.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

dedigim üzre tavuk gögsüne benzer seyi yapmis bulunmaktayim... göksü 3 kasik tepeleme seker biraz fazla gibi canim tabiki herkesin damak tadi biraz farkli oluyor.. ben muhallebiyi yaparken icine rendelenmis badem, rendelenmis portakal kabugu ve hindistan cevizi kattim ayri bir tad verdi sanki bunlar ... tarifine saglik canim bundan sonra kolayca yapabilirim

bu ne böle istiyom bende cokacimcoook cokacimcoook ellerine sağlık canım...

ablam adinin ne oldugu bilinmiyor dün göksucuktan aldim tarifini sanirsam yalanci tavuk gögsü ama dizayn bana ait , gel beraber yiyelim biz zaten bitiremeyiz , oglumun ellerde gözükmüs :))

ablam adinin ne oldugu bilinmiyor dün göksucuktan aldim tarifini sanirsam yalanci tavuk gögsü ama dizayn bana ait , gel beraber yiyelim biz zaten bitiremeyiz , oglumun ellerde gözükmüs :))

çok güzel gözüküyor yenmemi bu şimdi dizaynı süper ama
bende yaparım buna benzer dilimleyip elimle açıyorum
arasına ezilmiş muz içine ceviz katıyorum
sonrada sarıyorum üstünede kakaolu büskivü ezip serpiyorum

hiiiim öylede denemek gerek vukaat var diye girdik asci olup cikacagim bu topikten :lepi: :l:

aaa kesin bakayim etimekli hic yapmadim ben zaten etimek almistim buna kismetmis demekki

canım harika görünüyor.. ellerine sağlık..

Şekeri biraz fazla söyledim dimi fisfisfis Şeker una göre tepeciği az olcaktı sositososito

Beğendin mi bariiii sonradan kırma da kafamı lülülülülülü

bebişin parmağını yerim beeeenn Şeniz elleree bak yumak yumakk oyy :kedi:

Kızlar bu arada dün akşam giremedimm babacım sağolsun oturtmadı evde..

Bugünde pikniğe gittikk yine yoktumm akşama burda istiyorum herkessii hihoyyyt

ben burdayim ya siz ?? 2 günden beri yok oldunuz olmazki ama böyle bu kadar basi boz birakilmazki aaaa

gksum tskler canim birdahaki sefere biraz az katarim sekerini ununu biraz fazla ilk deneme icin iyi bir sonuctu diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…