dedigim üzre tavuk gögsüne benzer seyi yapmis bulunmaktayim... göksü 3 kasik tepeleme seker biraz fazla gibi canim tabiki herkesin damak tadi biraz farkli oluyor.. ben muhallebiyi yaparken icine rendelenmis badem, rendelenmis portakal kabugu ve hindistan cevizi kattim ayri bir tad verdi sanki bunlar ... tarifine saglik canim bundan sonra kolayca yapabilirim
ablam adinin ne oldugu bilinmiyor dün göksucuktan aldim tarifini sanirsam yalanci tavuk gögsü ama dizayn bana ait , gel beraber yiyelim biz zaten bitiremeyiz, oglumun ellerde gözükmüs :))
çok güzel gözüküyor yenmemi bu şimdi dizaynı süper ama
bende yaparım buna benzer dilimleyip elimle açıyorum
arasına ezilmiş muz içine ceviz katıyorum
sonrada sarıyorum üstünede kakaolu büskivü ezip serpiyorum
hiiiim öylede denemek gerek vukaat var diye girdik asci olup cikacagim bu topikten :lepi: :l:
Bari vukuat var mı?:dilcikar:
Topiğin hakkını verin alırım anahtarınızı:roflol::roflol:
aaa kesin bakayim etimekli hic yapmadim ben zaten etimek almistim buna kismetmis demekki
dedigim üzre tavuk gögsüne benzer seyi yapmis bulunmaktayim... göksü 3 kasik tepeleme seker biraz fazla gibi canim tabiki herkesin damak tadi biraz farkli oluyor.. ben muhallebiyi yaparken icine rendelenmis badem, rendelenmis portakal kabugu ve hindistan cevizi kattim ayri bir tad verdi sanki bunlar ... tarifine saglik canim bundan sonra kolayca yapabilirim
o da bişi mi burdan biri mapısa düşsün direkt alırız hanımını madameBari vukuat var mı?:dilcikar:
Topiğin hakkını verin alırım anahtarınızı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?