Olmaz mı cnm gel tabi sen olmazsan olmaz zaten olumunekankayizsmile
Mapısa düşenlerde gelimiiii burayanasılsa vukuatımız varrr sicilimiz çok ta temiz değil ...sempatiksalakcinni
çakıl kız bak senlen ben
delikafaduldendelikafadulden
denize mi düşüok bacı o zaman kıbrısa gidioz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3la gidekte 2 attırak dönerken düşeriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Olmaz mı cnm gel tabi sen olmazsan olmaz zaten olumunekankayizsmile
Yok cnm olur mu öyle şeyyy -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaedimek herkese aynı muamele :sinifsinif::sinifsinif:
Mapısa düşenlerde gelimiiii burayanasılsa vukuatımız varrr sicilimiz çok ta temiz değil ...sempatiksalakcinni
dimek herkese aynı muamele :sinifsinif::sinifsinif:
ben geldimmmmmmmmmmmm lülülülülülü
ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiim:roflol::rofloleşindeyim ama bak sositososito
tamam kız bana uyar zaten bu sene tatılede gıdemıyorum barı ölmeden tatıl yapmıs olurum :roflol::roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz
ben geldimmmmmmmmmmmm lülülülülülü
sensiz olur mu ablam seni çok seviiiim:kedi::kedi::kedi:
Yok cnm olur mu öyle şeyyy -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
Yeterki vukuata meyilin olsun abla sempatiksalakcinni
Mapısa girip girmemek önemli diyil kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldinn olumunekankayizsmile
Güzel gözlülere kapımız her zaman açık vukuata meyili olsa da olmasa da sempatiksalakcinni
:sinifsinif::sinifsinif:yo hiç kıskanmadım:sinifsinifne o kız kıskandınmı lülülülülülü
selam ..bende geldim , baktim topik basligina dedim allah alla böyle bir topik varmista ben niye görmedim oysaki yeni acilmis . hayirli olsun madam kaydirigubbakcemile5
ayrica kizlar hepinize selam olsun
selam ..bende geldim , baktim topik basligina dedim allah alla böyle bir topik varmista ben niye görmedim oysaki yeni acilmis . hayirli olsun madam kaydirigubbakcemile5
ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiim
aşkımmmmmmmm aklinialirimsmileŞenizŞeniz
ahhhh mapıstaş kardeşim benim gel seni bi öpemmm Şeniz bende sevimmmm kuzum benimm kaydirigubbakcemile5
Zaten topun ucundayım her an güme gidebilirim sempatiksalakcinni bu geyikler beni mahvetti zaten delikafadulden
ablammmmmmmm hoşgeldın Şeniz
sevgiiiiliiiimmm sırnaşık şey
Mutlu bir geece geçirelim hep beraberrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?