ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiimsempatiksalakcinni gözlerim iyi görmuyor idare etbenide almayı unutmayın sakınkaydirigubbakcemile2
:sinifsinif::sinifsinif:yo hiç kıskanmadım:sinifsinifhaoldumsmile
belli belli aklinialirimsmile
Tabi meyil var bizde ama ortaya çıkarmıyoz hemen
Kim ki acaba biri dilek mi dedi :sinifsinif:sempatiksalakcinni
Sende avatarına meyve yedir şef olabilir mesela cokacimcoook -tatlicadiarzu-
Yazın soğuk meyvelerle serinletiyoz işte sağlıklı serinlik bayanssulusmile
özetle arızalı bayanlar topiği de diyebilir miyiz :)
:lepi::lepi::lepi:Süprüzz isterik :lepi::lepi::lepi:
itiraf ediyorum dilek benim:2::gitme::gitme::gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey
ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni gözlerim iyi görmuyor idare etbenide almayı unutmayın sakınkaydirigubbakcemile2
sürprizi göruncede böle isticen mi acep:lepi::lepi::lepi:Süprüzz isterik :lepi::lepi::lepi:
özetle arızalı bayanlar topiği de diyebilir miyiz :)
özetle diyebilirizkaydirigubbakcemile3
memnun oldum olumunekankayizsmiletanışalımm o zaman canımmm
Adım Göksu sırnaşık şey
18 yaşına basmış ergen bozmasıyıımm delikafadulden
Sizi tanımak isterimm şimdi de lülülülülülü
Heee bide İstanbul'dan katılıyorumm :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Gerçekten miiiiiiiii akannehir
Ohm my gatt :bbo:kafamçokkarıştı
memnun oldum olumunekankayizsmile
ergenligini coktan tamamlamis hamdim oldum diyen,avatarimda görmüs oldugungülen suratin annesi ,yurt disinda yasayan ama olaylara yurt icindeymis gibi el atan kendi sevgi neydi sevgi emekti diyen :hulya::hulya: birisiyim :dance:
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
dilek beni cok sasirttin bu itirafla
hangi konu yüzünden yawww
Gidersek birlikte gideriz apla sempatiksalakcinni
Aynaya bakınca kime söylediğimi anlarsınız göksu hanım zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Konu neydiki acep bende kendimi kısıtlatsam mı delikafadulden
ben peşindeyim kızım eyi bak kaydirigubbakcemile3 of özledim yine cyprusu:sinifsinif::sinifsinif:eylülde ank ablamda gitcem onu bekliiiimsempatiksalakcinni gözlerim iyi görmuyor idare etbenide almayı unutmayın sakınkaydirigubbakcemile2
çakılcm götürcem ben seni eylülde kıbrısa knovuda alırız yanımıza kaydirigubbakcemile
yarısmanın konusu ne
biri yarısmamı didi göksükaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
gercek miiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dilek beni cok sasirttin bu itirafla
iyi o zaman arızalarımızdan örnekler verelim.ben mesela 2 kez nişan attım :) hatta ikinci de nikahımda olmuştu düğüne 2 ay kala bastım kıçına tekmeyi.birinci rahmetliği ailsi yüzünden ikinci rahmetliği nikaha güvenipte bana zorla dayatmalar yaptığı için terkettim.sefam olsun ohhhhhhhh.
Nan zaten bu topicten vardı.Biz 15 li mapısdaşlarguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?