Vücut Güzelliği Çok Önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın dış görünüşün hiçbir önemi yok. Bakımlı bir insanım çevremde de oldukça begenilirim fiziğim iyidir düzenli spor yaparım. Kilo aldığım dönem bile sıkı olduğum için asla kilomu göstermedim. Kilo verdim istediğim fiziğe ulaştım, vücudumda beni rahatsız eden hiçbir yer kalmadı. Sevgilim hayatında gördüğü en biçimli vücudun benimki olduğunu söylerdi :) O dönem de evlilik teklifi aldım ve aynı hafta aldatıldığımı öğrendim. Aldattığı kadın 120-130 kilo civarında bir kadındı. Yani hiçbir önemi yok kilo, güzellik vs. Erkekler için hiçbir şey yapmaya değmez. Sizi sevecek olan her koşulda sever sevmeyen ise dünya güzeli olun umursamaz.

Merhaba benim arkadaşım yaptirdi bu ameliyat i 1hafta cok zor gecti... Ama inanamaSiniz su an karin kaslari var kollari kasli beli kivrimli sahaneoldu .
Erkekler evet dis görünüş e onem veriyorlar ama bir kac kez sahit oldugum sey de varcok kilolu ya da cirkin kizlar daha talihli oluyor bence yni demek istedigim sevecekse erkek kilouu da cok onemsemez bazi kusurlari gormez

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Belli bir yaştan sonra ister istemez oluyor o sarkmalar, çatlamalar, estetiği sağlık açısından şart olmadıkça doğru bulmuyorum. Hele de bahsettiğiniz deri aldırma gerdirme ameliyatları çok zor operasyonlar, beğenilmek için değmez. Sporla olduğu kadar toparlansın yeterli o da kendi ruh sağlığınız için. Tamam sakil görüntüden sakınır insan ama güzellik çok göreceli bir kavram, valla beğenmeyen küçük oğluna almasın derdi annem çokta tın neyi beğendikleri. Sevgi zaten böyle olmuyor görüntü falan hikaye

Kadınların kadınlara yaptığı gereksiz bir telkin, evliliğiniz kötüyse ayrılacaksınız, şiddet gör ama çek, aldatıl ama çek, kumar alkol bağımlısı olsun ama çek, çalışmasın ama çek.
Erkekler de nasılsa ne yapsam çekecek bir kadın var deyip yayılıyor.

Yine aynı akrabalarımı örnek vereceğim ama :))) erkek benim akrabam boyu devrilsin, ne çalışır ne karısına güzel bir söz söyler, ne sever ne saygısı var, yakışıklı desem değil, paralı desem değil, kaslı üçgen vücut desen yok, karısıysa çalışkan, güzel, maharetli, kadın çalışarak evini arabasını her şeyini aldı ama adam karısının aldığı evde bir kavga çıkarıyor kadını kendi evinden kovuyor, seni boşarım diyor kadın boşama diye ağlıyor, kadın sevgisi yüzünden öyle şımartmış ki beni öpmek için para vermen lazım bile diyor adam🤦‍♀️

Kadına defalarca dedik ki boşa şunu, sırtında taşıyorsun yıllardır, ben akrabam olmasından utanıyorum sen niye böyle bir kocan olmasında ısrar ediyorsun? Seviyorum diyor kadın😵‍💫

Biz bağımlılığı sevgi sanıyoruz, toplum kadına evli olmayı dayatmış, erkek olmadan kadın kendini hiç sanıyor oysa biz hiç değiliz ama işte kendi değerini bilmezsen kimse değer vermez.
bir şey söyleyeyim mi mune hocam , kadınlara tek dikte edilen kocayi birakmamakta değil
aileyi de bırakmamak ana babayı da bırakmamak üzmemek vs
bunların hiçbiri erkek çocuğa bu kadar dikte edilmiyor toplumda.

kadınlar duygusal ve hep ve kadınların duygularına oynanıyor çocukluktan itibaren.

Merhaba benim arkadaşım yaptirdi bu ameliyat i 1hafta cok zor gecti... Ama inanamaSiniz su an karin kaslari var kollari kasli beli kivrimli sahaneoldu .
Erkekler evet dis görünüş e onem veriyorlar ama bir kac kez sahit oldugum sey de varcok kilolu ya da cirkin kizlar daha talihli oluyor bence yni demek istedigim sevecekse erkek kilouu da cok onemsemez bazi kusurlari gormez
acaba kilolu ve çirkin kizlar
sizin dış görünüşunuz hakkında ne düşünüyordur ben de onu merak ediyorum.
nasıl böyle şeyler düşünüyorsunuz , yazıyorsunuz çok normalmiş gibi:olamaz:

İnanın dış görünüşün hiçbir önemi yok. Bakımlı bir insanım çevremde de oldukça begenilirim fiziğim iyidir düzenli spor yaparım. Kilo aldığım dönem bile sıkı olduğum için asla kilomu göstermedim. Kilo verdim istediğim fiziğe ulaştım, vücudumda beni rahatsız eden hiçbir yer kalmadı. Sevgilim hayatında gördüğü en biçimli vücudun benimki olduğunu söylerdi :) O dönem de evlilik teklifi aldım ve aynı hafta aldatıldığımı öğrendim. Aldattığı kadın 120-130 kilo civarında bir kadındı. Yani hiçbir önemi yok kilo, güzellik vs. Erkekler için hiçbir şey yapmaya değmez. Sizi sevecek olan her koşulda sever sevmeyen ise dünya güzeli olun umursamaz.

Ben de kendimden 35 yaş büyük kadınla aldatılmıştım 🥲😀 yani ne fiziğin ne gençliğin önemi yok 🤷🏻‍♀️

Kendimi iyi hissetmek ve rahatsız olmamak için kilomu korumaya çalışıyorum, erkekler umrumda bile değil 🙃

bir şey söyleyeyim mi mune hocam , kadınlara tek dikte edilen kocayi birakmamakta değil
aileyi de bırakmamak ana babayı da bırakmamak üzmemek vs
bunların hiçbiri erkek çocuğa bu kadar dikte edilmiyor toplumda.

kadınlar duygusal ve hep ve kadınların duygularına oynanıyor çocukluktan itibaren.
Acaba kadınlar duygusal mı yoksa anaç, şevkatli, hoşgörülü olması da erkek egemenliğin diktesi olabililir mi:/

Acaba kadınlar duygusal mı yoksa anaç, şevkatli, hoşgörülü olması da erkek egemenliğin diktesi olabililir mi:/
hayır değil
evrime göre kadin bedeni anne olsun olmasın tamamen bunun üzerine programlanmis
bu meziyetlerimiz tamamen bu planlanma nedenli olan hormonlardan ötürü.

acaba kilolu ve çirkin kizlar
sizin dış görünüşunuz hakkında ne düşünüyordur ben de onu merak ediyorum.
nasıl böyle şeyler düşünüyorsunuz , yazıyorsunuz çok normalmiş gibi:olamaz:
Cevap istendi dusuncemi yazdım bana guzel gelmeyen yada kilolu ama yzuu guzel birinn yannda kendinin yarisi kadar erkekler goruyorm ve birbirlerine cok aşık anlatmak istedigim buydu nasil istiyorsaniz yorumlayin 😆

Ben de kendimden 35 yaş büyük kadınla aldatılmıştım 🥲😀 yani ne fiziğin ne gençliğin önemi yok 🤷🏻‍♀️

Kendimi iyi hissetmek ve rahatsız olmamak için kilomu korumaya çalışıyorum, erkekler umrumda bile değil 🙃
Bebişim seni aldatan gitsin dağa taşa sürtünsün.🤢🤮 Midesiz.

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Erkek oyle begenir mi diye degil, sen kendini nasil begenirsen oyle yap. Spor yapiyor musun?

Malesef canım bir de dedi ki ‘Aaa onun senden 5 yaş büyük cocuğu var biliyor musun’ 😒

Bu da yaşanır mı? dediğim herşeyi hd yaşadım 😅
hayır aldatma bide karşılıklı bir eylem ya djsjs o yaştaki teyzede hala arzu hissi var miymiş ?
ben şimdiden aseksuellige doğru ilerliyorum yaş 31 sjsks

Herkes güzel vücutlu olmak ister.
Ancak birini sevmek veya aldatmak vücuttan bağımsızdır diye düşünüyorum.

Bir insanın yüzü veya vücudu sadece ilk görüşler için olumlu - olumsuz yorum yaptırır. Sonrası için belirleyici şey, kişinin karakteri, konuşma şekli falandır.

Ben genel olarak boyumu, kilomu, yüzümü beğeniyorum. Ancak henüz yeni 30 olacağım. İlla ki yaş ilerledikçe vücudum artık değişecek. Mesela kırışıklık olacak. Doğum vs olursa illa ki o karın şişip - ineceği için deformeler olacak.
Estetik müdahale olmadıkça , bunlar herkesin zamanla başına gelebilecek şeyler. Ve zaman hiç durmadan ilerliyor. Engelleyemeyiz , sadece erteleyebilir veya hafifletebiliriz.

Bir tanıdığım doğumdan sonra karın germe ameliyatı oldu. Ciddi bir para da verdi. Evet, güzel gözüküyor ancak bugün karnı güzelleşti, yarın yüzü kırışacak. Ömür boyu süreğen bir şekilde estetik yaptırılabilir mi bilmiyorum. Maddi manevi zor bence.
En iyisi insanın kendisi ile barışık olması. Çok aşırı rahatsız ediyorsa ( mesela psikolojik olarak etkileniyorsanız) o zaman tabi ki müdahale ettirin. Ancak bunu sadece kendiniz istiyorsanız yapın ❣️

bence güzellik önemli ama herkesin güzellik anlayışı da bir değil ki? bazısı kilolu- obez severken bazısı çok zayıf bazısı da balık etli seviyor. yani sen istesen de herkese hitap edemezsin ki böyle bir amaç da saçma olurdu zaten.

sen kendini nasıl görmek istiyorsun o önemli. kendini görmek istediğin, rahat hissettiğin hale getirmek için çabaladığında ve ulaştığında otomatik auran da yükseliyor, çekici hale geliyorsun. ki bence bu sadece fizik için geçerli değil, hayatında yapmak istediğin bir şeyi artık düzenli bir şekilde yapmaya başladığında bile yaşam enerjin yükseliyor ve bu çevre tarafından da hemen fark ediliyor sen ekstra bir çaba harcamadan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X