Vücut Güzelliği Çok Önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Erkekler beğensin diye vucudunla neden oynuyorsun ki. Önce sen kendini nasıl begeniyorsun bı aynaya bak. Sonra düşün bunları. 3 çocuğum var 56 kiloyum. Ama ben kendimi böyle begendigim için böyleyim. Kocam illada beğensin diye degil. Bazı erkek balık etli sever bazısı çok zayıf nebilim. Erkeklerin göreceli kavramina kaldiysan ohoo

Erkekler için değil de kendin istediğin için gerdirebilirsin. Ciddi kilo verince deri toparlamiyor diye biliyorum. Kafaya takıyorsan ol, iz kalır sanırım.

Erkekler güzel buldukları kızlarla takılmak istiyorlar evet ama konu sevmeye gelince güzelliğe bakarak sevmiyorlar. Kaldı ki onların güzellik algılarının bahsettikleri gibi belli standartlar üzerine olduğunu zannetmiyorum aslında özgüveni yüksek her kadına yükseliyorlar bence. Kendiniz için istiyorsanız yapın bir şeyleri erkekler için değmez diye düşünüyorum 🥲

bir şey söyleyeyim mi mune hocam , kadınlara tek dikte edilen kocayi birakmamakta değil
aileyi de bırakmamak ana babayı da bırakmamak üzmemek vs
bunların hiçbiri erkek çocuğa bu kadar dikte edilmiyor toplumda.

kadınlar duygusal ve hep ve kadınların duygularına oynanıyor çocukluktan itibaren.
Maalesef öyle, çocukluktan itibaren itaatkar yetiştiriliyoruz, erkek çocuğa serbest olan her şey kız çocuğuna yasaktır, erkek kardeşiniz veya abiniz ben çıkıyorum der çıkar ama siz önce kıvranarak anneden izin istersiniz babana sor der babanıza sormaya cesaretinizi toplamışsanız ne ala, babanız da abinize veya erkek kardeşinizle istişare eder, babanız evet dese kardeşiniz hayır dedi mi iş biter, artık yapılmadığını umuyorum ama biz ve bizden önceki çocuklu ailelerin evlerini gezin, kız çocuğu olan bir tane bile evde anadan üryan kız bebek fotosu bulamazsınız ama erkek çocuklarına çıplaklık serbesttir, o kadar ki sünnet olurken o an bile ölümsüzleştirilir.

Kadınlar hep bastırılmış erkekler yüceltilmiş, erkek düşmanlığı gibi anlaşılmasın sonuçta ben de evliyim ama kadının kendini ezdirmesine gelemiyorum, kendimize değer vermediğimiz kendimizi sevmediğimiz sürece erkeklerden saygı görmeyeceğimiz aşikar, ki değer görmeyi saygı duyulmayı malla mülkle eşyayla da ölçmemeliyiz zira biz 10 bilezik, 1 koltuk takımı, 2 beyaz eşyayla paha biçilecek canlılar değiliz, hiçbir canlının değeri harcanan parayla ölçülemez.

Kendimizi değiştirmemiz gerekiyor, çok konuşuyorum biliyorum ama :))her ne kadar saçları beslediği için kullanmayı sevsemde evlenirken kına yakılması bile bir mesaj içeriyor aslında, Anadolu da gelin kıza kına yakmak kocaya kurban etmek için yakılır, kurban edilen psikolojisinden çıkmalıyız.

Konu nereden nereye geldi lakin lütfen kadınlar rica ediyorum kendinizi sevin, kendinizi sevmekte değer vermekte bencil olun ve gerektiğinde masaya yumruğunuzu vurmaktan da çekinmeyin.
Kendinizde sevmediğiniz fiziksel bir özellik varsa bunu kendinizi mutlu etmek için düzeltin başkası için değil.

Siz kendinizi nasıl seviyor beğeniyorsanız ona göre hareket edin bence. Bahsettiğiniz ameliyatın nekahat süreci zor olur. Sıkılaşma temelli sporlara yönelmenizi tavsiye ederim. Lütfen üzülmeyin kilo almak vermek çatlak bunlar çok normal ve insanca şeyler. Karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkarsa bunları zaten sorun etmeyecektir emin olun. Bu konuda sizi inciten veya size baskı yapan birinden de bence uzak durun. Sevgilerimle..🫶🏻

Kendimden, birebir örnek vermek istedim.
Son 2 yılda büyük bir değişim yaşadım ve yaklaşık 20-30 kg arası yıllardır benimle olan kilolarimdan kurtuldum. Bunu neden yaptım sorusuna cevap vermek istiyorum.

Daha önce çevremden laf sokma olsun, rencide etme olsun hepsini gördüm yaşadım. Bir erkeğin begenmeyecegini de düşündüm/yaşadım/tecrübe ettim ama kendimi mutlu hissettiğim için hiç değişime yanasmadim . Tabiri caizse boğazımı tutmaya gerek duymadim. :d

Ancak ancak 2 yıl önce kendimi daha zayif,zarif,incecik bir bedende görmek istedim ve sadece bu hedef uğruna çabaladım ve elde ettim. Hedefim kendime erkek bulmak olmadı açıkçası, hatta "zayifladin artık birini bulursun" tarzı söylemlere tabiri caizse bir tarafimla guldum çünkü umurumda degildi karşı cins falan, ben kendim istediğim için yaptım. Ozguvenim yüksekti hep, şimdi daha da yüksek sadece:)

Demem o ki, kendiniz istiyorsanız bıçak altına dahi yatmayı göze alabilirsiniz. Bu sadece sizi bağlayan, sizin verebileceginiz bir karar. Başkaları diyor veya beğenmiyor diye yapılacak şey değil. Diyet bile!!! :))

Çok ciddi kilo kayıplarında oluşan deri sarkmaları maalesef sporla toparlanamıyor. Çünkü derinin içi bomboş, spor faydasız hale geliyor. Benim ablam da bu sebeple deri ameliyatı oldu, izleri her ay daha da silikleşiyor. Biraz sancılı bir süreç yaşasa da sonuçtan baya memnun. Güzelliği bir yana koyarsak sağlıklı dinç bir vücut gerçekten büyük bir nimet. Öz güvende büyük bir artısı oluyor. Ve şunu söylemeliyim ki gerçekten sevgi olduğunda erkekler de bunu takmıyor. Bende yıllarca şişmandım, selülitlerim çatlaklarım inanılmaz derecedeydi. Tayttan bile selülitlerim belli oluyordu düşün. Kat kat yumuşacık kocaman göbeğim kıyafetlerden taşıyordu resmen. Zaten çatlamadık yerim kalmadı diyebilirim :) Ama erkek arkadaşım o kadar değerli hissettiriyordu ki kendimi çok güzel hissediyordum abartısız. Umarım seninde karşına öyle birisi çıkar ve bu sarkmalara üzüldüğün için kendine kızarsın :)

vay anasını, insan görse inanamaz ya

Hele kadının ismi ve fotosu asla unutamıyorum böyle platin saçlar yapmış sonra crop giymiş ama Tabiki yaşı itibariyle göbeği sarkık olduğu için de alttan çıtçıtlı badi giymişti, orta yaş krizi yaşayan erkekler gibi genç olmaya çalışıyordu,

Tabi büyük suç benimkinde idi 😀 terkettim Tabiki

Hele kadının ismi ve fotosu asla unutamıyorum böyle platin saçlar yapmış sonra crop giymiş ama Tabiki yaşı itibariyle göbeği sarkık olduğu için de alttan çıtçıtlı badi giymişti, orta yaş krizi yaşayan erkekler gibi genç olmaya çalışıyordu,

Tabi büyük suç benimkinde idi 😀 terkettim Tabiki
Benim 2 gün konuştuğum bir çocuk vardı, listesi 50-60 yaş üstü kadınlarla doluydu. Kesmiştim konuşmayı. Çocuğun j… olduğunu düşünüyordum 😀

Bence başkaları için değil kendiniz için yapın ne yapacaksanız. Sarkmalar çok fazla değilse sporla halledilir bence. Yuruyus yapmaya başlayın bile yarından tezi yok:) sağlık için öncelikle ve kendinizi sevin sonra gerisi gelir

Benim 2 gün konuştuğum bir çocuk vardı, listesi 50-60 yaş üstü kadınlarla doluydu. Kesmiştim konuşmayı. Çocuğun j… olduğunu düşünüyordum 😀

İyi yapmışsın 😅 j de olabilir bazıları olgun da seviyor milf diye kategori var, ana sevgisi alamamaktan ellam 😅

Ay şunu da söylim kk da çokça karşilaştım ne kadar bu konuda erkekleri gomsenizde kadınlar daha beter kilolu özellikle kadınlara demedikleri kalmıyor :KK66: burda konularda bazen öyle şeyler okuyorum ki böyle oluyorum :KK57: hele bi 34 beden saçmalığı varki 36 bedene şisman diyorlar :KK70:
33 yaşında doğum yaptım. Anne olana kadar hatta olduktan 2 sene sonraya kadar 34 beğendim. Şimdi 36-38 gidip geliyorum ve diyorum ki eskiden kadın değilmişim 😄 36 beden nasıl şişman sayılabilir ya. Kafa kalmamış resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X