.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Amann cnm salla gitsin yaaa o cadıysa sende cadı olcaksın ki başa çıkabilesin sempatiksalakcinni
Vukuata meyilini belli et delikafadulden
Şimdiii gidiyoruuuuuuum pizza yapmayaaaaaaaa

Akşama getircem size de kaybolmayınn lülülülülülü

Leyyn nerde kaldı pizzalarrr cokacimcoook

Anam bu you_know hatunu dehşet bişiy gelsin göstercem ona benim yanımda nasıl böyle güzel ve mikemmel fiçuta sahip olabilirmiş :mymeka::enbuyukkk::kıskançlıktankıçınıyırtansmiley:

Amann cnm salla gitsin yaaa o cadıysa sende cadı olcaksın ki başa çıkabilesin sempatiksalakcinni
Vukuata meyilini belli et delikafadulden

Leyyn nerde kaldı pizzalarrr cokacimcoook

gösterdim gösterdim şimdi ilk zamanlara göre daha rahatım o sağ ben selamet bebeğimden eşimin aklından ve benden varsın alabildiğinde uzak dursun başka bişey istemiyorum

Ayyy 2 tepsi yaptım komşulara da dağıttım tabakları vardı kaydirigubbakcemile3(tabak boş gitmez dimi ama )

ben size özel yaapar da yollarım anacım yerimseniben

ohhh çok iyi düşünmüşsün =))) süpersin valla canım elcağızlarına sağlık kaydirigubbakcemile5

yemek göksüdandi üzerine tatli benden kalbura bastim bastim bastimda bastim
göksum senle ayni günler gaza geliyoruz :))

ohhh çok iyi düşünmüşsün =))) süpersin valla canım elcağızlarına sağlık kaydirigubbakcemile5

sağol hayatım a.s.

ohh ohh çok da güzellerr yaa sırnaşık şey Senin Tosbaa yemiştir bunları şimdi :jeyyar:

Gerçekten tatlım anlaşmışş gibiyiz sanki

Yarın napıyoruz delikafadulden

gösterdim gösterdim şimdi ilk zamanlara göre daha rahatım o sağ ben selamet bebeğimden eşimin aklından ve benden varsın alabildiğinde uzak dursun başka bişey istemiyorum

En iyisini yapmışın cnm bencede size uzak dursun da ne hali varsa görsün olumunekankayizsmile
Pizzalar da geldiiiiiiiiiii zemuszemus

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Of göksuuuuu yaktın yandırdın benii delikafadulden
Kızım hergün bişey yapıyon sen yaa bunları yiyip nasıl kilo almıyon maşallahın var valla kaydirigubbakcemile3

Şunun üstüne bide mayonez ketçapı dökcen offf :gitme: cokacimcoook

Allahımmm bunlar ne böyleee delikafaduldencokacimcoook
En sevdiğim tatlılardan biri ohaoldumsmile

Şimdi bu saatte bana dolabı karıştırtcanız yaa alsanaalsanasmile

Kız Allah iyiliğini versinn yapıyorum da sankii çok yiyorumm kaydirigubbakcemile3
Yediğim sadece 1 dilimm :umursamaz: sonra doyuyorumm hemencikk gerisini millet sömürdüü yaa kaydirigubbakcemile3

Kız Allah iyiliğini versinn yapıyorum da sankii çok yiyorumm kaydirigubbakcemile3
Yediğim sadece 1 dilimm :umursamaz: sonra doyuyorumm hemencikk gerisini millet sömürdüü yaa kaydirigubbakcemile3

Anam valla bi dilimle falan doyuyorsan sana dicek lafım yok

Ben doysam da gözüm doymuyo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…