Vucut Șeklim ve Eșimin Sinir Bozucu Lafi

Bence bu konuda takıntılı olduğunuz için eşinizin bu lafı size dokunmuş. Objektif gözle bakınca, ortada alınacak pek de bir şey yok. Kendi isteğiniz de bu yöndeyse yağlı yiyecekler yiyip sağlıksız bir şekilde kilo almaktansa, bir spor salonuna yazılıp, orada bölgesel şekillenme üzerine bir program talep edin bence.

Evet zaten ben de bunu farkettim. Icten ice rahatsiz oldugumu yani. Spora baslayacagim cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Sanki ya 170 boyunda 55 kilo zayıf hatunsun, gözlerinde ne güzel yeşil deyip sizi tatmin etmemizi ister gibisiniz...Yoksa bunu dert etmek akıl kârı değil.
Oyle bir amacim yoktu, kaldi ki olsa dahi ne farkeder? :) Ben ediyorum demek ki ve konum bunun uzerine. Herkes esinin onu aldatmasindan veya kayinvalidesinin cenesinden mi yakinmak zorunda ?

üzülmüş bahanesiyle guzelligini anlatmak:))
Kendi fotografimi koymadigim muddetce benim guzelligimi veya cirkinligimi nerden anlayacaksiniz bunun icin konu acmak ne kadar mantikli :) ? Fiziki anlamda kendime guvenememe ragmen esimin sozunun bende ozguven eksikligine sebep oldugunu aciklamaya calistim.

170 boya55 kilo kalça olmaz zaten. Ben de 172yim 61kilo oldum kalcalarim yeni belirginlesti güzel oldu. Yok öyle hem 50kilo olayim hem kalcam hem gogsum olsun. Eger esiniz 60 65 kiloya raziysa kalca kolay. Boyunuz zaten kaldirir ben hâlâ zayif gorunuyorum mesela

Kilolu selulit li bir kalcaniz olacağına zayıf olun çok daha güzel esiniz de sukretsin :) Biraz sporla muhteşem olursunuz

Senin o kadar iyi yönün varken kalcanın kücüklüğünden yakınan adamla ne kadar yürütebilirsin ki yarın birgün evlen cocuk yap dogur ne diecek ay bu seferde popon elime sıgmıyormu bence dıs görünüşünü eleştiren erkek artık seni beğenmiyor farklı biri olman için yönlendiriyor sende birgün git ona aynısını yap bak seninkilerde ne kadar kücük de bakıyım ne cevap veriyor

Sanirim vucudum konusunda takintili olabilirim. Kendime guveniyorum lakin alttan alta elestiriye kapaliyim bu konuda bilemiyorum
Kendine güvendiğin falan yok canım şaka ile bunu söylediği eşim diyorsun tüm özgüven dağılmış.
Eşin biraz kilo alsan sanki daha iyi dese bu kadar dağılmayacaksın. Kafanı vücudun ile bozma başka şeylere yönel

Haklısıniz zayifim zaten. Ama bu yasima kadar bu kilonun ustune hic cikmadim, sanırım biraz kilo almam gerekiyor

Haklisiniz belki de kendimi kandiriyorumdur ozguven konusunda. Biraz kilo almaya calisacagim tesekkur ederim :)

Bunu sorun edebildiğinize yaşınızın genç olduğunu düşünüyorum
Sporla falan kalça büyütülür ama sonra o spora devam edemediğiniz zaman o güzel popo sarkar bunu aklınızda tutun, sporu yaşam biçimi haline getirebilecekseniz yapın. Ayrıca bir on yıl sonra zaten siz istemeseniz de büyüyecek o kalça zaman çok hain, dert etmeyin o yüzden

Ben 172yim ve 46 kiloyum boşver zayıf olmak en iyisi yaşlandıkça kilo alınır zaten vücudunu kafama takman çok saçma çoğu kadın senin gibi olmak ister :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…