.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

ya pembe yapın suna oda sevinsn sizdekaydirigubbakcemile3
anam len bir derdim varamı tasındık tasındıkda habirmmi yok

Göksuyum demekki senin erkek arkadaşının huyu böyle yani seni sevse bile bazı erkekler böyledir herşeyde kendini haklı çıkarmaya çalışır.Heleki sen ipleri onun eline bi kere vermiş ona bu duyguyu yaşatmışsın ya artık bu şekilde ona alışman gerekir diye düşünüyorum.
Aynı olayları yaşadığım için söylüyorum bunları cnm :gitme:

hellov hellovvv madamlar matmazeller gecmise dönümm bakim ne kadar kudurdunuz kimde bas agrisi var dünde kalma varmi aranizda :roflol:

İnanmıyorum hemen eski sevgilimi aramalıyım delikafadulden

yahu madam tospa onu ben de düşündüm de bir de şöyle düşündüm eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı:)

çok haklısın bende şu mesajlaşma olayına bi son vermek istiyorum artık..

Hem mesajdan sıkılmya da başladım açıkcası..boshayallersmile

Bunu paylaşıcam onunla hoşuna da gideceğine eminimCADIARZU

teşekkürler ablaamm

yanii ha bu deveyii güdcemm ya da bu diyardan gidicemmm

onu diyosun dmii :gitme:

hellov hellovvv madamlar matmazeller gecmise dönümm bakim ne kadar kudurdunuz kimde bas agrisi var dünde kalma varmi aranizda :roflol:
Hoşgeldin selayhusumm benim başım iyi dün fena çarptı ama iyi uyandım
yahu madam tospa onu ben de düşündüm de bir de şöyle düşündüm eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı:)
Eh orasıda doğru zaten 5milyon içinde yok olcakmış ee o zaman zaten yaşamıcaz
yanii ha bu deveyii güdcemm ya da bu diyardan gidicemmm

onu diyosun dmii :gitme:

Açıkçası öyle göksuyum :gitme:

you ben bıraktım artık bu karıyı
dedim patrona hadi ben kaçar boncuk işlicem yetişmicek sonra
frenchimin bozulmasına karar verdim akli dengemin bozulmasındansa koşa koşa boncuğa geldim =)
rezil rüsva karı yaa

bende var azcık gece bişi olmadıda yada ben sarhostum hatırlamıomkaydirigubbakcemile3
seni biliyorum ben dün yamulacagini anladin ortaliga sizmayim diye gittin yattin demi cakal seniB]
bugun benden size limonlu soda keyfiniz yerine gelsin

kaydirigubbakcemile3bencede ugrasma
seni biliyorum ben dün yamulacagini anladin ortaliga sizmayim diye gittin yattin demi cakal seniB]
bugun benden size limonlu soda keyfiniz yerine gelsin

limonsuyuyla kahve birebir eee turizmciyiz kaç sarhosu ayılttık böle kaydirigubbakcemile3

nan ben bi ara bi dizi ekibinde çalıştım orda sabah kahvaltıda bile bira içiolardı ıyyyk diodum onlara dönduk burda kaydirigubbakcemile3

yahu kahve dediniz de bir fal baktırasım var bir fal baktırasım var.ya ben aşık olmak kafayı sıyırmak ortalıkta mal gibi gezmek istiyorummmmm opuyorumnanaktan

anacim ne kadar canininiz yakmislar bu biiiiiiiiiiiiiiiip lar sizin o derli bu dertli su dertli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…