.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Merhaba kızlar ben geldim sonunda
Bilgisayar kaç gündür tamire gidip geliyor kafayı yemek üzereyim
Bu seferde bozulursa bilgisayarcıya bırakıp gelicem yine harddisk anakart herşeyi baştan aşağı değişti bi ay olmadan.
Neyseki burdayım yine canlarım
İyimisiniz nasılsınız ben yokken neler yaptınız???

Ne vukuatı kız aklinialirimsmile

sevgili kayınvalidem ve sevgili kayınpederim canıma tak ettirdiler sonundaaaa yeter dedim kendi kendime 6 aylık evliğim 1 hafta da 7 gün var ve ben 7 gün yani 1 hafta sıkıntısız sorunsuz lafsız geçtiğini hatırlamıyorum dananın kuyruğu kopsun bu geceeee :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hellooww helloow bende geldim, nedir tosbaag senin bu laptabindan cektigin . bende diyorum nerde bu kiz topigini öksüz birakip gitmezdi.

hepinize selam hatunlar

Taçsız prenses hoşgeldinnn canımmm opuyorumnanaktan
Nasıl koparcan bakalım dananın kuyruğunuuu sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Selayhusum yaa sorma delircek beni bu bilgisayar :gitme:
Bi kere daha bozulursa atcam camdan aşağı kötükedihüso

Hoşbuldummm opuyorumnanaktan

hamile olduğumu söyledim kayınvalidem hayırlı olsun demedi 5 dk sonra kıymetli oğluna ağzını bükerek lannn baba mı olacaksın dedi..Kayınpeder de araba aldı geçengün kapıya geldi hemen gittiler bende çıkmadım temizlik yapıyordum.. eşime hayırlı olsun bile demedi dedi 10 dk sonra gezmeye gittiler ne yapayım aradım gönlünü alayım die bağırdı çağırdı bir dünya laf insan çıkarmış 5 dk ya altlı üstlü oturuyoruz kaçmıyoruz ki bir yere içine tükkürdüğümün dünya malı benim ilk bebeğim kadın ağzını açığ da hayırlı olsun demedi ben sesimi çıkarmadım adam araba için 15 yaşındaki çocuğu azarlar gibi beni azarladı..Ama ama yetti tabi canıma tak tak ede ede delirtecekler beni onlar bana laf soka soka rahatlıyorlar ben nie rahatlamayayım ki ????

valla bende kimse yok kendimi pastaya börege verdim iice
ank06 ablamada dedim vukuat yok bari burdan bi yemek topigi cikarak sagolsun oda yardimci oldu
sen biraz sevgiyle davran bakalim laptopuna böyle devam ederse at gitsin ..

kızlar ben çıkıyorum benim ki geliyor yemek ister paşammm =)))) çok öptümmm yarın görüşmek üzere =)))

Ayy cnm nedir bu kaynanaların derdi bi anlasam valla :bbo:
Boşver sende karşında kim olursa olsun hak ettiği gibi davrancaksın en iyisi
Hatta sen onlara kötü davransaydın gör bak nasıl kıymetli oluyordun
Tabi her insanın karakterinde olmadığı için böyle davranamaz
Bebeğin hayırlı olsun canım ne güzel bi haber bu böyle bi kadının daha bu duyguyu yaşaması beni çok sevindirdi opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Kocişine yemeğini hazırla sen sonra yine görüşürüzzz öptümm opuyorumnanaktan
valla bende kimse yok kendimi pastaya börege verdim iice
ank06 ablamada dedim vukuat yok bari burdan bi yemek topigi cikarak sagolsun oda yardimci oldu
sen biraz sevgiyle davran bakalim laptopuna böyle devam ederse at gitsin ..

Valal sonunda zaten atacam da bakalım o gün ne zaman gelcek kaydirigubbakcemile3

ben burdayim demekten bir hal oldu tosbaa
burasi soguk ya üsüyorum ben üsüyorum annem
aa sarki vardi böyle üsüdüm üstümü örtsene anne anne anne annecigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…