elbette saçma ama bu yani paylaşamıyor el ele görünce kinli bakışlarını saklama gereği hissetmiyor..Onun istediği gibi olmaz iseniz tam bir cadı ya dönüşüyor yalanlar söylüyor..yANi benden çok 46 yaşındaki kayınvalidemin vukuatı var alsanaalsanasmile
Şimdiii gidiyoruuuuuuum pizza yapmayaaaaaaaa
Akşama getircem size de kaybolmayınn lülülülülülü
Amann cnm salla gitsin yaaa o cadıysa sende cadı olcaksın ki başa çıkabilesin sempatiksalakcinni
Vukuata meyilini belli et delikafadulden
Leyyn nerde kaldı pizzalarrr cokacimcoook
ayyyh ellerine sağlık süper görünüyor olsa da yesek :dance:
Ayyy 2 tepsi yaptım komşulara da dağıttım tabakları vardı kaydirigubbakcemile3(tabak boş gitmez dimi ama )
ben size özel yaapar da yollarım anacım yerimseniben
ohhh çok iyi düşünmüşsün =))) süpersin valla canım elcağızlarına sağlık kaydirigubbakcemile5
gösterdim gösterdim şimdi ilk zamanlara göre daha rahatım o sağ ben selamet bebeğimden eşimin aklından ve benden varsın alabildiğinde uzak dursun başka bişey istemiyorum
En iyisini yapmışın cnm bencede size uzak dursun da ne hali varsa görsün olumunekankayizsmile
Of göksuuuuu yaktın yandırdın benii delikafadulden
Kızım hergün bişey yapıyon sen yaa bunları yiyip nasıl kilo almıyon maşallahın var vallakaydirigubbakcemile3
Şunun üstüne bide mayonez ketçapı dökcen offf :gitme: cokacimcoook
Allahımmm bunlar ne böyleee delikafaduldencokacimcoook
En sevdiğim tatlılardan biri ohaoldumsmile
Şimdi bu saatte bana dolabı karıştırtcanız yaa alsanaalsanasmile
Kız Allah iyiliğini versinn yapıyorum da sankii çok yiyorumm kaydirigubbakcemile3
Yediğim sadece 1 dilimm :umursamaz: sonra doyuyorumm hemencikk gerisini millet sömürdüü yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?