.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Mapısa düşenlerde gelimiiii buraya nasılsa vukuatımız varrr sicilimiz çok ta temiz değil ...sempatiksalakcinni

çakıl kız bak senlen ben

delikafaduldendelikafadulden

:roflol::rofloleşindeyim ama bak sositososito

denize mi düşüok bacı o zaman kıbrısa gidioz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3la gidekte 2 attırak dönerken düşeriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam kız bana uyar zaten bu sene tatılede gıdemıyorum barı ölmeden tatıl yapmıs olurum :roflol::roflol:

Olmaz mı cnm gel tabi sen olmazsan olmaz zaten olumunekankayizsmile

Şeniz Şeniz Şeniz

dimek herkese aynı muamele :sinifsinif::sinifsinif:
Yok cnm olur mu öyle şeyyy -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Mapısa düşenlerde gelimiiii buraya nasılsa vukuatımız varrr sicilimiz çok ta temiz değil ...sempatiksalakcinni

Yeterki vukuata meyilin olsun abla sempatiksalakcinni
Mapısa girip girmemek önemli diyil kaydirigubbakcemile5

selam ..bende geldim , baktim topik basligina dedim allah alla böyle bir topik varmista ben niye görmedim oysaki yeni acilmis . hayirli olsun madam kaydirigubbakcemile5
ayrica kizlar hepinize selam olsun

:roflol::rofloleşindeyim ama bak sositososito

tamam kız bana uyar zaten bu sene tatılede gıdemıyorum barı ölmeden tatıl yapmıs olurum :roflol::roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz
ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiim
ben geldimmmmmmmmmmmm lülülülülülü

aşkımmmmmmmm aklinialirimsmileŞenizŞeniz

sensiz olur mu ablam seni çok seviiiim:kedi::kedi::kedi:

ahhhh mapıstaş kardeşim benim gel seni bi öpemmm Şeniz bende sevimmmm kuzum benimm kaydirigubbakcemile5

Yok cnm olur mu öyle şeyyy -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Yeterki vukuata meyilin olsun abla sempatiksalakcinni
Mapısa girip girmemek önemli diyil kaydirigubbakcemile5

Zaten topun ucundayım her an güme gidebilirim sempatiksalakcinni bu geyikler beni mahvetti zaten delikafadulden

ne o kız kıskandınmı lülülülülülü
:sinifsinif::sinifsinif:yo hiç kıskanmadım:sinifsinifhaoldumsmile
selam ..bende geldim , baktim topik basligina dedim allah alla böyle bir topik varmista ben niye görmedim oysaki yeni acilmis . hayirli olsun madam kaydirigubbakcemile5
ayrica kizlar hepinize selam olsun

hosgeldin cnm

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sayın süper kombin idolümüz buyrunnnnnnnnn
Avatardaki gülen suratımın pozuna kurban olurum :asigim:

ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiim

aşkımmmmmmmm aklinialirimsmileŞenizŞeniz

sevgiiiiliiiimmm sırnaşık şey

Mutlu bir geece geçirelim hep beraberrr kaydirigubbakcemile5

hayrola abla daha cıkalı ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…