılmaz zor bir durum. Tek çözüm kombine deri alma ameliyatı.

Ameliyattan belli ki çok iz kalacak. Harita gibi. Sanırım ben hep yalnız kalıp yalnız öleceğim. Çok üzülüyorum.

Kendin için yap diyorsunuz da insan kendiyle evlenemiyor. Bana kalsa böyle yaşarım da zaten 40 yıl yaşadım. Baktım ki çok yalnızım... aşırı kilo verdim. Sporla olacak iş değil çünkü deri fazlam çok. Kızlar bildiğiniz boş deriyim. Bu inanılmaz zor bir durum. Tek çözüm kombine deri alma ameliyatı.

Ameliyattan belli ki çok iz kalacak. Harita gibi. Sanırım ben hep yalnız kalıp yalnız öleceğim. Çok üzülüyorum.
size bin kişi güzellikle ilişkinin bağı olmadığını yazmış hala aynı seyleri söylüyorsunuz?
istiyorsaniz olun deri ameliyati ama bu kafa yapısı ile ben birini bulma konusunda ise yarayacagini sanmıyorum.

Evet çünkü erkekle olmak istiyorum. Güzellikle ilgisi olmasa sevgilim olurdu ama olmadı yok. Kiloluydum çok. Şimdi adım attım kilo verdim 65 kilo verdim :((((((( bu zordu. Yorucu. Belki de hiç kilo vermesem iyiydi. Sarkmazdım dimi :(

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Erkekler icin degil, kendiniz icin yapin ne yapmak istiyorsaniz. Cunku elestirecek erkek inanin mukemmel gorunusteki bir kadina da kendini pislik gibi hissettirebiliyor. Ama eger seven ve deger veren bir erkege denk gelirseniz o acilari cekmenize bile gerek kalmayacaktir.

Seven değer veren erkek bu yaştan sonra olmaz ki :( siz de haklısınız. Umut güzel şey. Galiba benim için umut yok. Tüm umudumu kaybettim. Olmadı hiç. Daha da olmaz. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hepiniz haklısınız. Biri beni sevse böyle de severdi. Sevmedi.

Evet çünkü erkekle olmak istiyorum. Güzellikle ilgisi olmasa sevgilim olurdu ama olmadı yok. Kiloluydum çok. Şimdi adım attım kilo verdim 65 kilo verdim :KK43:(((((( bu zordu. Yorucu. Belki de hiç kilo vermesem iyiydi. Sarkmazdım dimi :KK43:
ya ben 46 bedenim
hayatımin çoğu kilolu geçti
bir sürü de sevgilim oldu ?
benim gibi bir sürü kadın var ?
sarkık bedenli kadınlar da var hiç aldırmayı düşünmüyorlar? eşleri var sevgilileri var?
sevgilinizin olmama nedeninin güzellik olduğunu kim söyledi size ya bu yasa nasıl geldiniz anlamıyorum
hiç yasinizin deneyimi yok gibi duruyor sizde ?
Allah aşkına olun deri ameliyati
ama sonrasında sevgiliniz olmazsa kalkip başka estetikte yapmayı düşünmeyin

Yüzümde sorun yok ki. Güzelim aslında. Vücudum çirkin. Geçmişte şişman olduğum için eleştiri çok aldım. Hatta terk edildim. Direkt kilolu olmasan senle evlenirdim diyen de oldu. Ondan da ben ayrıldım. Git zayıf bul o zaman dedim.

Yüzümde sorun yok ki. Güzelim aslında. Vücudum çirkin. Geçmişte şişman olduğum için eleştiri çok aldım. Hatta terk edildim. Direkt kilolu olmasan senle evlenirdim diyen de oldu. Ondan da ben ayrıldım. Git zayıf bul o zaman dedim.
Daha öncede yazmıştım, dış güzellik sadece ilk görüşte önemli olabilir.

Mesela benim bir yakınım, bir erkeğin fotoğrafını görüyor ( evlilik için) beğenmiyor ve görüşmüyor. Daha sonra bir tesadüf, bu çocuk arkadaşımın çalıştığı hastaneye muayeneye geliyor ve işlemleri uzuyor. Öğle arasında denk gelip sohbet ediyorlar. Sonrasında arkadaşım onu beğeniyor. Şimdi evliler.

Aslında en başta çok yakışıklı görüp görüşseydi, belki düşünceleri - zihniyeti hoşuna gitmeyecekti. Nitekim tesadüfen vermiş olduğu şansta gerçekten iyi ve hoş sohbetli biri olduğunu anladı. Ve dış görünüşe olan önem azaldı.

Mesela benim için bir erkekte önemli olan şeyler ;
Zengin olması değil - çalışkan olması. (Taşı sıksan suyu çıkarır cinsten),
Sorumluluk sahibi olması, bana ve büyüklere saygılı olması, merhametli olması, Zeki olması, nerede ne konuştuğunu bilecek biri olması.
Bu özellikler yoksa , yakışıklı olması sadece en başta dikkatimi çekerdi ama sonra hiç ama hiç ilgimi çekmezdi

Ayrıca güzellik göreceli bir durum. 🤗

Anlatmak istediklerimi anlatabildim mi bilmiyorum:)
"Kilolu olmasaydın evlenirdim" diyen erkek var ya, onu düşünüp hiç üzülme. Sen o dönem 34 beden sıkı vücutlu olsaydın, şuan hala o bedeni koruyor olacağının garantisi yoktu. Yaşın ilerlemesi, gebelik gibi bazı faktörler illa ki vücudu değiştirir. O zaman ne olacaktı? Seninle ya ayrılacaktı ya da seni aldatacaktı.

Hiç beğenmediğimiz biriyle birlikte olamayız tabi ama diğer faktörlerin daha önemli olduğunu ve o diğer faktörlerin bazen bakış açımızı değiştirdiğini anlatmaya çalışıyorum..

Daha öncede yazmıştım, dış güzellik sadece ilk görüşte önemli olabilir.

Mesela benim bir yakınım, bir erkeğin fotoğrafını görüyor ( evlilik için) beğenmiyor ve görüşmüyor. Daha sonra bir tesadüf, bu çocuk arkadaşımın çalıştığı hastaneye muayeneye geliyor ve işlemleri uzuyor. Öğle arasında denk gelip sohbet ediyorlar. Sonrasında arkadaşım onu beğeniyor. Şimdi evliler.

Aslında en başta çok yakışıklı görüp görüşseydi, belki düşünceleri - zihniyeti hoşuna gitmeyecekti. Nitekim tesadüfen vermiş olduğu şansta gerçekten iyi ve hoş sohbetli biri olduğunu anladı. Ve dış görünüşe olan önem azaldı.

Mesela benim için bir erkekte önemli olan şeyler ;
Zengin olması değil - çalışkan olması. (Taşı sıksan suyu çıkarır cinsten),
Sorumluluk sahibi olması, bana ve büyüklere saygılı olması, merhametli olması, Zeki olması, nerede ne konuştuğunu bilecek biri olması.
Bu özellikler yoksa , yakışıklı olması sadece en başta dikkatimi çekerdi ama sonra hiç ama hiç ilgimi çekmezdi

Ayrıca güzellik göreceli bir durum. 🤗

Anlatmak istediklerimi anlatabildim mi bilmiyorum:)
"Kilolu olmasaydın evlenirdim" diyen erkek var ya, onu düşünüp hiç üzülme. Sen o dönem 34 beden sıkı vücutlu olsaydın, şuan hala o bedeni koruyor olacağının garantisi yoktu. Yaşın ilerlemesi, gebelik gibi bazı faktörler illa ki vücudu değiştirir. O zaman ne olacaktı? Seninle ya ayrılacaktı ya da seni aldatacaktı.

Hiç beğenmediğimiz biriyle birlikte olamayız tabi ama diğer faktörlerin daha önemli olduğunu ve o diğer faktörler bazen bakış açımızı değiştirdiğini anlatmaya çalışıyorum..
Çok haklısınız. Olumlu yorumun için teşekkürler.

Hayat çabuk akıyor. Benim çok tecrübem yok. Öyle çok sevgilim de olmadı. Kimse de bana teklif etmedi. Kimse ilanı aşk etmedi mesela.

Bu özgüven kırıcı. Ne kadar özgüvenli olursan ol. Bi yerden sonra umut kırıcı.

Ve ben de dedim ki; kesin dış görünüşüm berbat ve kimse beni beğenmiyor. Yanıma gelip tanışmıyor. Çok mu pasaklıyım. İtici miyim. Kokuyor muyum. Saçım mı kötü... bu hissi yaşamayan bilmez. Suratım çok mu asık mesela? Hep analiz yaptım. Sorun neydi.

Açıkçası flörtöz biri değilim. Bulunduğum ortamda erkeklerle sohbet etmem. Arkadaşça bile. Sosyal medya örneğin instagram ve tik tok kullanmam. İnternetten de tanışma huyum yok. Galiba seçeneğim çok daraldı.

Çok haklısınız. Olumlu yorumun için teşekkürler.

Hayat çabuk akıyor. Benim çok tecrübem yok. Öyle çok sevgilim de olmadı. Kimse de bana teklif etmedi. Kimse ilanı aşk etmedi mesela.

Bu özgüven kırıcı. Ne kadar özgüvenli olursan ol. Bi yerden sonra umut kırıcı.

Ve ben de dedim ki; kesin dış görünüşüm berbat ve kimse beni beğenmiyor. Yanıma gelip tanışmıyor. Çok mu pasaklıyım. İtici miyim. Kokuyor muyum. Saçım mı kötü... bu hissi yaşamayan bilmez. Suratım çok mu asık mesela? Hep analiz yaptım. Sorun neydi.

Açıkçası flörtöz biri değilim. Bulunduğum ortamda erkeklerle sohbet etmem. Arkadaşça bile. Sosyal medya örneğin instagram ve tik tok kullanmam. İnternetten de tanışma huyum yok. Galiba seçeneğim çok daraldı.
Evlilik isteğinizi biraz çevrenize çıtlatırsanız, çevrenizdeki insanlar bekar birini tanıyorlarsa - tanırlarsa sizinle görüştürmek isteyebilirler.
Bu şekilde tanışıp anlaşanlar da çok oluyor.

Evlilik bir guzellik kriteri değil, evlenmek isteyen herkes evlenebiliyor. 🤷
Ben bazi adamlarin evlenebilmiş olmasina ekstra olarak şasiriyorum hatta. 😬

Benim yakin arkadaşım göbek, bacak ve kollardan ayri ayri zamanlarda 3 kez olarak vücudunu toparladi. Kendisi hakim. Ceket giyiyorum yakismiyor diye cok kafaya takiyordu
Ama.oldukca agrili acili bir ameliyat. Göze almisti

Tekrar kilo alirsaniz eski haline gelir yalniz dikkat etmelisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X