ya pembe yapın suna oda sevinsn sizdekaydirigubbakcemile3soğan zarını kim demişti yaa soğan benden daha namuslu mu soğan benden daha temiz mi ne :roflol:
epey gülmüştüm ona süperdi valla =))
kaydirigubbakcemile3
youu!!! deli karı kırmızıya çalan beyaz istiyorum o zaman dedi.
ne demek bu nan bu rengi bilen varsa beni aydınlatsın
damat efendi azcık pısırık hic bişe demiyo susup duruyo boynunu bükmüş
hatun bunu elinde oynatıyo anlaşılan
annesi falan gelmiş, kırmızı olmaz die ikna olmuş kırmızıya çalan beyaz istiomuş :bbo:
anam len bir derdim varamı tasındık tasındıkda habirmmi yokKızlar söz konusu erkek arkadaşımm..
18Yşında olduğumu ve bu sene sınava giriceğimi az çok biliyorsunuz artık bilmiyorumkismile
Sizlere göree daha çok küçük olduğumu biliyorum ama bu derdimi ancak benden büyük birine danışarak halledebilirim diye düşünüyorumm..
6 aydır birLikteyiz.. 23 yaşında kendisi
ama aramızda hiç bir problem yaşamıyoruz yaşımızla ilgili..
O bana uyum sağlıyo ben ona .
Ve eminim ki sevgimiz herşeyin üstesinden gelebilicek seviyede
Ancak okullar kapandığından beri pek görüşemiyoruz yani ailem o kadar serbest değil ha diyince evden çıkayımm
(arkadaşlarımla buluşucam diye çıkıyorum ) Sevgilimle buluşuyorum..
Ama son zamanlarda anlam veremediğim birşey var kendisinde.
Kendisi okuyor.. ama tatil diye şuan için çalışıyor.
Öğlen 2'den gece 2'ye kadar çalışıyor o derece yoğun bi işi var :umursamaz:
O yüzden pek boğmak istemiyorum onu zaten yoruluyor bide benimle uğraşmasın die.
Fakat bundan yüz buldu diye düşünüyorum.. Yada gerçekten vakti olmuyor. Bana pek zaman ayıramıyor
Buna razı geldimm Çünkü yorulduğuna inanıyorum.
Mesajlaşırız süreklii yazmadan durmaaz. Yemeğe çıktığında muhakkak yazar.
Ama biz ne zaman tartışsak hep haklı kendisi olur. Haksız olduğunda bile..
Buna en başında ben izin verdimm kozlar onun elinde şuan..
Ama onu çok seviyorumm biliyorum o da seviyoo ama bu huyları beni deli ediyo..
Artık beni cepte görmeye başladı mı diye de düşünmekten kendimi alamıyorum
Ağustos'da çıkıcak iştenn.. Ama ben şunu da düşünüyorum..
yüz yüze konuşamadığımızdan kendimizi mesajlarda tam olarak ifade edemiyoruz acaba ondan mı yapıyor bunu ?
okul zamanları sürekli buluştuğumuzdan hiç kavga bile etmezdik
Sorunlarımızı yüz yüze daha iyi halledebiliyoruz..
Sizce ben mi abartıyorum kızlar nolur bişiy diyin bana :gitme:
Var ya..gene vukuatın alasını yapıyoruz dünyaya
Y KROMOZOMU ÖLÜYOR...
İngiliz akademisyen Prof. Jennifer Craves'e göre de erkekliği belirleyen Y kromozomu ölüm sürecine girmiş durumda. 5 milyon yıl içinde de tamamen yok olacağı belirtiliyor. Erkeklik genlerinin giderek azaldığını söyleyen Craves, 3 milyon yıl önce Y kromozomu üzerinde bin 400 gen bulunduğunu, ancak günümüzde gen sayısının 45'e indiğini açıklıyor.
Yandıkki ne yandık:hulya:
bak bebeğim insanın yaşı ilerledikçe ilişkiyi yaşama şekli de değişiyor.ben senin ablan yaşındayım yaş 28 de :) senin yaşlarında yaşadığım ilişkilerim hep cep telefonu mesajlarından yanlış anlaşılmalardan bitti.o cep telefonu mesajlarının ayarını kaçırmayacaksın.zaten yaşın ilerledikçe mesajlaşmak saçma geliyor bir de bakıyorsun ki hiç mesajlaşmıyorsun gün de bir kez olsun telefonda konuşmak bile yetiyor.bunu zamanla anlarsın.ama benim tavsiyem şu mesaj olayını bırakın.onun yerine günde bir kez arayın daha iyi.çünkü çok zamanında mesajlaşırken yanlış anlaşılmalar yüzünden kavga ettiğimizi üzüldüğümü gereksiz yere yıprandığımı hatırlıyorum.
Göksuyum demekki senin erkek arkadaşının huyu böyle yani seni sevse bile bazı erkekler böyledir herşeyde kendini haklı çıkarmaya çalışır.Heleki sen ipleri onun eline bi kere vermiş ona bu duyguyu yaşatmışsın ya artık bu şekilde ona alışman gerekir diye düşünüyorum.
Aynı olayları yaşadığım için söylüyorum bunları cnm :gitme:
ya pembe yapın suna oda sevinsn sizdekaydirigubbakcemile3
anam len bir derdim varamı tasındık tasındıkda habirmmi yok
Hoşgeldin selayhusummhellov hellovvv madamlar matmazeller gecmise dönümm bakim ne kadar kudurdunuz kimde bas agrisi var dünde kalma varmi aranizda :roflol:
Eh orasıda doğru zaten 5milyon içinde yok olcakmış ee o zaman zaten yaşamıcazyahu madam tospa onu ben de düşündüm de bir de şöyle düşündüm eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı:)
çok haklısın bende şu mesajlaşma olayına bi son vermek istiyorum artık..
Hem mesajdan sıkılmya da başladım açıkcası..boshayallersmile
Bunu paylaşıcam onunla hoşuna da gideceğine eminimCADIARZU
teşekkürler ablaamm
yanii ha bu deveyii güdcemm ya da bu diyardan gidicemmm
onu diyosun dmii :gitme:
bende var azcık gece bişi olmadıda yada ben sarhostum hatırlamıomkaydirigubbakcemile3hellov hellovvv madamlar matmazeller gecmise dönümm bakim ne kadar kudurdunuz kimde bas agrisi var dünde kalma varmi aranizda :roflol:
tüssceeemm amaaa :gitme:
seni biliyorum ben dün yamulacagini anladin ortaliga sizmayim diye gittin yattin demi cakal seniB]bende var azcık gece bişi olmadıda yada ben sarhostum hatırlamıomkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3bencede ugrasmayou ben bıraktım artık bu karıyı
dedim patrona hadi ben kaçar boncuk işlicem yetişmicek sonra
frenchimin bozulmasına karar verdim akli dengemin bozulmasındansa koşa koşa boncuğa geldim =)
rezil rüsva karı yaa
seni biliyorum ben dün yamulacagini anladin ortaliga sizmayim diye gittin yattin demi cakal seniB]
bugun benden size limonlu soda keyfiniz yerine gelsin
Göksü senin aslanin aslan burcumu ??
İnanmıyorum hemen eski sevgilimi aramalıyım delikafadulden
yahu kahve dediniz de bir fal baktırasım var bir fal baktırasım var.ya ben aşık olmak kafayı sıyırmak ortalıkta mal gibi gezmek istiyorummmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?