Boğa burcuu boshayallersmile
Normalde uysaL ama damarına basıLdığında Canavar :1shok: oLan bir burç
Yok aman arama,giden gitmiştir..yenisine bak
hem 125.000 sene sonra gerçekleşecekmiş erkeklerin ölümü :))
gerçi ben erkeklerin diri hallerinden de bir hayır görmedim ama olsun ben gene de aşık olmak böğürmek istiyorum.
Bende aşık olduğum adama böğürmek istiyorum sempatiksalakcinnigerçi ben erkeklerin diri hallerinden de bir hayır görmedim ama olsun ben gene de aşık olmak böğürmek istiyorum.
ben gelcem birazdan takılın 2 bişiler atıstıram
Kızlarr..neden vukuata meyillisiniz(yiz)
başlığa sadık kalaraktan :hulya:
şu açıdan böğürcem aşığımmm aşığımmmmm sonra biliyorum kazık yiyecem sonra da adiiiiii adiiiiiii diye böğürcem.şimdiye kadar hep böle oldu da :)
Kızlarr..neden vukuata meyillisiniz(yiz)
başlığa sadık kalaraktan :hulya:
bak ben bu topiğin seri katiliyim böyle baskılar yapma bize keserim seni sonra da kemiklerini toz şeker yapımı için yollar , etini de hazır ramazan üzeri ucuz taze et diye satarım.akıllı ol.
Senden aldım cevabımı ohaoldumsmile
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:lepi::lepi::lepi:kırk haramiler, kırk haramiler
doğruluk için biz haram yeriz
kırk haramiler, kırk haramiler
asmak kesmek kelle uçurmak
hırsızlıktan altın vurmak
asmak kesmek kelle uçurmak
hırsızlıktan altın vurmak
kırk haramiler, kırk haramilerkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso :lepi: :lepi:
kırk haramiler, kırk haramiler
Allah iyiliğinii versiiinn emmi tosbaaaa :roflol:
kırdın geçirdin beni gülmekkteeenn sempatiksalakcinni
sırnaşık şey
göksuuuu
sevgimiz herseyin üstesinden gelebilcek düzeyde diosan bence boşver dert etme
ama mesajlaşma olayı cidden can sıkıyo yaa
ben de senden cok byk deilim yeni 21imi btrdim
ama ben bile 2-3 sene önce ne saçma şeyler yapmışım bee ne öle btn gn mesj diorum
bişe söliceksen ara hem sesini duyarsın daha güzel olur diye düşünüyorum.
mesajda o sana bişe der, gayet sakince sölemiştr belki ama sen bunu bilemezsin ve sinirlice söledi sanabilirsin, başlarsın hemen kendini savunmaya, al sana hic yoktan kavga tartışma...
bence mesajlaşmayı en azndan azaltın, ne biliym arada arayıp bilmem canım mesaj cekmek istemedi sesini duymak istedim desen bu onu da mutlu eder hem
ama bak benden bi tavsiye, sakın o işten çıksın normale döner diye bekleme. o cıkcak senin okul ve sınav stresin başlicak. hayat böyle telaşı koşuştrması bitmez. buna şimdiden böyle alışmalısın. beklersen boşuna beklersin. bu yoğun tempoya alışmalısınız bence, seninde dediğin gbi birbirnz icin sorun yaratmak yerine böyle zamanlarda destek olmalısınız.
lakiiin unutmaki ben de daha kücüğüm ve senden pek farklı deilim, bi genclik heyecanı, başımda kavak yelleri modu... bu yüzden fazla abartıp sacma seylerden olay yaratabiliyoruz, göremiyoruz gercekleri alıngan olabiliyoruz. bu yüzden önce daha büyüklerin fikirlerine bak, sonra benimkilere =)
muaaahhh üzme kendi bebeeem
göksuu bunu sana yazdım ama internetim gitti atamadım :mymeka:
gecikmeli cevap olsun bu da benden sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?