Vucut Șeklim ve Eșimin Sinir Bozucu Lafi

Buda dert mi :) adam takılmış işte.
Benim eşim hergün şişmanladın kilo ver diye diye iyice yemeye başladım

Bence buna takılmanızın sebebi içten içe kendinizin de beğenmemesi. Eğer öyleyse squat yapmanızı öneririm düzenli yaptığınızda gözle görülür sonuç alırsınız. Zaten kilonun popoyu doldurmasından çok çok daha estetik oluyor, hem de dizlerinizi bileklerinizi güçlendirir. Yok ben çok memnunum aslında diyorsanız da eşinizin eleştirisine karşılık siz de onu eleştirin, fark edip yapmayı bırakır böylece.

Eşim benim vücut şeklimle o kadar çok dalga geçer ki.. Sanırım bende var bir gariplik hiç takmıyorum. Boyum 1.70 kilom 62 bu arada. Doğum kilolarımı hala veremedim.

Bana biri böyle dese daha çok hoşuma gider, napıcam koca popoyu. Herkesin zevki başka da ben koca popodan gerçekten hoşlanmam mesela. Ayrıca hiç sinirlenmeden bende ona bir kulp bulurum, kısasa kısas kimse alınıp darılmasın.

Yok yok haklisiniz sanirim icten ice ben de istiyorum biraz buyuk olmasini :) egzersize baslayacagim

Eşim benim vücut şeklimle o kadar çok dalga geçer ki.. Sanırım bende var bir gariplik hiç takmıyorum. Boyum 1.70 kilom 62 bu arada. Doğum kilolarımı hala veremedim.
Iste ben de takmamayi isterdim ama takiyorum ne yazik ki :)

Şu erkekler Allah aşkına kiloyu alınca kalçaya popoya mi vuracak sanıyor kalçayı afedersiniz ama oradan ibaret sanıyorlar
Bosver kilolu olsa bu seferde çok şişmansin f git zayıfla derdi emin ol!

Eşin cok mu mukemmel ki?
Eșim mukemmel degil elbette ben de onu biraz zayif buluyorum. Ama benim icin yadsinamaz bir gercek var ki normalin uzerinde yakisikli. Yuzune soylemesem dahi yanimizdan gecen kizlarin bile baktigini farkediyorum, arkadaslarim bile ruslara benziyor eşin cok yakisikli diyorlar.. Bu tabiki kotu bir sey degil ama bende guven sorunu mu olusturdu kendime karsi bilmiyorum ..

Seni bu sekilde sevmedi mi? Neden problem yapiyorsun ki? Nasil mutlu isen oyle olmalisin, esinin istedigi gibi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…