nerde bu millet ayol
eski nişanlım arıyo beni bende vukuat var :1shok:
tosbaa seni ne diye ekliyecegiz tosbaa diyemi kuzu
you know ekledim pambuk seker seni
canımm hemen yazıyorumm çok kolayy zatii oda tavuk göğsü müdür tam olarak onu da bilmiyorumm ama tadı güzel oluyoo sırnaşık şey
3 tepelemee yemek kaşığı un
3 tepeleme yemek kaşığı şeker
2-3 paket vanilya koyuyorum çok güzel oluyo ..
1 paket süt..
yarım paket de margarin ..
önce margarini eritiyoruz daha sonra un şeker ve vanilyayı ekleyipp karıştırıyoruz iyice..
Ardından biraz kavurduktan sonra unu,sütü yavaş yavaş dökmeye başlıyoruz.
İyice karıştırıyoruz dibi tutmasın dielmaz:
Kaynayana kadar devam ediyoruz karıştırmaya .. ardından geniş bir borcama alıveriyoruz karışımımızı..
Soğuyunca kesip servis yapıyoruz hayatımm..
üZerine ne diliyorsan ondan ekleebilirsin tarçın - kakao - hindistan cevizi - çikolata parçacıkları
Afiyet olsunn a.s.
he düzelttirde gelozaman eklerim canim veya sen beni artik eklesiriz bir sekilde
göksü tarifin icin tesekkürler canim hemen yazayim tarif defterime birde ben yapayim oglusum kesin sevecektir böyle sütlü hafif seylere bende bayilirim
canim yarim paket margarin demisin paketin 500 g mi 250 g likmi ona göre yarisini alayim ben bebis
selam kuduruk gacılar.ben de saat 14..00 gibi çıkacağım evden diksiyon-sunuculuk-sipikerlik kursuna gidiyorum da :)
mersi bebegim yapar selayhus teyzen bugun :hulya:canımm 250 gr 'lk olanların yarısını alıyorsun
Çok kolay hemen 2 dk da çırpıp yapılır zahmetsiz ve güzel
selam kuduruk gacılar.ben de saat 14..00 gibi çıkacağım evden diksiyon-sunuculuk-sipikerlik kursuna gidiyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?